Sziasztok kedves diszkrét ápolt intelligens megbízható 39 éves pasiként ismerkednék kedves párral Berényben kellemes időtöltéshez vagy akár egy masszázsra is kapható vagyok.
Mikor mentek? Mi most hétvégén leszünk Berényben.
(Ez egy válasz győriédes üzenetére (2026. 06. 16. kedd 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 16. kedd 08:32
Berényi nyaralásunk különlegesebb élményeihez különleges játszótársakat keresünk.
Sziasztok
A héten jön valaki Dél1re?
Nök-párok
A héten jön valaki Dél1re?
Nök-párok
Pèntek Gàrdonyi nudi.Valaki tervezi, hogy jön?
csütörtöktöl lent leszünk
(Ez egy válasz Tributefun üzenetére (2026. 06. 16. kedd 12:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Vasárnap lesz az idei első.
(Ez egy válasz Szeged81 üzenetére (2026. 06. 16. kedd 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Párommal Nyékre megyünk ha van kedvetek,csatlakozzatok! (Ez egy válasz egyfeleség11 üzenetére (2026. 06. 15. hétfő 07:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Párommal Nyékre megyünk ha van kedvetek,csatlakozzatok! (Ez egy válasz egyfeleség11 üzenetére (2026. 06. 15. hétfő 07:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Párosunk férfi tagja a héten kinèzne Nyékre. Kihez lehet csatlakozni ?
(Ez egy válasz flörtre üzenetére (2026. 06. 16. kedd 08:00), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok
igen már voltam (Ez egy válasz Szeged81 üzenetére (2026. 06. 16. kedd 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
igen már voltam (Ez egy válasz Szeged81 üzenetére (2026. 06. 16. kedd 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Volt màr valaki innen Szikin az idèn ?
Volt màr valaki innen Szikin az idèn ?
Pénteken jön valaki Algyőre?
Vasárnap lazulna valaki Délegyházán, férfias 40essel?
Ha elmultál 60-an és szeretsz meztelenkedni és van helyed akkor szivesen kényeztetlek ahogy és amikor szeretnéd,minden megkeresést szivesen fogadok,let pár is
Berényi nyaralásunk különlegesebb élményeihez különleges játszótársakat keresünk.
Ma Nyéken valakinek egy passzív sràc?
Sziasztok!
Ma jön innen valaki a Nyéki nudira? Szívesen ismerkedem.
Ma jön innen valaki a Nyéki nudira? Szívesen ismerkedem.
Sziasztok! Holnap Gárdony!
Tervezek kimenni én is. Dél magasságában remélhetőleg már jó idő lesz.
(Ez egy válasz jopasivagyok üzenetére (2026. 06. 16. kedd 06:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 16. kedd 06:27
Sziasztok! Ma Gárdonyban leszek... szívesen beszélgetnék valakivel, csak hogy ne legyek egyedül
Tanyán, háznál meztelenkednék Szeged környékén. 53 éves férfi vagyok.
Sziasztok! Ma Gárdonyban leszek... szívesen beszélgetnék valakivel, csak hogy ne legyek egyedül

felpa

khely67
Jannet