Sziasztok! Nyíregyházán van valohol hely ahol lehet nudizni?
Pèntek du. tervez valaki gàrdonyi nudizàst?
Holnap Nyéket tervezi valaki?
Sziasztok! Pénteken, megyek kocsival, Miskolcról Ceglédre a naturista éjszakai fürdőzésre. Ha van olyan pár vagy hölgy aki velem tartana, keressetek bizalommal privát üzenetben!
Feleségem fotóira verném ma 13-14 körül a gárdonyi nudin. Megleshető vagyok és ha érdekel, be is szállhatsz. Valaki?
Toszkánában San Vincenzo, Nido dell' Aquila, legális nudi, nagyon közkedvelt hely, ajanlani tudom. Biztosan találtok szállást is a környéken.
(Ez egy válasz Dorka. Borka üzenetére (2026. 04. 21. kedd 19:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 21. kedd 19:37
Sziasztok, Tud valaki esetleg Olaszországban legális nudis helyet, ahol szállás is van és kocsival is el lehet érni itthonról belátható időn belül? Ha még klub is van a közelben az plusz pont.
Csak a zsilip környékén keress,ne ott, majd ha valamelyik párnak szóló pasi kell, időben meg fogod tudni...a hétvégén is egy papa vigyázott ránk egész, pedig ha nem lett volna ott, dugtunk volna egy jót...
(Ez egy válasz Tuzolto1234 üzenetére (2026. 04. 21. kedd 13:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 21. kedd 13:39
Sziasztok párral ismerkednek Hévízen zsilip környékén egy kis erdei kellemes sétára, kellemes időtöltéshez kedves megbízható intelligens pasi vagyok.
Ugyanez volt Hévízen is, meglepték a szóló pasik, de már ott kezd helyre állni a rend,még egy két értetlen van, de hétvégén már nagyon jó volt.
(Ez egy válasz Pajkoshármas üzenetére (2026. 04. 20. hétfő 17:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 20. hétfő 17:18
Te sem gondoltad komolyan, hogy a közösben megosztom, aztán majd ott is megjelennek a "tudjukkik"... Legyen nekik elég az M9 ha már elfoglalták azt is.
Sziasztok, Tud valaki esetleg Olaszországban legális nudis helyet, ahol szállás is van és kocsival is el lehet érni itthonról belátható időn belül? Ha még klub is van a közelben az plusz pont.
én szívesen csatlakoznék hozzátok
(Ez egy válasz NBpár üzenetére (2026. 04. 19. vasárnap 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 19. vasárnap 08:34
Hévízi nudin lesz ma valaki? Tegnap megnéztük a helyet, szimpatikus volt az erdő melletti tisztás. Láttuk, hogy voltak itt hárman már. Szívesen csatlakoznánk. F24 N24 sportos, igényes pár vagyunk.
Sziasztok párral ismerkednek Hévízen zsilip környékén egy kis erdei kellemes sétára, kellemes időtöltéshez kedves megbízható intelligens pasi vagyok.
Sziasztok, Pentek este Cegleden Naturista est lesz, szivesen ismerkednek, holgyekkel, parokkal
Te sem gondoltad komolyan, hogy a közösben megosztom, aztán majd ott is megjelennek a "tudjukkik"... Legyen nekik elég az M9 ha már elfoglalták azt is.
(Ez egy válasz tobbesrepart üzenetére (2026. 04. 20. hétfő 15:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Én szoktam. Nyáron kb. 2-3 hetente
(Ez egy válasz Gábortamás üzenetére (2026. 04. 20. hétfő 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 20. hétfő 15:08
Sziasztok!
Ki merre szokott járni nudizni?
Van valaki aki Dunakeszire járni?
Nyékre esténként járnak ki fiatal srácok?
Az új hely az merre található?
(Ez egy válasz Pajkoshármas üzenetére (2026. 04. 20. hétfő 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 20. hétfő 13:21
1 éve kb. már csak a kukkolók és melegek járnak oda, akik kölcsönösen leskelődnek egymásra a vízből vagy a fák közül.
Mi is inkább az új helyre megyünk.
De ha az előzőre van igény, akkor persze hajrá, arra tökéletesen megfelelő.
Mi is inkább az új helyre megyünk.
De ha az előzőre van igény, akkor persze hajrá, arra tökéletesen megfelelő.
Sziasztok!
Szia, merre van ez a hely?
(Ez egy válasz Popsit üzenetére (2026. 04. 18. szombat 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 18. szombat 13:03
Sziasztok M9 nudi jár valaki? Engem sok minden érdekel szexben szívesen ismerkednek
Sziaszzok.
Gardonyi nudin járt kint valaki, erdemes ki menni már kalandozni eggyet.
Privizz....köszi
Gardonyi nudin járt kint valaki, erdemes ki menni már kalandozni eggyet.
Privizz....köszi

felpa

sogno