Holnap Délegyházán leszek. Aki egy kicsit tovább forrósítaná az amúgy sem hűvös időt, írjon! Sportos, 39 éves, masszírozni szerető pasi vagyok.
Balatonberény szuper mint mindig a Balaton 26 fok királyság van
Sajnos mi szerdán megyünk. A hölgy tag, csakis lepukkannt nyuggerekre és igénytelelen kissebségre bukik! Minnél igénytelebb és büdösebb vagy, gyere ki! Csak is kövér és dögszagú emberek jöhetnek szóba! Tehát: legyél büdös! Mikrofarkú, igénytelen, lehetőleg roma kissebbségi. Ápoltság kizárt! Minnél bukóbb annál jobb, rühesek és gombásak előnyben!
(Ez egy válasz Totikabalika92 üzenetére (tegnap 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 16:36
Sziasztok holnap azaz kedden szívesen csatlakoznék NYÉKIN hölgyeket vagy hölgy tagú párokhoz. Sokszor még nem voltam mindössze két alkalommal de kiváncsi lennék milyen nem egyedül napozni, kint lenni
Sziasztok
Érdeklődni szeretnék, hogy a Gyékényesi tónál valóban van egy vad Nudi? Aki járt arra, minden infót szívesen fogadunk. Köszi
Érdeklődni szeretnék, hogy a Gyékényesi tónál valóban van egy vad Nudi? Aki járt arra, minden infót szívesen fogadunk. Köszi
Sziasztok. Pénteken Berénybe tervezek menni. Lesz ott Pár vagy Nő akihez csatlakozhatok egy napra? Várom az üzeneteket.
Sziasztok holnap azaz kedden szívesen csatlakoznék NYÉKIN hölgyeket vagy hölgy tagú párokhoz. Sokszor még nem voltam mindössze két alkalommal de kiváncsi lennék milyen nem egyedül napozni, kint lenni
Csórikámtol ne vegyük el a kalandot!
(Ez egy válasz Imike007 üzenetére (tegnap 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Valóban érdekes az út,én a kövesút végéről inkább besétáltam ma.
(Ez egy válasz Gatim üzenetére (tegnap 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 14:19
Mindíg érdemes kimenni. És a tegnapi felhőszakadás után,tuti kalandos lessz kimenni és nem elakadni!
Mindíg érdemes kimenni. És a tegnapi felhőszakadás után,tuti kalandos lessz kimenni és nem elakadni!
(Ez egy válasz debrecenicerka üzenetére (tegnap 13:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Lehetséges lenne szólni Brüsszelnek hogy Magyarországon is lehessen több nudistastrandot létesíteni, Budapesten is, nem sok van az országban, ha lehet ez az LMBTO- VAGY HOGYAN IS HIVJÁK, AKKOR LEHESSEN NUDISTASTANDOKAT IS LÉTESAÍTENI, MÉG STRANDOKON IS, hogyan lehetne értesíteni Brüsszelt, az új kormányt is, mert az unióban van, legyen akkor nálunk is úgy mint az unióban, segítsetek, írjatok nekik.
Sziasztok Nyékre érdemes most kimenni ?kalandot keresek
Sziasztok.Ma berényben ismerkednénk főleg párokkal. Olvasd el a társkeresős adatlapunk kérlek mielőtt írsz! Annak aki már itt van, felismerhet a fotoinkrol. Ha úgy érzed téged keresünk nyugodtan szólíts meg.
Szemtelenül fiatal lányokkal! Hatalmas ciciket keresek hancúrozni és nudizni! Helyem van és utazni is tudok
Szerda délelött Bece strand!
Sziasztok!
Valaki a héten Győr nudi?
Szívesen csatlakoznék!
Valaki a héten Győr nudi?
Szívesen csatlakoznék!
Sziasztok. Gárdonyi nudin dél körül pár akihez csatlakozni lehetne?
Sziasztok
Délegyházán ma valaki ismerkedne?
Pár vagy nő?
Délegyházán ma valaki ismerkedne?
Pár vagy nő?
Délután 4-től Gárdonyban leszek, szívesen ismerkednék pasikkal max 45-ig, en csak passzív vagyok. Írj és gyere
Sziasztok. Délegyházán volna ma kint hölgy, vagy pár, aki, akik ismerkednének pasival?
Ha igen én is ki nézek. Semmi sem kötelező alapon.
Ha igen én is ki nézek. Semmi sem kötelező alapon.
csajt keresek mai nudizashoz
bp
bp

felpa

Katerina U