Nudizni, csajszihoz párhoz csatlakoznék! Csak vidáman!
Nyékre jön ki hölgy, vagy pár? Az idő nagyon jó!
Algyöröl van valakinek info? Köszi
Sziasztok! Holnap-holnapután megyek Délegyházára. Idén valószínűleg az utolsó lehetőség jó időben. Masszírozni is szeretek. Aki ismerkednek egy fiatal, sportos pasival, dobjon egy üzenetet.
Szia! Mégiscsak hétköznap van és kicsit még hűvös. De a hétvége felé mekegszik majd. Az több embert kicsalogat. Ez a tapasztalat.
(Ez egy válasz wedgar üzenetére (2025. 08. 26. kedd 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 26. kedd 13:21

Mentem egy kört Gárdonyba.. csak három pasit láttam. Meg rengeteg szemetet eldobálva... Szomorú..
Mentem egy kört Gárdonyba.. csak három pasit láttam. Meg rengeteg szemetet eldobálva... Szomorú..
Gárdonyban most van valaki?
pentek vagy szombaton parral vagy holggyel nudiznek, elvileg jó idö lesz

Dunai nudizás most? Győr és környéke!
Sziasztok! Holnap délelőtt tervez valaki menni a Csörge tóhoz vagy az M9 hidhoz?
Sziasztok!
30-45 közötti hölgyet keresek Nudizásra (Punta Kriz) Rovinj-ba 2-3 napra. Költség nincs, kikapcs van. Ha érdekel keress meg. Instám: warzsyka
30-45 közötti hölgyet keresek Nudizásra (Punta Kriz) Rovinj-ba 2-3 napra. Költség nincs, kikapcs van. Ha érdekel keress meg. Instám: warzsyka
Sziasztok!
Mai nap hölgy,pár dunai nudizásra? Győr és környéke.
Mai nap hölgy,pár dunai nudizásra? Győr és környéke.
Gárdonyban most reggel-délelőtt jönne valaki? Bármi lehetséges
Hiába tiltasz akkor is leírom a véleményem. Fél 4-re beszéltük meg,hogy találkozunk azt írtátok oké.(Ha gondolod be masolom ide hisz megvan az összes irás) Én oda értem fèl nègyre ti már nem voltatok ott! És én vagyok el szálva??? Ez érdekes!
Hiába tiltasz akkor is leírom a véleményem. Fél 4-re beszéltük meg,hogy találkozunk azt írtátok oké.(Ha gondolod be masolom ide hisz megvan az összes irás) Én oda értem fèl nègyre ti már nem voltatok ott! És én vagyok el szálva??? Ez érdekes!
(Ez egy válasz Andikivancsi üzenetére (2025. 08. 22. péntek 12:01), amit ide kattintva olvashatsz)
A tegnap délutánt köszönöm a Hévízi nudin lévőknek jól éreztem magam.
Csütörtökön valaki Délegyháza vagy Gárdony?
Sziasztok
Szerdán ismerkednék Balatonberémyben
Moto
Szerdán ismerkednék Balatonberémyben

Moto
Szia. Melyik nap?
(Ez egy válasz Kova69 üzenetére (2025. 08. 21. csütörtök 16:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 21. csütörtök 16:18

Jóvöhéten egyik nap megállunk a Nyéki tónál pár órára nudizni, ahol egy hetero sráccal szívesen ismerkednénk....