Sziasztok
Június végén Berényben leszünk.
Június végén Berényben leszünk.
Debrecenben szokott valaki valamerre nudizni?
Délegyháza és Berény valóban nagyon szuper hely
(Ez egy válasz rozmar_es_beluga üzenetére (tegnap 23:42), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 23:42
(Ez egy válasz rozmar_es_beluga üzenetére (tegnap 23:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezért érdemes a három zárt strandra ellátogatni, Délegyháza, Berény és Sziki. Ezek 95%ban mentesek az ilyenektől, a teljesen vad nudi helyeken sajnos rengeteg az ilyen perverz dög, s akkor még a leselkedők a legkisebb gond...
Sziasztok
Délegyházán már most brutálisan süt a nap!
Csak gondoltam szólok
A nagy strandon találkozó?
Délegyházán már most brutálisan süt a nap!
Csak gondoltam szólok
A nagy strandon találkozó?
Sziasztok
Ma délelőtt jön valaki a Dunakeszi Duna partra a Megyeri híd fele szopatnék ha van jelentkező aki szokott ott nudizni
Ma délelőtt jön valaki a Dunakeszi Duna partra a Megyeri híd fele szopatnék ha van jelentkező aki szokott ott nudizni
En is le akarok menni ma
(Ez egy válasz Bipasizala8585 üzenetére (ma 07:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia
Igen, Én ma is megyek. (Ez egy válasz kanizsasraac üzenetére (ma 06:00), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 06:00
Igen, Én ma is megyek. (Ez egy válasz kanizsasraac üzenetére (ma 06:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Nagykanizsáról vagy a környékéről szokott menni a hévizi kifolyóhoz nudizni?
Ma nudit tervezek az udvaron!! Hölgyek ki csatlakozna?
Én is ilyet keresek
(Ez egy válasz eredita1234 üzenetére (tegnap 22:48), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 22:48
(Ez egy válasz eredita1234 üzenetére (tegnap 22:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Szabadban, tanyán, lakáson meztelenkednék kedves, normális emberekkel. 53 éves férfi vagyok.
Sziasztok. Nagykanizsáról vagy a környékéről szokott menni a hévizi kifolyóhoz nudizni?
Jól hangzik...
(Ez egy válasz nudewalk18 üzenetére (tegnap 18:06), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 18:06
Szikire mennénk párral! Utazás velünk is lehet! Pár tali után saját nyaralónkban is találkoznánk! Párok?
Durva de semmi sincs. Debrecen a kalandok sivataga
(Ez egy válasz Mokamaci üzenetére (tegnap 07:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Cegléd körül van valami hely?
Ezért érdemes a három zárt strandra ellátogatni, Délegyháza, Berény és Sziki. Ezek 95%ban mentesek az ilyenektől, a teljesen vad nudi helyeken sajnos rengeteg az ilyen perverz dög, s akkor még a leselkedők a legkisebb gond...
(Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (tegnap 22:16), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 22:16
A mai napon Gárdony ba látogattam.,és utoljára.A sok vén szar ott ólálkodik ,sétál,les ,szegény Párok azt sem tudják mi van.Szégyeljétek magatokat sok VÉN CSOTROGÁNY,törzsgyökeres barom.
Hallod Sanya és miért lettél lepattintva akik lepattintottak?
Bár en tudom miért.
(Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (tegnap 22:16), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 22:16
Bár en tudom miért.
A mai napon Gárdony ba látogattam.,és utoljára.A sok vén szar ott ólálkodik ,sétál,les ,szegény Párok azt sem tudják mi van.Szégyeljétek magatokat sok VÉN CSOTROGÁNY,törzsgyökeres barom.
Szabadban, tanyán, lakáson meztelenkednék kedves, normális emberekkel. 53 éves férfi vagyok.
Sziasztok
Hétfőn délelőtt Dunakeszi Duna parton szopatnék
Hétfőn délelőtt Dunakeszi Duna parton szopatnék
Én egész nap. Csak nem a ti kertetekben.
(Ez egy válasz puszinyuszi üzenetére (tegnap 17:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Cap d agde uticél idén valakiknek innen?

felpa

Judith