Sziasztok
Hétfőn délelőtt Dunakeszi Duna parton szopatnék
Hétfőn délelőtt Dunakeszi Duna parton szopatnék
A mai napon Gárdony ba látogattam.,és utoljára.A sok vén szar ott ólálkodik ,sétál,les ,szegény Párok azt sem tudják mi van.Szégyeljétek magatokat sok VÉN CSOTROGÁNY,törzsgyökeres barom.
Én egész nap. Csak nem a ti kertetekben.
(Ez egy válasz puszinyuszi üzenetére (tegnap 17:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Cap d agde uticél idén valakiknek innen?
En holnap kint leszek a nyekin
Ma Délegyházán sokan voltak kint. Jó párszor voltam már ott de most szerintem voltak jó sokan, Autóval is nehezen lehettet parkolni, Volt kint masszás is, jóga óra is. És már van kisbolt is campingben.
Szikire mennénk párral! Utazás velünk is lehet! Pár tali után saját nyaralónkban is találkoznánk! Párok?
Ma dél előtt nudiztunk a kertünkben
Sziasztok! Holnap és kedden Délegyházán barnulok, SUP-ozok. Ki szeretne csatlakozni?
Helyet talán még ajánlani is tudunk... Itt
(Ez egy válasz NagyMex92 üzenetére (tegnap 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 14:49
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni párommal szeretnénk elmenni nudizni ki milyen hejet ajánlana
Nagykőrösiek vagyunk nem a világ végére szeretnénk menni
Segítséget szeretnék kérni párommal szeretnénk elmenni nudizni ki milyen hejet ajánlana
Holnap párommal megyünk Nyéki tóra.
26 évesek vagyunk hasonló korosztályú párokkal találkoznánk, csak férfiak ne írjanak!!
Kezdők vagyunk az ilyen jellegű dolgokban, de nyitottak minden jóra (mégegyszer a gyengék kedvéért CSAK FÉRFIAK NE). Köszönjük
26 évesek vagyunk hasonló korosztályú párokkal találkoznánk, csak férfiak ne írjanak!!
Kezdők vagyunk az ilyen jellegű dolgokban, de nyitottak minden jóra (mégegyszer a gyengék kedvéért CSAK FÉRFIAK NE). Köszönjük
Sziasztok
Köszi az információt!
(Ez egy válasz OrgasmLovers üzenetére (tegnap 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz OrgasmLovers üzenetére (tegnap 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Szep napos az ido, kellemes szellovel!
(Ez egy válasz köpcös üzenetére (tegnap 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz köpcös üzenetére (tegnap 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok a nap hátralevő részét én is Délegyen töltöm. Ápolt normális férfi vagyok szívesen csatlakoznék ,hölgyhöz párhoz! Privátban írhattok ha érdekes lehetek számotokra! Süssön rátok a nap!
Én is azt tervezem,hogy a nap hátralevő részét ott töltöm. Jó pihenést nektek!
(Ez egy válasz COUPLE5658couple üzenetére (tegnap 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Van aki 100-szor beirja ide hogy megy ki ide vagy oda! De nem vágom hogy minek?? Kimész odamész feküdj ki napozni nudizni és kész! Attól mert ide beirja valaki 100-szor nem fognak itt ide ráirni hogy hello megyünk és ott találkozunk! Hacsak persze már megismerkedtek ott az adott helyszinen és itt látva látják egymás beirását!
Milyen autóval voltál?
(Ez egy válasz Diszkrétféfi üzenetére (tegnap 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)

felpa

girda
Lacie Heart