baalaton berenyben a vizparton.
(Ez egy válasz Horze üzenetére (2026. 05. 10. vasárnap 20:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! A Berényi nudi hol található pontosan?
Sziasztok!
Hétfő dél körül Dunakeszin nudizót néznék esetleg szopatnék
Hétfő dél körül Dunakeszin nudizót néznék esetleg szopatnék
Na voltak páran régi nudizósok is csak jól gondoltam. Jó volt az idö kicsit napoztam 3-tól 6-ig!
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (2026. 05. 10. vasárnap 13:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 10. vasárnap 13:39
Sziasztok. Dunakeszin tudja valaki vannak a kidőlt fák után napozó emberek? Gondolom vannak.
Nem, ők Berényben vannak, ahogy írtad is, ezek szerint közvetlenül melletted.
De nem, te nem mész oda, hanem inkább itt a fórumon kellemetlenkedsz napok óta... (Ez egy válasz Kelenfoldisrac üzenetére (2026. 05. 10. vasárnap 17:36), amit ide kattintva olvashatsz)
De nem, te nem mész oda, hanem inkább itt a fórumon kellemetlenkedsz napok óta... (Ez egy válasz Kelenfoldisrac üzenetére (2026. 05. 10. vasárnap 17:36), amit ide kattintva olvashatsz)
A fehér fordos pár berényben innen van?
Sződliget-Vác valaki? Mikor érdemes kimenni? Én úgy láttam elég kihalt sajnos, szóló csajok nincsenek is, vagy párok
Itt vagyok a berényi nudi parkolóba ha pár vagy Hölgy érkezne
30éves magára igényes potens pasi vagyok
30éves magára igényes potens pasi vagyok
20perc múlva érkezem berényi nudi parkolójába, Hölgy vagy Pár lesz ott esetleg? 30éves magára igényes pasi vagyok
szabocsban semmi?
Még kint vagy? Vannak kint mások is?
(Ez egy válasz Miskolci szopo üzenetére (2026. 05. 10. vasárnap 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Dunakeszin tudja valaki vannak a kidőlt fák után napozó emberek? Gondolom vannak.
Sziasztok! 4óra körül Hölgy vagy pár Berényi nudi parkolóban?
Párt hajóztatnék a Balatonon
Nudizáshoz hölgyet, lányokat, párt keresek!
Igen
(Ez egy válasz Szeged81 üzenetére (2026. 05. 10. vasárnap 10:32), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Szeged81 üzenetére (2026. 05. 10. vasárnap 10:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Baranyában nem tudtok helyet ahol lehet nudizni?
Sziasztok
Sziki nudi nyitva van már?
Sziki nudi nyitva van már?
Sziasztok!
Mi tegnap a kerekdombi fürdőben voltunk.
Nagyon jó volt, máskor is megyünk.
Mi tegnap a kerekdombi fürdőben voltunk.
Nagyon jó volt, máskor is megyünk.
Sziasztok.Írhatok privit?
(Ez egy válasz győriédes üzenetére (2026. 05. 10. vasárnap 06:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 10. vasárnap 06:28
Berényi kalandokat keresünk kortól függetlenül
tabumentesen, felszabadultan…
tabumentesen, felszabadultan…

felpa

Gyulu
Anita