Sziasztok!
Hétfő délelőtt Dunakeszi nudi részen tervez ki látogatni szopatható partnert esetleg pár?
Hétfő délelőtt Dunakeszi nudi részen tervez ki látogatni szopatható partnert esetleg pár?
Járok,járunk.Moat is itt vagyok,de már nagyon kevesen vagyunk...
(Ez egy válasz Axel96 üzenetére (2026. 06. 21. vasárnap 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 21. vasárnap 14:42
Sziasztok. Rajtam kívül van más is Harcsáson? Hányan vagyunk az oldalról?
Hétfőn délután jön valaki a Bajai nudira?
Mi ott leszünk
(Ez egy válasz Fan4sexxx üzenetére (2026. 06. 21. vasárnap 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Fan4sexxx üzenetére (2026. 06. 21. vasárnap 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Délegyen van kint pár,akik szívesen ismerkednének?
Az ui. is teljesen igaz...
(Ez egy válasz X üzenetére (2026. 06. 21. vasárnap 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 21. vasárnap 15:00
Törölt felhasználó (4798456)
Szia! Nem próbálkozunk, mert mi naturistaként megyünk ezekre a helyekre, maximum párokkal szívesen ismerkedünk , találkozunk, de próbáljuk élvezni a nyugit és a csendet ha van, persze ha történik izgalmas dolog, lehet mi is kedvet kapunk, de szóló urakkal semmit nem tudunk kezdeni. Csak valahogy órákon át hallgatni egy-egy kritikán aluli faszitól, ahogy hangosan! meséli a szomszédoknak, hogy mekkora igényes kujon, valahogy nem sarkall arra, hogy sokszor járjunk le. Pedig jó kis társaság és közösség lehetne, ha ezeket az emberkéket valahogy le lehetne “halkítani” legalább.
Ha pedig valaki csak az ingyennumeráért jár, hát bennünk csalódni fog.
ui. a múltkor amúgy volt egy láthatóan meleg pár, valahogy ok tudtak viselkedni. Ez sok hetero férfinak nem megy…
ui. a múltkor amúgy volt egy láthatóan meleg pár, valahogy ok tudtak viselkedni. Ez sok hetero férfinak nem megy…
Szia! Nem próbálkozunk, mert mi naturistaként megyünk ezekre a helyekre, maximum párokkal szívesen ismerkedünk , találkozunk, de próbáljuk élvezni a nyugit és a csendet ha van, persze ha történik izgalmas dolog, lehet mi is kedvet kapunk, de szóló urakkal semmit nem tudunk kezdeni. Csak valahogy órákon át hallgatni egy-egy kritikán aluli faszitól, ahogy hangosan! meséli a szomszédoknak, hogy mekkora igényes kujon, valahogy nem sarkall arra, hogy sokszor járjunk le. Pedig jó kis társaság és közösség lehetne, ha ezeket az emberkéket valahogy le lehetne “halkítani” legalább.
ui. a múltkor amúgy volt egy láthatóan meleg pár, valahogy ok tudtak viselkedni. Ez sok hetero férfinak nem megy… (Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (2026. 06. 19. péntek 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 19. péntek 20:58
ui. a múltkor amúgy volt egy láthatóan meleg pár, valahogy ok tudtak viselkedni. Ez sok hetero férfinak nem megy… (Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (2026. 06. 19. péntek 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Sajnos Gárdony erről hires.A sok vén faszi sétálgat folyamatosan.Ezért nem mennek ki ,vagyis elűzik a párokat.Sajnos , Sajnálom bizony mert én a másik csoportba tartozom , vagyis a korektebb kategória.Próbalkozzatok a reptéren,Ismerek Korrekt heteró fiúkat.Irjatok S beszélünk.
Sziasztok. Rajtam kívül van más is Harcsáson? Hányan vagyunk az oldalról?
Sziasztok!Valaki KOMÁROMBAN A HARCSÁSON?
Sziasztok járok ma arra normális diszkrét ápolt pasiként kukkolnék is ha azt szabad
(Ez egy válasz Lobo85 üzenetére (2026. 06. 21. vasárnap 10:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 21. vasárnap 10:29
Sziasztok. Ma Gönyű és Komárom között 101 es km kő Duna mellett nudizunk,nudizok. Párt vagy hölgyet szívesen fogadok, fogadunk
Nekem sem a fürdés maradt meg, amikor ott voltatok....
. meddig maradtok?
(Ez egy válasz gngbng üzenetére (2026. 06. 21. vasárnap 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 21. vasárnap 14:02
. meddig maradtok?
(Ez egy válasz gngbng üzenetére (2026. 06. 21. vasárnap 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem nagyon.Sajnos ott nem lehet megmártózni a vízbe,csak nagyon körülményesen…..
Nem nagyon.Sajnos ott nem lehet megmártózni a vízbe,csak nagyon körülményesen…..
(Ez egy válasz Kiváncsipasi_40 üzenetére (2026. 06. 21. vasárnap 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 21. vasárnap 13:48
Ezek tények, amiket írtam. Gárdonyba mentek mostanában?
Már régóta nem
(Ez egy válasz Fa szára üzenetére (2026. 06. 21. vasárnap 09:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezek tények, amiket írtam. Gárdonyba mentek mostanában?
(Ez egy válasz gngbng üzenetére (2026. 06. 21. vasárnap 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Van bőven látnivaló
Szuper az a lényeg. Szivesen
(Ez egy válasz Darkness22 üzenetére (2026. 06. 21. vasárnap 10:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 21. vasárnap 10:32
Köszönöm szépen! Természetesen normális viselkedésű ember vagyok.
Köszonjük a bókot!
(Ez egy válasz Kiváncsipasi_40 üzenetére (2026. 06. 21. vasárnap 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 21. vasárnap 13:06
Uraim! Akkor a megérkezett a legszebb, legszexibb nő, a gyönyörű melleivel, pofival.........hmmmm
Uraim! Akkor a megérkezett a legszebb, legszexibb nő, a gyönyörű melleivel, pofival.........hmmmm
(Ez egy válasz gngbng üzenetére (2026. 06. 21. vasárnap 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 21. vasárnap 12:57
Kiértünk mi is.A strandon találtunk még helyet.
Tényleg sokan kijöttek ma.Nem véletlen,ilyen jóidőben!
Kiértünk mi is.A strandon találtunk még helyet.
(Ez egy válasz Skorpió12 üzenetére (2026. 06. 21. vasárnap 11:00), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Skorpió12 üzenetére (2026. 06. 21. vasárnap 11:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma Karcagon az udvaron nudizom ki csatlakozik?

felpa

Demian
Veronika V