Heves- Borsod megyéből Nővel ismerkednék közös programokra.
Sziasztok, segítsetek kérlek. Hogy jutok le a Dunakeszi nudira? Próbáltam a poviék koordinátáit, de az nem jó helyre mutat (vagy én vagyok béna). Nagyon köszönöm ha segít valaki
Sziasztok, holnap du 1-2 óra körül a hévízi kifolyónál vagy Berény környékén valaki?
Sziasztok!
Holnap délelőtt Nyéken leszek.
Párokkal szívesen ismerkednék.
Holnap délelőtt Nyéken leszek.
Párokkal szívesen ismerkednék.
Hánykor tervezitek?
(Ez egy válasz tagab üzenetére (2026. 05. 27. szerda 22:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Hánykor terveztek?
Holnap kinézünk
(Ez egy válasz Tobbes3 üzenetére (2026. 05. 27. szerda 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Algyőn van még. Kis part szakasz a Tiszán.
Napokban tervezek arra menni pont. (Ez egy válasz monssy üzenetére (2026. 05. 27. szerda 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Napokban tervezek arra menni pont. (Ez egy válasz monssy üzenetére (2026. 05. 27. szerda 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Nyeki nudin sokan vannak most kint?
Hosszútávra keresek nudista ismeretséget, dél 1 látogatására. Én régóta járok oda, akár kezdőket is keresek.
Vannak ilyenkor igen de nagyon kevesen ,inkább péntek az ami Erősebb meg a szombat vasárnap,Algyőn van mèg nudi a híd mellett,tavaly sikerült lejutni pici partszakasz a Tisza mellett
(Ez egy válasz monssy üzenetére (2026. 05. 27. szerda 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Vannak ilyenkor a Szikin?
Vagy Szegeden máshol nudi?
Vagy Szegeden máshol nudi?
Sziasztok
Dél1re jön ma valaki az oldalról?
Nő, pár?
Dél1re jön ma valaki az oldalról?
Nő, pár?
Idős duci dus szörzetű nagy mellű hölgy lenne aki szeret nudizni,meztelenkedni?
Hétvégén jön pár vagy hölgy Dunakeszi nudira, szívesen ismerkedem. Privátban elérhető vagyok.
Ez így van jó hely.
Lassan a víz is alkalmas meleg lesz a fürdésre. (Ez egy válasz G.I.JOE 02 üzenetére (2026. 05. 26. kedd 15:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 26. kedd 15:28
Lassan a víz is alkalmas meleg lesz a fürdésre. (Ez egy válasz G.I.JOE 02 üzenetére (2026. 05. 26. kedd 15:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Abda nagyon jó hely nyugodt csendes mi is járunk ki!!
Sziasztok! Most a dunánál,győr ps környékén hölgy,pár?
Szabadban, tanyán, házban meztelenkednék normális emberekkel. 53 éves férfi vagyok.
Gárdonyi nudin most reggel valaki?
20/6 vagyok.
20/6 vagyok.
Ma napközben nyéken szívesen beszélgetünk értelmes emberekkel

felpa

Victoria Morgan