Szép napot!
Ma délután pár, hölgy M9 nudin, táesaságra vágyva?
Ma délután pár, hölgy M9 nudin, táesaságra vágyva?
Sziasztok
Ma inkább a hévízi nudira megyünk ki.
Vannak már ott?
Ma inkább a hévízi nudira megyünk ki.
Vannak már ott?
Sziasztok
Ma Del1 vagy Dunakanyar Horany lany aki csatlakozna hozzank?
Privatban plz
Ma Del1 vagy Dunakanyar Horany lany aki csatlakozna hozzank?
Privatban plz
Sziasztok. Ma hölgy, pár a gárdonyi nudin aki ismerkedne?
Nudizáshoz hölgyet, lányokat, párt keresek!
Ma este Ballószögön van naturista est. Csak szólok, hátha valaki...
Sziasztok!
Ma valaki megy nudizni Győr környékére?
Szívesen csatlakozom
Ma valaki megy nudizni Győr környékére?
Szívesen csatlakozom
Ma van kedve valakinek csatlakozni hozzánk az adatlapunkon szereplő dolgokhoz?
Sziaszok! Esetleg valakinek van infója hogy Porec Solaris camping ben vagy környékén van olyan part szakasz ahol szoktak nyilvánosan szexelni? Köszi
Szia tájékoztatlak titeket. Mivel azt tapasztaltam nem lehet társat találni itt se nudizásra, szexre. Töröltem magamt egyelőre. Kár lenne le bukni egész világ előtt vágyam nem tudtam el érni, élvezni. Nuduzas M9 Dunai hídnál szeretem volna, és jót dugtam volna videózás közbe
Hellóka Mindenkinek! Kecskeméten tud ajánlani valaki alkalmas helyet? Meztelen napozás pl. ha egyedül vagyok... És ha csatlakozna bárki akkor pedig egyéb dolgokat is bátran lehessen csinálni. Bármi érdekel, előre is köszönöm
Nekem csak az a furcsa, ha egy pár sexel ,akkor milyen menő pár . De ha egy pasi matat az mekkora tuskó stb . Szerintem pedig mindegyik ugyan abba a kategóriába tartozna . Ha a pasikat elítélik a párokat miért nem ? Tényleg nem kötekedés miatt írtam .
(Ez egy válasz Házaspárka üzenetére (tegnap 22:47), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 22:47
Teljes vállszélességgel állunk ki mi is amellett, hogy lehetőség szerint maradjon meg a dunakeszi nudi az illemtudó, és a nudizás íratlan szabályait betartani képes embereknek.
A kóborló farokverőknek eszébe se jusson odamenni, mert tapasztalataink szerint nem csak bennünket lomboz le a jelenlétük, hanem sokakat akik arra a strandra járnak.
Szerintünk fontos tisztázni, hogy az nem egy swinger beach, illetve oda nem azért mennek a párok, hogy mutogassák magukat.
Rossz hatással lenne a helyszínre, ha fel-alá kóborló, faszverő dzsungelharcosok lepnék el a helyet. Kövezzetek meg, ez a véleményünk!
A kóborló farokverőknek eszébe se jusson odamenni, mert tapasztalataink szerint nem csak bennünket lomboz le a jelenlétük, hanem sokakat akik arra a strandra járnak.
Szerintünk fontos tisztázni, hogy az nem egy swinger beach, illetve oda nem azért mennek a párok, hogy mutogassák magukat.
Rossz hatással lenne a helyszínre, ha fel-alá kóborló, faszverő dzsungelharcosok lepnék el a helyet. Kövezzetek meg, ez a véleményünk!
Teljes vállszélességgel állunk ki mi is amellett, hogy lehetőség szerint maradjon meg a dunakeszi nudi az illemtudó, és a nudizás íratlan szabályait betartani képes embereknek.
Rossz hatással lenne a helyszínre, ha fel-alá kóborló, faszverő dzsungelharcosok lepnék el a helyet. Kövezzetek meg, ez a véleményünk! (Ez egy válasz Biguy8585 üzenetére (tegnap 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Rossz hatással lenne a helyszínre, ha fel-alá kóborló, faszverő dzsungelharcosok lepnék el a helyet. Kövezzetek meg, ez a véleményünk! (Ez egy válasz Biguy8585 üzenetére (tegnap 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia Tanár úr
Annyival egészítenélek ki, hogy a "nézelődést" is a maga kultúrált formájában, ahogy az utcán is teszi az ember. Nem illik megbámulni senkit, főleg nem mellé menni kukkolni, elé -felé állni, fixírozni. Én ezeket is imádom elkergetni a fenébe
Telefonozni, fotózni meg főleg nem, mert az a végletekig tudja a férjeket és barátokat ingerelni, aminek mindig a telefonos húzza a rövidebbe.
(Ez egy válasz Sönc 50 üzenetére (tegnap 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Annyival egészítenélek ki, hogy a "nézelődést" is a maga kultúrált formájában, ahogy az utcán is teszi az ember. Nem illik megbámulni senkit, főleg nem mellé menni kukkolni, elé -felé állni, fixírozni. Én ezeket is imádom elkergetni a fenébe
Telefonozni, fotózni meg főleg nem, mert az a végletekig tudja a férjeket és barátokat ingerelni, aminek mindig a telefonos húzza a rövidebbe.
(Ez egy válasz Sönc 50 üzenetére (tegnap 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Szisztok holnap ki lesz kint a nyekin?
Érezzétek jól magatokat, mint eddig mindig! Mi vasárnap megyünk több párral együtt.
(Ez egy válasz flpkrs22 üzenetére (tegnap 18:39), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 18:39
Sziasztok! Holnap 11-16.00 ig a hévízi kifolyónál leszünk. Ha valaki szeretne csatlakozni szívesen látjuk.
Sziasztok!
Vasárnap megy valaki Harcsásra?
Vasárnap megy valaki Harcsásra?
Sziasztok! Holnap 11-16.00 ig a hévízi kifolyónál leszünk. Ha valaki szeretne csatlakozni szívesen látjuk.
Sziasztok, vasárnap (06/07) megyek haverommal a Nyékire ha valakinek van kedve csatlakozni!! 19/20 évesek vagyunk.
A feleségem itt van velem, és látunk egy textiles csapatot is, ahol van pár hölgy. De tény, hogy nincs nagy forgalom. Pedig nagyon jó a víz is, már lehet úszni.
(Ez egy válasz Enjoy1 üzenetére (tegnap 16:57), amit ide kattintva olvashatsz)

felpa

Hugyagi2672