Megy ma valaki Komarnoba nudizni? Vagy esetleg jár innen valaki? Van már ott élet?
Na jó szar idő lett ma.
Kellemetlenkedek?
A párocskával beszélgettem, de pont mentek el és nem kérdeztem meg hogy itt fent vannak-e ( mindenki hibázik).
De az hogy tegnap 3db, 3napja 2 posztot írtam és már kellemetlenkedek? Ne haragudj de az te fajtád miatt kezd szar lenni ez az oldal. Ha nem téged kérdeznek és érdemben hozzá tenni sem tudsz a kérdéshez akkor miért állsz bele olyanba akit amúgy nem is ismersz? (Ez egy válasz Pajkoshármas üzenetére (2026. 05. 10. vasárnap 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 10. vasárnap 17:44
A párocskával beszélgettem, de pont mentek el és nem kérdeztem meg hogy itt fent vannak-e ( mindenki hibázik).
De az hogy tegnap 3db, 3napja 2 posztot írtam és már kellemetlenkedek? Ne haragudj de az te fajtád miatt kezd szar lenni ez az oldal. Ha nem téged kérdeznek és érdemben hozzá tenni sem tudsz a kérdéshez akkor miért állsz bele olyanba akit amúgy nem is ismersz? (Ez egy válasz Pajkoshármas üzenetére (2026. 05. 10. vasárnap 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem, ők Berényben vannak, ahogy írtad is, ezek szerint közvetlenül melletted.
De nem, te nem mész oda, hanem inkább itt a fórumon kellemetlenkedsz napok óta...
De nem, te nem mész oda, hanem inkább itt a fórumon kellemetlenkedsz napok óta...
Balatonberény Hétvezér U 2
(Ez egy válasz Horze üzenetére (2026. 05. 10. vasárnap 20:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Nyékre gondoltam...lemaradt
Sziasztok!
Ma a déli órákban lesz kint valaki?
Elsősorban párokra gondolok.
Ma a déli órákban lesz kint valaki?
Elsősorban párokra gondolok.
Ezen az oldalon legfeljebb naturistákkal tudsz...
(Ez egy válasz kerti052 üzenetére (2026. 05. 11. hétfő 05:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Soproni naturalistakkal ismerkednék.
Sziasztok. Ciprus Pissuri strandról milyen vélemények vannak? A hónap végén tervezünk eltölteni pár napot a környékén.
Lehet hogy ö az én nem ismerem. De láttam ott tavaly ott egy csávot akit elzavartak a párok igen mert fotozott a telefonjával és észrevették és mondták neki hogy tünjön el onnan mert ugyebár amit csinál azt ne ott!
(Ez egy válasz Biguy8585 üzenetére (2026. 05. 10. vasárnap 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 10. vasárnap 22:10
szerintem ez az az arc akire tavaly is többen panaszkodtak, hogy a bokros részről kukkolja a nőket/párokat
Hát ha én mindennap megkérdezem akkor te neked a szemed elég rossz!, De ha meg is kérdezem mindennap sincs semmi! Menj le és majd meglátod ennyi az egész!
(Ez egy válasz FentonKamaz üzenetére (2026. 05. 10. vasárnap 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 10. vasárnap 21:02
Mi van a kidőlt fák után? Varázslat? Minden nap megkérdezed...
Lakáson, tanyán, szabadban meztelenkednék, masztiznék. 53 éves férfi vagyok
szerintem ez az az arc akire tavaly is többen panaszkodtak, hogy a bokros részről kukkolja a nőket/párokat
(Ez egy válasz FentonKamaz üzenetére (2026. 05. 10. vasárnap 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 10. vasárnap 21:04
Fiatal párok időnként szoktak lenni, de nagyon visszafogottan. És mivel az egész part látható mindenhonnan, nem nagyon szokott történni a napozáson kívül semmi.
Semmi nem történik,mert napozni jár ki mindenki és full klikkesedések vannak Dunakeszin és Nyékládházán a 4-es és 5-ös lehajtónál is.Ők nem fognak válaszolgatni,a Goldengate-s leveleitekre,mert beszélgetnek,pletykálnak,elvannak egymással..Azért vannak kivételek és tőlük távolabb kell elhelyezkedni,ha szeretnél,szeretnétek valamit csinálni!Én volt,hogy az akkori nőmmel mentem Nyékre és még úgy is kinéztek minket,mintha az övék lenne az egész part!
(Ez egy válasz FentonKamaz üzenetére (2026. 05. 10. vasárnap 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 10. vasárnap 21:04
Fiatal párok időnként szoktak lenni, de nagyon visszafogottan. És mivel az egész part látható mindenhonnan, nem nagyon szokott történni a napozáson kívül semmi.
Sziasztok ! Az M9 nél nudizó pár akikkel beszéltem innen volt ?
(Ez egy válasz vacipasi üzenetére (2026. 05. 10. vasárnap 17:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 10. vasárnap 17:17
Sződliget-Vác valaki? Mikor érdemes kimenni? Én úgy láttam elég kihalt sajnos, szóló csajok nincsenek is, vagy párok
Mi van a kidőlt fák után? Varázslat? Minden nap megkérdezed...
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (2026. 05. 10. vasárnap 13:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 10. vasárnap 13:39
Sziasztok. Dunakeszin tudja valaki vannak a kidőlt fák után napozó emberek? Gondolom vannak.
baalaton berenyben a vizparton.
(Ez egy válasz Horze üzenetére (2026. 05. 10. vasárnap 20:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! A Berényi nudi hol található pontosan?
Sziasztok!
Hétfő dél körül Dunakeszin nudizót néznék esetleg szopatnék
Hétfő dél körül Dunakeszin nudizót néznék esetleg szopatnék

felpa

maranellof
Alana Summers