Nekünk a csúzli üveg v. csavarral bevált!
(Ez egy válasz tamás333 üzenetére (2026. 06. 19. péntek 23:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 19. péntek 23:04
Pontosan ! Vmit csinálni kellene velük , mert minden normális embert , párt elüldöznek a gusztustalan viselkedésükkel! Kèpes átsétálni rajtad a szottyadt testèvel .. rèm gusztustalan ! Lefekszünk párommal napozni és kèpes elénk àllni .. ha szólok, h ember mi tetszik?! Akkor neki áll feljebb . Ha vmit akcióznál normàlis emberrel , vagy randiznál , miattuk ez teljesen esélytelen . Járkàlnak a bokrokba és 10 percenként köröznek mint a keselyűk !
Hétfőn délután a Bajai nudira jön valaki?
Nudizáshoz hölgyeket, lányokat, párt keresek!
Sziasztok!
Most esetleg van lent Délegyházán hölgy vagy pár aki ismerkedne szóló 40-es sportos pasival?
Köszönöm
Most esetleg van lent Délegyházán hölgy vagy pár aki ismerkedne szóló 40-es sportos pasival?
Köszönöm
Lemaradt, hölgy vagy pár csak jöhet jöhet szóba.
Köszi. (Ez egy válasz Kiki1 üzenetére (2026. 06. 20. szombat 17:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 20. szombat 17:10
Köszi. (Ez egy válasz Kiki1 üzenetére (2026. 06. 20. szombat 17:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Hétfőn vagy kedden lesz valaki a délegyházán nudizni?
Ott alvós lesz, lehet csatlakozni
Igényes pasi vagyok
Írj privátban
Igényes pasi vagyok
Írj privátban
Hétfőn vagy kedden lesz valaki a délegyházán nudizni?
Igényes pasi vagyok
Írj privátban
Igényes pasi vagyok
Írj privátban
Szia. Nudista srác vagyok. Eddig csak egyedül nudiztam különböző helyeken. Nyílvános strandon még nem voltam.. Érdekelne a Hévízi nudi. Tudsg róla bővebben írni?
(Ez egy válasz flpkrs22 üzenetére (2026. 06. 20. szombat 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Meddig van nyitva a Berenyi nudi? A neten nem egyértelmü?
Azt elárulja nekem valaki hogy a nudizáshoz mi a fenének kell kiirni hogy mekkora a cerkája? Majd aki ott nudizik pár abból a nö tag az arra fog egyböl ráugrani valaki szerint hogy kiirja ide a cerkája méretét mielött nudizni megy azt hiszi! Agybeteg
Vagyis vasárnap megyünk!! Hévíz! Nudi!
Sziasztok! Holnap azaz szombaton , hévízi zsilipnél napozás.
Ma nem jöttök?
(Ez egy válasz Summer45 üzenetére (2026. 06. 19. péntek 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 19. péntek 19:42
Gárdonyi nudira kinézünk nemsokára,párhoz csatlakoznánk,vagy nagyobb méretű,borotvált pasit keresünk,a hölgynek,orális kalandra! Légy kemény és potens!
Gárdonyt tudom ajánlani
(Ez egy válasz Movie üzenetére (2026. 06. 20. szombat 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 20. szombat 12:13
(Ez egy válasz Movie üzenetére (2026. 06. 20. szombat 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok,ki tud olyan nudis helyet ahol történik is valami hetero vagy akár biszex téren is?Főleg Pestmegyében vagy esetleg Balaton környékén,és ahol vannak is,nem csak pár ember lézeng....köszönöm a válaszokat!Privátban is irhattok.Pestmegyei srác vagyok!
Szuper az idő Berénybe. Normális párral szívesen ismerkedünk.
Holnap ki megy Délegyházára?
Sziasztok,ki tud olyan nudis helyet ahol történik is valami hetero vagy akár biszex téren is?Főleg Pestmegyében vagy esetleg Balaton környékén,és ahol vannak is,nem csak pár ember lézeng....köszönöm a válaszokat!Privátban is irhattok.Pestmegyei srác vagyok!
Sziasztok.Szivesen találkoznék holnap,VÁSÁRNAP átlagos alkatú,18-55év közötti LÁNNYAL,Nővel,elhanyagolt Feleséggel,Párocskával.Napoz6nánk a Komáromi HARCSÁSON.Elfogad6ó távolságon belül Érted megyek autóval...kedves,figyelmes,érett,tapasztalt,fürge nyelvű,ügyeskezű masszőrfiú vagyok...
Nyéken ismerkednék hölgyel, párokkal.
Én csak 19 centi, de szívesen izgalmassá tennem pár vagy lány hétvégéjét Berényben. Hétfőig maradok.
Balatonberényben nudin ismerkednék

felpa

szegedzsolti