Sziasztok párral ismerkednék holnap azaz szerdán kalandoznék izgalmas játékok érzéki kényeztetésre keresek kedves párt. Balaton és környéke Berény Hévíz
Sziasztok! Pest, Bács-Kiskun, Csongrád megyében tud valaki jó helyet? Illetve ha valakit izgat társaságot is keresek...
Múltkor elsétáltam arra,ami ami a 2 es útról befelé kerékpár úton visszafele ( sződligetfelé) menet, a kanyar elötti kis ösvényen át vezető nudihoz. Pár pasi volt ott, ahol pedig van az a nagy beton cső épp két pasi kenyeztette egymast. Úgyhogy hetero párok nem voltak.
(Ez egy válasz Titkos találkozó 2023 üzenetére (ma 15:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok vác vagy környéke szokott valaki lenni,lányok nők párok?
Sziasztok. Abda nagyon jó hely nyugodt csendes mi is járunk ki!!
Sziasztok. Abda szuper hely
(Ez egy válasz shark66 üzenetére (ma 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen! Nem sokan, de rendszeresen vannak.
(Ez egy válasz Maxim90 üzenetére (ma 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! One itt olyan pár akihez csatlakozhatok? Nem szeretek egyedül strandolni!
Dunakeszi nudi-ra jön le valaki? Párok mondjuk?.Jó meleg az idö lehett nudizni napozni!
Sziasztok! Múlt héten csütörtökön voltam kint délután 15-16 óra körül, de senki nem volt még sajnos!
(Ez egy válasz Maxim90 üzenetére (ma 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Abdán még nudiznak?
(Ez egy válasz shark66 üzenetére (ma 09:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap M9?
Abdán ma lesz valaki?
Sziasztok! Ma Nyéki nudin párral ismerkednék. Van ilyen pár aki pasival ismerkedne és együtt napozna?
D1-én ma valaki? Egy közös napfürdő esetleg?
Ma 14 órától a Gárdonyi nudin leszek, passzív férfiként.
Kedvetekre szophattok, dughattok.
Horgászkalap, fekete keretes napszemüveg lesz rajtam, és a bal csuklómon, világoskék műanyag karkötő.
Vagy napozok, sétálok, vagy a nádasban leszek.
Sárga-fehér csíkos törölközőn leszek.
Ha akartok valamit csak annyit mondj: gyere, és megyek veletek, és teszek a kedvetekre
Kedvetekre szophattok, dughattok.
Horgászkalap, fekete keretes napszemüveg lesz rajtam, és a bal csuklómon, világoskék műanyag karkötő.
Vagy napozok, sétálok, vagy a nádasban leszek.
Sárga-fehér csíkos törölközőn leszek.
Ha akartok valamit csak annyit mondj: gyere, és megyek veletek, és teszek a kedvetekre
Ma egy laza kis nudis napozás a udvaron! Ma maglódon vagyok
Hévizi kifolyón valaki?
Szabadban, tanyán, lakáson is meztelenkednék normális emberekkel. 53 éves férfi vagyok.
Valaki ma Gárdonyban ?

felpa

kesla
Jasmine Black