Jól hangzik, Gárdonyban szívesen összefutnék Veletek a nyáron, ha nem bánjátok.
(Ez egy válasz vivadance üzenetére (ma 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Ki tudna nekem segíteni hogy be vezessen a nudi z is világába. Még sosem voltam de szeretnék menni. Pest közelében melyikre érdemes kimenni melyik a jó. Előre is köszönöm. Privátba írjatok.
Meztelenkedést kedvelő idös hölgyet vagy ilyen párt keresek,teltek ducik előnybe
Sziasztok!Debrecen környékén hol szoktak nudizni?
Sziasztok holnap pénteken 13-14 óra között a hévízi kifolyónál vagy Balatonberény valaki?
Sziasztok
Olyan hölgy vagy pár társaságát keresem akinek/akiknek lenne kedve eljönni velem szaunába vagy swinger klubba.
Voltam már amúgy többször is, világra szóló élményekkel gazdagodva és ezeket szeretném tovább gyarapítani.
Ha esetleg lenne kedved vagy kedvetek, keressetek meg üzenetben. Amúgy gyógy és frissítő masszőr vagyok, amit szívesen csinálok is
Olyan hölgy vagy pár társaságát keresem akinek/akiknek lenne kedve eljönni velem szaunába vagy swinger klubba.
Voltam már amúgy többször is, világra szóló élményekkel gazdagodva és ezeket szeretném tovább gyarapítani.
Ha esetleg lenne kedved vagy kedvetek, keressetek meg üzenetben. Amúgy gyógy és frissítő masszőr vagyok, amit szívesen csinálok is
Holnap pár, vagy valaki Nyék?
Privát üzenet ?
Privát üzenet ?
Kecskemét ről valaki megy nudista strand
Melyik részen keressenek titeket majd?
(Ez egy válasz Bakancslista3440 üzenetére (ma 11:41), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 11:41
Sziasztok!hétfő délelőttöt Nyeken töltjük,szívesen várjuk szimpatikus srácok,párok vagy csak leskelődők társaságát
puszi,pacsi
puszi,pacsi
Sziasztok holnap pénteken 13-14 óra között a hévízi kifolyónál vagy Balatonberény valaki?
Sziasztok! Jövő hét csütörtöktől Valaltán leszünk. Lesz innen valaki?
Sziasztok!hétfő délelőttöt Nyeken töltjük,szívesen várjuk szimpatikus srácok,párok vagy csak leskelődők társaságát
puszi,pacsi
puszi,pacsi
Mindig kiirjuk a lapunkra a pontos időpontot, nézni kell.
(Ez egy válasz Nicefallosz80 üzenetére (ma 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Remélem aznap én is ott leszek Gárdonyban.
Sziasztok!
Van valaki Gárdonyba?
Van valaki Gárdonyba?
Oda nem igazán szoktunk menni, inkább Gárdony lesz még a nyáron.
(Ez egy válasz BAGGIO18 üzenetére (tegnap 20:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Hétvégén párommal mennénk Gárdonyba. Tervez kimenni pár?
Sziasztok! Drukkolok hogy nagyon jó időtök legyen! Napsütés, fürdés. Napozás. És mind meztelenül! Mert úgy a jó!!
(Ez egy válasz pityek123 üzenetére (ma 05:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Merre van a nudista strand hogy jutok el oda
(Ez egy válasz Rush4ever üzenetére (ma 04:20), amit ide kattintva olvashatsz)

felpa

Edita Ungerová