Szuper az idő Berénybe. Normális párral szívesen ismerkedünk.
Holnap ki megy Délegyházára?
Sziasztok,ki tud olyan nudis helyet ahol történik is valami hetero vagy akár biszex téren is?Főleg Pestmegyében vagy esetleg Balaton környékén,és ahol vannak is,nem csak pár ember lézeng....köszönöm a válaszokat!Privátban is irhattok.Pestmegyei srác vagyok!
Sziasztok.Szivesen találkoznék holnap,VÁSÁRNAP átlagos alkatú,18-55év közötti LÁNNYAL,Nővel,elhanyagolt Feleséggel,Párocskával.Napoz6nánk a Komáromi HARCSÁSON.Elfogad6ó távolságon belül Érted megyek autóval...kedves,figyelmes,érett,tapasztalt,fürge nyelvű,ügyeskezű masszőrfiú vagyok...
Nyéken ismerkednék hölgyel, párokkal.
Én csak 19 centi, de szívesen izgalmassá tennem pár vagy lány hétvégéjét Berényben. Hétfőig maradok.
Balatonberényben nudin ismerkednék
Holnap Vadasban (Párkányban) valaki?
Jön valaki holnap Délegyre? Férfias, helyes srác ismerkedne.
Berényben ma ismerkednék
Sziasztok! Nudipartnert keresek, a hétvége falyamán Párt, vagy nő személyében!
Délután Berényben társaságot keresek. Egyedúl megyek szívesen ismerkedem, beszélgetek.
Ezèrt kell elfogadott,rendes naturista helyre menni,ott ilyen nincs.Berènyből az ilyet kidobják.
(Ez egy válasz tamás333 üzenetére (2026. 06. 19. péntek 23:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 19. péntek 23:04
Pontosan ! Vmit csinálni kellene velük , mert minden normális embert , párt elüldöznek a gusztustalan viselkedésükkel! Kèpes átsétálni rajtad a szottyadt testèvel .. rèm gusztustalan ! Lefekszünk párommal napozni és kèpes elénk àllni .. ha szólok, h ember mi tetszik?! Akkor neki áll feljebb . Ha vmit akcióznál normàlis emberrel , vagy randiznál , miattuk ez teljesen esélytelen . Járkàlnak a bokrokba és 10 percenként köröznek mint a keselyűk !
Holnap egy kedves par bevezetne a nudizas vilagaba ?? Jelenleg meg nudi szuz vagyok
Gyékényesen ma valaki jön nudizni
vasárnap délután, párral nudiznánk, Berényben..
Jobb esetben leüvöltöm, rosszabb esetben megfürdetem. De igaza van a másik válaszolónak, nem kell trógert nyílt helyre menni (vagy ha igen, akkor Hévizet, Gárdonyt messze kerüld el, maximum Dunakanyar). Délegyháza, Berény, Sziki. Ott erre minimális az esély, s ha elő is fordul, akkor van support. Sajnos a vadnudikon semmi garancia nincs, hogy nem futsz bele
er
perverzekbe, kukkolókba: fotót, videót készítenek), rosszabb esetben melléd heverednek és kiverik rád vagy a párodra.
(Ez egy válasz tamás333 üzenetére (2026. 06. 19. péntek 23:04), amit ide kattintva olvashatsz)
alf
ős alf
za alf
kos
Pontosan ! Vmit csinálni kellene velük , mert minden normális embert , párt elüldöznek a gusztustalan viselkedésükkel! Kèpes átsétálni rajtad a szottyadt testèvel .. rèm gusztustalan ! Lefekszünk párommal napozni és kèpes elénk àllni .. ha szólok, h ember mi tetszik?! Akkor neki áll feljebb . Ha vmit akcióznál normàlis emberrel , vagy randiznál , miattuk ez teljesen esélytelen . Járkàlnak a bokrokba és 10 percenként köröznek mint a keselyűk !
Vasarnap egyedul de lehet lany partneremmel mennék ki gardonyba! 30 eves helyes vekony fiu vagyok. Esetleg lanyok vagy parok jonnek ki akikhez tudnek csatlakozni?
Az tök jó, hogy ismersz korrekt hetero fiúkat, de nem zavar, hogy kimondottan azt írták, hogy NEM keresnek szóló pasikat???
(Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (2026. 06. 19. péntek 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 19. péntek 20:58
Sajnos Gárdony erről hires.A sok vén faszi sétálgat folyamatosan.Ezért nem mennek ki ,vagyis elűzik a párokat.Sajnos , Sajnálom bizony mert én a másik csoportba tartozom , vagyis a korektebb kategória.Próbalkozzatok a reptéren,Ismerek Korrekt heteró fiúkat.Irjatok S beszélünk.
Hévízről egész jól kikoptak, olyan jól elvagyunk, ha csak párok vannak. Odajön a böszméje,aztán egy idő után rájön,hogy a
ku
nem kíváncsi rá...
alf
ty alf
a

felpa

yttus