Sziasztok...a gárdonyi nudiról valaki mesélne..friss tapasztalatok..nem voltam még..és ma kimenne, kivinne valaki..csak vélemények érdekelnek....szex nem csak Audi miatt..
Ma ki jönne Maglodra nudizni?
Szivesen csatlakoznék hozzatok
(Ez egy válasz rava40 üzenetére (2026. 06. 19. péntek 03:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Szikin lesz ma este kint fiatal pár? Mx 40. Párként ismerkednénk
Sziasztok. Ma napközben pár jön ki a Gárdonyi nudira aki ismerkedne? Ápolt igényes pasiként csatlakoznék
Most vasárnap D1-en szívesen ismerkednénk párral a folytatás reményével.
Sziasztok,ma napközben hölgy vagy pár akinek lenne kedve ismerkedni pasival a nyéki nudin?hetero alapon?
Sziasztok ma estétől vasárnap estig párt vagy lányt keresek. Nógrád es Pest megyéből. Nem feltétlenül csak szexet keresek akkor egy jo beszélgetés izgalmas témáról, simogatás, utos talalkozo is,közös napozás nudizás,kukkolás,csak oral én részemről vagy csak a hölgy részéről, ujjazas vagy farokveres,nézőként is részt vennék, de ha szeretnétek es van szimpátia akkor a szex is szóba jöhet. Irj vagy írjatok rám privátban es egyeztessünk
Sziasztok, holnap szombaton Berénybe leszünk szívesen ismerkedünk párral esetleg pasival is. .
Sziasztok! Vasárnap délután hölgyekkel,párokkal ismerkednék Bükfürdőn
Gárdonyban szopatnék
Sziasztok. Mai napon pár jön ki a Gárdonyi nudira aki ismerkedne? Ápolt igényes pasiként csatlakoznék
Esetleg?
Esetleg?
Sziasztok kedves diszkrét ápolt intelligens megbízható 39 éves pasiként ismerkednék kedves párral Berényben és környékén esti kellemes időtöltéshez vagy akár egy masszázsra is kapható vagyok
Sziasztok a hétvégét a sziki nudin töltjük ..párral ismerkednénk.
ma újra nudizás lesz a reptéren., Beszélgetni is lehet ki jönni
Szombat délután irány nyék!
Jövőhéten hétköznap Nyéki nudin örömmel csatlakoznék párokhoz hölgyekhez délutáni időben viszonylag minden nap hétköznap kint leszek!!
Sziasztok! Hétvégén párok baráti társasága lesz Hévízen, akik oda járnak régóta. Vasárnap mindenki, de szombaton is leszünk páran. A jó hangulat, és a minimum 29 fokos víz garantált! Az új párokat is szívesen látjuk. Zene, tánc, tombola,wc,büfé nincs, csak a jó hangulat, csak pároknak.
Holnap dèlelött gàrdonyi nudin leszek.Valaki tervezi, hogy jön?
Pénteken berénybe pár,aki ismerkedne pasival?

felpa

nissan
Lucky