Szerdán strandidő ígérkezik. Ki jön még innen Délegyházára? Évzáró GG-s strandolás?
Holnap irány Berényha minden jól megy.Csak gondoltam szólok,tessék vigyázni!

Berényben ki lenne aki kikötözne minket a naplementében?
Naplementében akarunk maradni... Örökre
Naplementében akarunk maradni... Örökre

Sziasztok!
Párok,pasik,lányok!
Augusztus 20 Balatonberényben leszünk...ismerkedünk!!
Párok,pasik,lányok!
Augusztus 20 Balatonberényben leszünk...ismerkedünk!!
Sziasztok.
Dunakeszin van most kint valaki?
Dunakeszin van most kint valaki?
Sziasztok. 20-án Délegyen párral ismerkednénk. Moncsi Zoli
Sziasztok
Újpesten vagytok (Ez egy válasz X üzenetére (2025. 08. 18. hétfő 17:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 18. hétfő 17:39
Újpesten vagytok (Ez egy válasz X üzenetére (2025. 08. 18. hétfő 17:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4745887)

Bocs nem neked akartam irni
Bocs nem neked akartam irni
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 08. 18. hétfő 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 18. hétfő 17:34
Törölt felhasználó (4745887)

Itt vagytok már?
A többit megoldjuk!
A többit megoldjuk!
Itt vagytok már?
A többit megoldjuk! (Ez egy válasz dzakar21 üzenetére (2025. 08. 18. hétfő 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
A többit megoldjuk! (Ez egy válasz dzakar21 üzenetére (2025. 08. 18. hétfő 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok,
Vasárnap tervezek menni Délegyre, van itt olyan pár akivel lehetne menni?
Vasárnap tervezek menni Délegyre, van itt olyan pár akivel lehetne menni?

Este sötétbe a strandon is lehet játszani. Mert nincs nagy mozgás.
(Ez egy válasz szegedi feleség üzenetére (2025. 08. 18. hétfő 12:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 18. hétfő 12:02

Sziasztok
. A mennénk Berényi nudira
Van ott olyan par aki ott van most, es van pl fahaz vagy satoruk kint, hogy megsem a parton szexeljünk masok előtt mert olvastuk hogy nem veszik jó néven
Van ott olyan par aki ott van most, es van pl fahaz vagy satoruk kint, hogy megsem a parton szexeljünk masok előtt mert olvastuk hogy nem veszik jó néven
Holnap délelőtt újpesti nudin valaki?
Sziasztok jolszitualt. Pasas vagyok. Holnap. 11 ora talyt. Kinn lesztek. Nyèken akkor jovok haza. Pestről szivesen. Meg allnek a nyèkin de nem voltam. Mar 1,5 ève a regi ismeretsègek ki koptak
(Ez egy válasz Janmo1 üzenetére (2025. 08. 18. hétfő 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia!
Nyéken! Mi is megyünk a párommal holnap, holnap után ki! (Ez egy válasz Sportbody üzenetére (2025. 08. 17. vasárnap 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 17. vasárnap 14:03
Nyéken! Mi is megyünk a párommal holnap, holnap után ki! (Ez egy válasz Sportbody üzenetére (2025. 08. 17. vasárnap 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Debrecen környéken tudtok helyet, ahol lehet nudizni vagy olyanok esetleg akik kalandoznának a szabadban?
a héten Sziki
Sziasztok. Gárdonyi nudira mostanában pár, esetleg hölgy jön ki?

Szia kedves Hölgyem!Massázsra keresek hölgyet, esetleg pár hölgytgját, de nem a férj jelenlétében mert sokesetben ez zavaró a masszázst kapó illetőnek.(diszkréció fontos) Helyem Vas megyében(Őrség) van.Vékony,sportos, formás alkatot preferálom, nagyon duci,dagattak kérem ne jelentkezzen. Csak aki komolyan gondolja és igényli a meghitt kellemes ,nem aktus orientált masszázst és heti rendszerességgel felfrissülne.De ha megvan köztünk a kémia, bármi elképzelhető, de nincs kötelező szex.(én sem szeretem) Állmodozó férjek ne keressenek! Csak hölgyel vagyok hajlandó telefonon egyeztettni, amit levélben megírok.
Sziasztok
Gàrdonyba mostansàg valaki?
Sziasztok! Hol van nagyobb élet hétköznap? Berényben vagy D1-en?