írj privátban telefonszámot és küldöm a címet
(Ez egy válasz Magdi1960 üzenetére (2026. 05. 25. hétfő 07:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Holnap valaki Gárdony?
Sziasztok! Hétvégén ballószögi eseményen veszek részt párok hölgyek van kedvetek ismerkedni?
Fincsi bizony.csak nem történt még egyéb is ??
(Ez egy válasz Balázs777 üzenetére (2026. 05. 25. hétfő 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap valaki Délegyen lebarnulna velem?
szóval akkor majdnem összefutott ál Povi kal.Akkor nekem jobban kedvez a szerencse mostanában mivel már napoztunk is ,fociztunk is és nudiztink isaz utóbbi 2 hétbe.
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (2026. 05. 25. hétfő 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 25. hétfő 20:49
Akkor csak jól láttam hogy ti voltatok ott a kidőlt fák elött! Mert én meg lejjebb voltam és ugy lattam messzebbröl a hosszú szöke hajú nöt ahogy a vizhez ment csak kicsit!
Soha többé a Dél1 re.
(Ez egy válasz Dirty Dancing üzenetére (2026. 05. 25. hétfő 13:08), amit ide kattintva olvashatsz)
az S Kitty páros aki egyszer odajött a kiserdőnél???fekete cuccba? S el is mentek??
(Ez egy válasz Ypovi üzenetére (2026. 05. 25. hétfő 15:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Vasàrnap a Nyéki tónál voltam.Későre értem oda mert bicajjal mentem.A víz az gyönyörű, kristálytiszta.A part kicsit bozótos de napközben biztos jobban éri a nap.Első osztályú Nudista hely .tetszett..
Nem értjük a kérdést?
(Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (2026. 05. 25. hétfő 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 25. hétfő 21:41
az S Kitty páros aki egyszer odajött a kiserdőnél???fekete cuccba? S el is mentek??
Nem történt!
(Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (2026. 05. 25. hétfő 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia. Alacsony a víz, jó a part, élvezhető.
(Ez egy válasz monssy üzenetére (2026. 05. 23. szombat 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Dunakeszin a nudizó részen állitólag jgy nyáron este szoktak lemenni párok 8-10en és ott orgiáznak!,Erröl tud valaki valamit vagy hallotta már vagy volt ott benne része ott volt? Mert napköben ugye a kidöl fák után már ott lehetett látni szexet!. ))
Sziasztok ! Párral ismerkednénk adatlapunk szerint !
Vácon az ivókúttol picit visszább egy 50es szőke holgy szokott napozni ismeri valaki vagy netán fent van az oldalon a hölgy?
Most indulunk párommal Gárdonyi nudira. Gyertek sokan bulizunk egy jót
Valaki ma Gárdonyban ?
Szabadban, tanyán, lakáson is meztelenkednék normális emberekkel. 53 éves férfi vagyok.
Hévizi kifolyón valaki?
Ma egy laza kis nudis napozás a udvaron! Ma maglódon vagyok

felpa

Lalika1
Pavla K