Vasarnap egyedul de lehet lany partneremmel mennék ki gardonyba! 30 eves helyes vekony fiu vagyok. Esetleg lanyok vagy parok jonnek ki akikhez tudnek csatlakozni?
Az tök jó, hogy ismersz korrekt hetero fiúkat, de nem zavar, hogy kimondottan azt írták, hogy NEM keresnek szóló pasikat???
(Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (tegnap 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 20:58
Sajnos Gárdony erről hires.A sok vén faszi sétálgat folyamatosan.Ezért nem mennek ki ,vagyis elűzik a párokat.Sajnos , Sajnálom bizony mert én a másik csoportba tartozom , vagyis a korektebb kategória.Próbalkozzatok a reptéren,Ismerek Korrekt heteró fiúkat.Irjatok S beszélünk.
Hévízről egész jól kikoptak, olyan jól elvagyunk, ha csak párok vannak. Odajön a böszméje,aztán egy idő után rájön,hogy a
tegnap 23:04
ku
nem kíváncsi rá...
(Ez egy válasz tamás333 üzenetére (tegnap 23:04), amit ide kattintva olvashatsz)
alf
ty alf
a
Pontosan ! Vmit csinálni kellene velük , mert minden normális embert , párt elüldöznek a gusztustalan viselkedésükkel! Kèpes átsétálni rajtad a szottyadt testèvel .. rèm gusztustalan ! Lefekszünk párommal napozni és kèpes elénk àllni .. ha szólok, h ember mi tetszik?! Akkor neki áll feljebb . Ha vmit akcióznál normàlis emberrel , vagy randiznál , miattuk ez teljesen esélytelen . Járkàlnak a bokrokba és 10 percenként köröznek mint a keselyűk !
Szia,sziasztok
Gyertek Balatonberénybe
Ott nincsen ilyen… (Ez egy válasz tamás333 üzenetére (tegnap 23:04), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 23:04
Gyertek Balatonberénybe
Ott nincsen ilyen… (Ez egy válasz tamás333 üzenetére (tegnap 23:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Pontosan ! Vmit csinálni kellene velük , mert minden normális embert , párt elüldöznek a gusztustalan viselkedésükkel! Kèpes átsétálni rajtad a szottyadt testèvel .. rèm gusztustalan ! Lefekszünk párommal napozni és kèpes elénk àllni .. ha szólok, h ember mi tetszik?! Akkor neki áll feljebb . Ha vmit akcióznál normàlis emberrel , vagy randiznál , miattuk ez teljesen esélytelen . Járkàlnak a bokrokba és 10 percenként köröznek mint a keselyűk !
(Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (tegnap 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 20:58
Sajnos Gárdony erről hires.A sok vén faszi sétálgat folyamatosan.Ezért nem mennek ki ,vagyis elűzik a párokat.Sajnos , Sajnálom bizony mert én a másik csoportba tartozom , vagyis a korektebb kategória.Próbalkozzatok a reptéren,Ismerek Korrekt heteró fiúkat.Irjatok S beszélünk.
Sziasztok
Vasárnap délután Balatonberényben hölgy vagy pár
Moto
Vasárnap délután Balatonberényben hölgy vagy pár
Moto
Tanyán, háznál, természetben meztelenkednék. 53 éves férfi vagyok.
Sziasztok. Holnap délután Győrből megyek Harcsás rá, velem tart Nő vagy Pár?
Horanyba ott mi van pontosan??? Nudi lenne
(Ez egy válasz Par_Lanykat üzenetére (tegnap 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Ajajj,,az egy frankó hely
(Ez egy válasz Dinamit üzenetére (tegnap 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 14:53
Sziasztok! Nyéken szokott lenni akció szombaton? Tudom, hülye kérdés... Párommal kinéznénk. Mikor érdemesebb? Délelőtt, délután? Köszönöm!
Igazad van , tökéletesen.Normalis ember már nem megy oda
(Ez egy válasz dominantbull üzenetére (tegnap 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 15:04
Szia!
Voltam már kint többször, de akcióhoz még nem volt szerencsém. Általában pihenni megyek ki. Ha akciót szeretnél a pároddal szerintem érdemes lehet előre megbeszélni.
Viszont a szép szóból nem értő, farokverőkkel óvatosan. Sajnos rossz tapasztalatom van már ilyen téren...
Voltam már kint többször, de akcióhoz még nem volt szerencsém. Általában pihenni megyek ki. Ha akciót szeretnél a pároddal szerintem érdemes lehet előre megbeszélni.
Viszont a szép szóból nem értő, farokverőkkel óvatosan. Sajnos rossz tapasztalatom van már ilyen téren...
(Ez egy válasz naturistaparos üzenetére (tegnap 20:11), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 20:11
Többszöri gárdonyi látogatás után azt kell lássuk, hogy nagyon sok kulturált viselkedést nem ismerő szóló pasi lett. A leginkább zavaró az volt, hogy órákon át hallgattuk a hangosan saját magát istenítő numerakirály szövegét. Nekünk semmi bajunk a szóló urakkal, bár nekünk nincs rájuk szükségünk (bi lányos párokra annál inkább lenne) csak tudjanak viselkedni. És mondjuk ha már csak hárman vagyunk a parton, ne pont az én lábam köze telepedjen be, mert nem azért vagyunk kint
Gárdony most?
Ma az M9 nagyon üres volt,pedig 36 fok volt.
Sziasztok. Tud valaki mostanra nudit? Éjszakai vagy valakinél érdekel minket. Budapest
Többszöri gárdonyi látogatás után azt kell lássuk, hogy nagyon sok kulturált viselkedést nem ismerő szóló pasi lett. A leginkább zavaró az volt, hogy órákon át hallgattuk a hangosan saját magát istenítő numerakirály szövegét. Nekünk semmi bajunk a szóló urakkal, bár nekünk nincs rájuk szükségünk (bi lányos párokra annál inkább lenne) csak tudjanak viselkedni. És mondjuk ha már csak hárman vagyunk a parton, ne pont az én lábam köze telepedjen be, mert nem azért vagyunk kint
Gárdonyi nudira kinézünk nemsokára,párhoz csatlakoznánk,vagy nagyobb méretű,borotvált pasit keresünk,a hölgynek,orális kalandra! Légy kemény és potens!
Sziasztok
Holnap Berényi nudin leszünk.
Párok közeledését szívesen fogadjuk.
Holnap Berényi nudin leszünk.
Párok közeledését szívesen fogadjuk.
Sziasztok! Nagyon jó idő van Berényben.
Sziasztok kint vagyunk berénybe valaki ismerkedni

felpa

hiperpasziv
Michaela F