Szevasz, már kérdezted ezt.
Leírtam mindent. Ennél belsősebb infót nem fogsz kapni... (Ez egy válasz Velvetboy üzenetére (tegnap 08:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Leírtam mindent. Ennél belsősebb infót nem fogsz kapni... (Ez egy válasz Velvetboy üzenetére (tegnap 08:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap Gárdony! Párokkal ismerkednénk.
A Dunakeszi nudi, nagyon össze van kavarodva , horgászokkal és
ku
.Amugy nem rossz....
alf
ty alf
as alf
étáltatókkal
Ma délelőtt kinéztem, a hidegen és a nagy szelen kívül csak én voltam. Hamar el is jöttem.
Holnap újra megpróbálom. (Ez egy válasz Kaktusz23 üzenetére (tegnap 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 14:48
Holnap újra megpróbálom. (Ez egy válasz Kaktusz23 üzenetére (tegnap 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Gárdonyba erdemes kimenni, járt kint vki mostanában van lehetőség kalandozni kicsit?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
M9?
Gárdonyba erdemes kimenni, járt kint vki mostanában van lehetőség kalandozni kicsit?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Sajnos ma az idő miatt elmarad a program.
(Ez egy válasz Siofokipasi üzenetére (tegnap 07:40), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 07:40
Mai nap Gárdonyi nudin hölgy partneremmel keresnénk párokat, urakat egy kis dogging-ra.
Lenne esély rá ebben a nem kimondottan starandidőben?
június július augusztus akkor sokan vannak
(Ez egy válasz Velvetboy üzenetére (tegnap 08:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Mikor érdemes kilátogatni Szikire? Kukkolnék
Mai nap Gárdonyi nudin hölgy partneremmel keresnénk párokat, urakat egy kis dogging-ra.
Holnap kora du. párok a Dunakeszi nudin?
Nyékre urat elkísérnék a nudira
Gàrdony ba milyen az élet .a tó az szar.a többi?? Járnak párok is???
Dunakeszi az egy fasza hely .Ki kell várni a napot jól.De mindig van ismerős.
Hello. Azokról irsz akik a kidölt fák elött voltak a másik fáknál és a nö szemüveges kb 50 éves a párjával a masik meg a kicsit fiatalabb pár kb 35 évesek voltak és elbujtak beljebb mert félve szexeltek aztán meg beljebb mentek?!
(Ez egy válasz Balázs777 üzenetére (2026. 05. 31. vasárnap 16:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia Ott voltatok lejjebb nem?
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2026. 05. 31. vasárnap 15:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap (hétfő) délelőtt a gárdonyi nudin?? Főleg pasik, egy laza cumira.
Gardonyba vki?
Privizz.....köszi
Privizz.....köszi
Szikiről vélemény ? Párommal meglátogatnánk közeljövőben .
Van több pár. Kettő akciózott is!
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2026. 05. 31. vasárnap 15:56), amit ide kattintva olvashatsz)

felpa

Bella