csajt keresek mai nudizashoz
bp
bp
Sziasztok! Ismerem őket tudok segíteni.
(Ez egy válasz Hugo1 üzenetére (tegnap 20:30), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 20:30
Ma dèlután Nyèken hazainduláskor elhajtott mellettünk egy fiatal pár szürke skodával. Sajnos előtte nem láttuk őket.
Mi hárman voltunk èppen indulóban a befelè vezető úton....ha itt vagytok, szívesen ismerkednènk veletek!
Mi hárman voltunk èppen indulóban a befelè vezető úton....ha itt vagytok, szívesen ismerkednènk veletek!
Helló 26. péntek délután 2-től a balatonberényi naturista strandon leszünk a barátommal. Lányok, párok csatlakozhatnak.
Nyéken van kint pár most?
Sziasztok,
Szolnokon van nudi és ha igen merre?
Szolnokon van nudi és ha igen merre?
Szerda délelőtt tervez pár nyékre menni? Szívesen társulnek jól szitualt értelmes parokhoz kellemes nudizasra.
Ma hölgy vagy pár délelőtt az algyői nudizni???
a héten mikor lenne érdemes Gárdonyba elmenni? Délelőtti időpontban
Jön valaki ma a Bajai nudira?
A Kandarola Beach jól kiépített strand , büfé, mosdó is van,5 EUR a belépő. Mi itt leszünk a héten.
(Ez egy válasz silverex üzenetére (ma 06:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
MA Balatonberényben hölgy vagy pár akit napolajjal kölcsönösen bekennénk?
Moto
MA Balatonberényben hölgy vagy pár akit napolajjal kölcsönösen bekennénk?
Moto
Horvátország, Rab szigeti nidista strandokról vélemények? Hova érdemes menni?
Sziasztok! Ma délelőtt lesz kint valaki szikin?
Sziasztok! Mától Balatonbereny! Párok pasi biszex alapon ismerkedünk
Sziasztok! Nem mi voltunk azok, de ismerkedunk parkent es csatlakozunk
tegnap 20:30
Ma dèlután Nyèken hazainduláskor elhajtott mellettünk egy fiatal pár szürke skodával. Sajnos előtte nem láttuk őket.
Sziasztok! Párként lesz kint Nyéken valaki holnap, vagy esetleg a napokba? Csatlakoznék párommal, illetve kint leszunk ezen a héten du majd nem mindennap.
Ma voltam gardonyban, a feher zoknis feher cipos fiatal srac vagyok, esetleg itt van az a par akik mellett parszor elsetaltam es a holgynek nagy bimboudvarai vannak? Ha itt vagytok irjatok kerlek
Szegeden hol van nudista strand vagy bármi amely nudista?
Szia! Ma láttam Dunakeszin egy srácot feszes, boxer lila fürdőgatyában biciklit tolva, ha itt vagy, kérlek írj. Köszi
Most látom a választ.Ebben a műfajban bizony kell egy intelligencia szint ami magas kell hogy legyen.Én is olyanok tól tanultam akik magas szinten művelik ezt a hobbit.Nagyon tisztelem azt a párt aki közel enged 3. személyt.Most màr nagyon válogatós lettem.Bàrkivel nem szexelünk.Tiszteletem.....TíEgy Naturista pàr vagytok...Mindenki más céllal jár ilyen helyekre...
(Ez egy válasz naturistaparos üzenetére (tegnap 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 15:00
Szia! Nem próbálkozunk, mert mi naturistaként megyünk ezekre a helyekre, maximum párokkal szívesen ismerkedünk , találkozunk, de próbáljuk élvezni a nyugit és a csendet ha van, persze ha történik izgalmas dolog, lehet mi is kedvet kapunk, de szóló urakkal semmit nem tudunk kezdeni. Csak valahogy órákon át hallgatni egy-egy kritikán aluli faszitól, ahogy hangosan! meséli a szomszédoknak, hogy mekkora igényes kujon, valahogy nem sarkall arra, hogy sokszor járjunk le. Pedig jó kis társaság és közösség lehetne, ha ezeket az emberkéket valahogy le lehetne “halkítani” legalább.
Ha pedig valaki csak az ingyennumeráért jár, hát bennünk csalódni fog.
ui. a múltkor amúgy volt egy láthatóan meleg pár, valahogy ok tudtak viselkedni. Ez sok hetero férfinak nem megy…
Ha pedig valaki csak az ingyennumeráért jár, hát bennünk csalódni fog.
ui. a múltkor amúgy volt egy láthatóan meleg pár, valahogy ok tudtak viselkedni. Ez sok hetero férfinak nem megy…

felpa

Lacie Heart