Sziasztok. Dunakeszi nudin tegnap is kellemes volt az idö! A partszakaszokon lehet találni napozashoz helyet böven! Ma megy valaki esetleg estig oda?
Tanyán élő idős asszonyt vagy párt keresek akik szeretnek meztelenkedni.Baranya
Sziasztok. Szombaton, szívesen vennénk pár társaságát a nyéki nudin .
Sziasztok! Van valaki Bberénybe a nudin? Milyen idő van?
Szia, kint vagyok!
! Neked mikor kezdődik az este? (Ez egy válasz Miskolci szopo üzenetére (2025. 09. 02. kedd 15:50), amit ide kattintva olvashatsz)
! Neked mikor kezdődik az este? (Ez egy válasz Miskolci szopo üzenetére (2025. 09. 02. kedd 15:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok valaki még Hévízen?! Írj üzenetet!
Sziasztok!
Izgalmas vitorlázás pároknak, hölgyeknek a Balaton északi partján. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány.
Üdv.
Roland
Izgalmas vitorlázás pároknak, hölgyeknek a Balaton északi partján. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány.
Üdv.
Roland
Este lesz kint valaki a nyekin?
Nudista szeretnék lenni! Még meztelenül is élnék! Olyan jó lenne?
Sziasztok. A regi strand-nál a,Barátság utján kell lemenni s vizmüvekig ott autoval leparkoltok majd lesétáltok a duna partra és balra kell menni és majd meglátjátok lesznek már nudizók meg lehet menni tovább is a parton mert mar lejjebb van a duna! ))
(Ez egy válasz 38pár47 üzenetére (2025. 09. 02. kedd 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.
M9 hez jön Vki. Pár, Hölgy?
M9 hez jön Vki. Pár, Hölgy?
Sziasztok. Dunakeszin hol lehet nudizni?
Sziasztok! 29 éves igényes diszkrét bi srác vagyok, Tapolcán és 30-40km- es vonzáskörzetében keresek hasonló érdeklődésű, korombeli igényes, nem mackós srácot. Diszkréció, higiénia adott és el is várom! Ha van kedved a Balatonberényi nudira is elnézhetnénk... Írjatok bátran privátban várom! Üdv.: Roland
Szia!
Vasárnap voltam kint a félsziget környékén. Egy idősebb úr volt csak kint olyan 4-5 magasságában.
Az autópálya felőli oldalról amikor érkeztem 3 autó kanyarodott ki. Nőt és párt még elvétve se láttam. (Ez egy válasz Adam9090 üzenetére (2025. 09. 01. hétfő 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 01. hétfő 20:48
Vasárnap voltam kint a félsziget környékén. Egy idősebb úr volt csak kint olyan 4-5 magasságában.
Az autópálya felőli oldalról amikor érkeztem 3 autó kanyarodott ki. Nőt és párt még elvétve se láttam. (Ez egy válasz Adam9090 üzenetére (2025. 09. 01. hétfő 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Bízom benne, hogy jövőre pozitív fordulatot vesz a dolog
első bálozóként en minden alkalommal jól éreztem magam, a víz is kitűnö SUP-ozásra

Sziasztok. Szivesen meglatogatnam a delegyhazi nudit. Sosem voltam meg. Volna aki esetleg elkiserne vagy talalkoznank ott? Bi passziv pasi vagyok.
Sziasztok.
Nyéki nudin van még élet?
Nyéki nudin van még élet?
Bízom benne, hogy jövőre pozitív fordulatot vesz a dolog
első bálozóként en minden alkalommal jól éreztem magam, a víz is kitűnö SUP-ozásra
(Ez egy válasz BAGGIO18 üzenetére (2025. 09. 01. hétfő 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 01. hétfő 17:59

Vége a szezonnak. Aug 20-a után hatalmas csökkenés volt a létszámban. És úgy átlagban is kevesebben voltak idén, mint tavaly. (szerintem)
Vége a szezonnak. Aug 20-a után hatalmas csökkenés volt a létszámban. És úgy átlagban is kevesebben voltak idén, mint tavaly. (szerintem)
(Ez egy válasz Adam9090 üzenetére (2025. 08. 31. vasárnap 20:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 31. vasárnap 20:54

A héten voltam 3-4x délegyen, viszont azt tapasztaltam, hogy elég kevesen voltak mindig. Rutinosabbakat kérdezném, hogy ez a szezon végének és az időjárásnak tudható be? Nagyon tetszik a hely, jövőre biztos hogy egész nyáron ott leszek.

Holnap Gárdonyi nudira megyünk ha van kedved csatlakozni írj tudunk vinni hozni ha kell 2főt.
Sziasztok!
Holnap délelőtt Miskolcon és környékén ismerkednék elsősorban párokkal.
Autós szex cagy akár szabadban is.
Holnap délelőtt Miskolcon és környékén ismerkednék elsősorban párokkal.
Autós szex cagy akár szabadban is.