Nyékin milyen a vizhofok, nem szeretjuk a hideg vizet

Nagyon jó volt ma Nyéken, rengetegen voltak, sok kedves ember.....
Szombaton délután 17óra körül köszönöm annak a szexi párnak azt a kis kukkoláslehetőséget vácon a dunaparton izgalmas volt vegignezni ahogy a feleség kézzel majd szájjal elégítette ki párját majd mellettem elhalasztott bemenetek a Dunába mártózni egyett. Szívesen lettem bolna beszallo
Esetleg vasárnap délután 4tol lesz kint valaki vácon vagy környékén a dunaparton?csak lány, hölgy es párok.pasik nem!
Ma valaki Dunakeszi?
Sziasztok! Mai napra a Nyéki tóra keresk társaságot kulturált keretek között.
Sziasztok!
Kis segítséget kérnék, a Gárdonyi hancur placc még létezik, működik? Köszi a válaszokat.
Kis segítséget kérnék, a Gárdonyi hancur placc még létezik, működik? Köszi a válaszokat.
Sziasztok augusztus 20-23 között jönne valaki Horvátországba a tengerre utazás szállás megoldott csak kaja költségek vannak max 3-4 személy
Sziasztok holnapi nap valaki tervezi a dunakeszi nudit? Mert akkor kineznek.
Sziasztok. Abdán valaki,,?
Tegnap voltunk Nyéken, az idő és a víz is nagyon jó volt.
Ott mindig vannak a nudin! De te ott ne dugassad magad meg ne szopjal mert azt ott nem szeretik nézik jó szemmel mert akik ott csak nudiznak szólnak és elzavarnak mert ott nem szoktak! Lejjeb a partszakaszon ha találsz ilyen bisex párt talán de én nem láttam még csak hetero párokat akik szexeltek de lejjebb jóval mondom! Be kell tartani ott is a szabályokat!
(Ez egy válasz Szereteknyalni02 üzenetére (2025. 08. 17. vasárnap 08:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 17. vasárnap 08:42

Sziasztok holnapi nap valaki tervezi a dunakeszi nudit? Mert akkor kineznek.
Az mit jelent hogy sokkal lejebb pelda ahol vannak az uszadek fak es van az a pad attol meg lejjebb?
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (2025. 08. 17. vasárnap 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 17. vasárnap 09:54

Ott mindig vannak a nudin! De te ott ne dugassad magad meg ne szopjal mert azt ott nem szeretik nézik jó szemmel mert akik ott csak nudiznak szólnak és elzavarnak mert ott nem szoktak! Lejjeb a partszakaszon ha találsz ilyen bisex párt talán de én nem láttam még csak hetero párokat akik szexeltek de lejjebb jóval mondom! Be kell tartani ott is a szabályokat!
Délután!
(Ez egy válasz Focis üzenetére (2025. 08. 17. vasárnap 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Aug 21 től (után) remélem lesz még egy kis élet Délegyen

Sziasztok
Délután jön valaki a hévízi nudira?
Egy párral fogok menni!
Délután jön valaki a hévízi nudira?
Egy párral fogok menni!
Ha a kidolt fakon tul mesz, ott mar szokott lenni ez az, illetve az oblos reszen is, ahol a pad van asztallal
(Ez egy válasz Szereteknyalni02 üzenetére (2025. 08. 17. vasárnap 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 17. vasárnap 10:11

Az mit jelent hogy sokkal lejebb pelda ahol vannak az uszadek fak es van az a pad attol meg lejjebb?
Sziasztok. Ma délután Győr környékén keresek társaságot.
Delegyen esetleg valaki helyzet jelentés adna? Érdemes elindulni? Szélcsend van vagy fúj a szél? Víz felkavarodott a tegnapi viharban?
Köszi előre is...
Köszi előre is...

Most ér ide valami szél tegnap nem volt semmi!
(Ez egy válasz Dorka. Borka üzenetére (2025. 08. 17. vasárnap 11:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 17. vasárnap 11:07

Delegyen esetleg valaki helyzet jelentés adna? Érdemes elindulni? Szélcsend van vagy fúj a szél? Víz felkavarodott a tegnapi viharban?
Köszi előre is...
Köszi előre is...