Dunakeszi nudin vagyok, valaki esetleg itt a közelben? Minden jóra
Dunakeszi nudin lesznek holnap párok, hölgyek?
Sziasztok!! Hölgyekkel , párokkal ismerkednék Monor környékén ! Írj privát
Sziasztok!
Péntek,szombat,vasárnap tervben van meztelenkedés Dunakeszi esetleg Délegyháza nudin.
Adatlapom szerint laza,kellemes időtöltésre ,ismerkedésre gondoltam.
Esetleg valaki aki fotózna a saját telefonommal?
Válaszokat kérlek privátban
Köszönöm!
Péntek,szombat,vasárnap tervben van meztelenkedés Dunakeszi esetleg Délegyháza nudin.
Adatlapom szerint laza,kellemes időtöltésre ,ismerkedésre gondoltam.
Esetleg valaki aki fotózna a saját telefonommal?
Válaszokat kérlek privátban
Köszönöm!
Idős hölgyeket keresek akik szeretnek meztelenkedni,esetleg van tanyályuk,nyaralójuk,hétvégi ház de lakáson belül is
Sziasztok! Holnap délelőtt a nyéki nudin párral ismerkednék. Lesz innen pár aki ismerkedne?
Nem teljesen kezdő párként párokkal ismerkednénk
Bírod, Dunakeszi régi strand, leérsz a vízhez ott balra fordulsz 200 -300 m és ott már látod!
(Ez egy válasz Teniszező üzenetére (ma 06:29), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 06:29
Sziasztok, segítsetek kérlek. Hogy jutok le a Dunakeszi nudira? Próbáltam a poviék koordinátáit, de az nem jó helyre mutat (vagy én vagyok béna). Nagyon köszönöm ha segít valaki
Szia. Ugy keresd hogy a régi strand. Dunakeszi Barátság utja azon végig lemész kocsival ott a Vízmúvek van mert parkolo rész van tovább kocsival nem lehet menni! És lesétálsz gyalog a Dunához majd balra mész jó darabig és az ott már a nudizós rész lesz!
(Ez egy válasz Teniszező üzenetére (ma 06:29), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 06:29
Sziasztok, segítsetek kérlek. Hogy jutok le a Dunakeszi nudira? Próbáltam a poviék koordinátáit, de az nem jó helyre mutat (vagy én vagyok béna). Nagyon köszönöm ha segít valaki
Heves- Borsod megyéből Nővel ismerkednék közös programokra.
Sziasztok, holnap du 1-2 óra körül a hévízi kifolyónál vagy Berény környékén valaki?
Sziasztok!
Holnap délelőtt Nyéken leszek.
Párokkal szívesen ismerkednék.
Holnap délelőtt Nyéken leszek.
Párokkal szívesen ismerkednék.
Hánykor tervezitek?
(Ez egy válasz tagab üzenetére (tegnap 22:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Hánykor terveztek?
Algyőn van még. Kis part szakasz a Tiszán.
Napokban tervezek arra menni pont. (Ez egy válasz monssy üzenetére (tegnap 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Napokban tervezek arra menni pont. (Ez egy válasz monssy üzenetére (tegnap 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Nyeki nudin sokan vannak most kint?
Hosszútávra keresek nudista ismeretséget, dél 1 látogatására. Én régóta járok oda, akár kezdőket is keresek.
Vannak ilyenkor igen de nagyon kevesen ,inkább péntek az ami Erősebb meg a szombat vasárnap,Algyőn van mèg nudi a híd mellett,tavaly sikerült lejutni pici partszakasz a Tisza mellett
(Ez egy válasz monssy üzenetére (tegnap 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)

felpa

Carter4