Nudisták ide!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Nudisták, ami szemnek, szájnak ingere (vagy bármely testrésznek).
Nudizmus nem szex!! De egy nudista is szexel...

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 4 5 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#19306   tegnap 21:54
Angel2017 Angel2017
Hajrá, pacsi! wave
(Ez egy válasz Gatim üzenetére (tegnap 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 12:35
Sajnálom hogy támadóan olvastad a bejegyzésemet! Épp ellenkezőleg szántam! Sajnos sokan nincsennek tisztában a tényekkel. De megfogadom a tanácsod! És megpróbáljuk a nudizmus örömeit, kiközötvesítve, élvezni. Örülünk hogy meírtad hova mehetünk.
#19305   tegnap 19:26
naked-debrecen naked-debrecen
Debrecen és környékéről keresek partnert a témában.
#19304   tegnap 18:42
naturistapár naturistapár
Sziasztok smile
Naturista programokhoz keressük korunkbeli párok társaságát smile főként alföldi régióban smile )
#19303   tegnap 18:09
BorsodMC BorsodMC
Sziasztok!
Holnap délelőtt Nyéki tavon leszek.
11:00-14:00 óra magasságában.
Párokkal szívesen ismerkednék.
Privát üzenetben elérhető vagyok.
#19302   tegnap 18:07
delayclose delayclose
Sziasztok! Mi a helyzet Gárdonyban? Van még víz a tóban? Vagy inkább érdemes délegyházára átmenni?
#19301   tegnap 18:01
Bond077 Bond077
De kár, hogy nem találkoztunk mi is ma voltunk kint párommal.
(Ez egy válasz rava40 üzenetére (tegnap 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 15:34
Újra nyék vigyor2
#19300   tegnap 17:53
Jim_ Jim_
Szerdához képest mindenképp
(Ez egy válasz Tonny 02 üzenetére (tegnap 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 14:29
Kint vagyunk elég sokan
#19299   tegnap 17:01
Totikabalika92 Totikabalika92
Nyék szerintem kimondott szuper most!!
#19298   tegnap 16:27
Mr23cm Mr23cm
Berény nudin ismerkednék bi vagyok
#19297   tegnap 16:10
Mr23cm Mr23cm
Berénybe most ismerkednék
#19296   tegnap 15:34
rava40 rava40 VIP
Újra nyék vigyor2
#19295   tegnap 14:29
Tonny 02 Tonny 02
Kint vagyunk elég sokan
(Ez egy válasz Alx36bp üzenetére (tegnap 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 14:21
Meg nem voltam a dunakeszi nudin és szívesen ki mennek valakivel aki jártas. Pár, bi férfi
#19294   tegnap 14:21
Alx36bp Alx36bp
Meg nem voltam a dunakeszi nudin és szívesen ki mennek valakivel aki jártas. Pár, bi férfi
#19293   tegnap 13:05
Dirty Dancing Dirty Dancing
Sziasztok
Délegyházán ma pár esetleg? smile
#19292   tegnap 13:04
tomi88202020 tomi88202020
Délután újból Balatonberèny smile
#19291   tegnap 12:35
Gatim Gatim
Sajnálom hogy támadóan olvastad a bejegyzésemet! Épp ellenkezőleg szántam! Sajnos sokan nincsennek tisztában a tényekkel. De megfogadom a tanácsod! És megpróbáljuk a nudizmus örömeit, kiközötvesítve, élvezni. Örülünk hogy meírtad hova mehetünk.
#19290   tegnap 12:28
Rollka11 Rollka11
Sziasztok.Nővel,bi párral ismerkednék nudizás céljából Fejér megye körny.
#19289   tegnap 12:25
Gatim Gatim
De azért legyen valami élmény beszámoló is itt: mikor még kezdők voltunk! (Nudizmus) és fórumokat olvastunk, mert nem volt más tapasztalat. Gondoluk kiviszünk másokat is. Nekünk volt autónk így hát felvettünk embereket akik nudizni mentek volna! "nagyhiba" mint kiderült! Mindenki sexelni alart úgy hogy mi vigyük ki! És amikor nem látott erre hajladóságot, mi voltun elhordva mindennek! Volt aki ki alarta fizettetni a buszjegyét hazáig, mert mi becsaptuk!
#19288   tegnap 12:23
Angel2017 Angel2017
Teljesen érthető és támogatandó az, amiről beszélni szeretnél viszont iszonyú támadó vagy. Nem kell leüvölteni senkinek sem a fejét ahhoz, hogy elmondjuk a véleményünket. Szerintem a nudizmus vagy naturizmus lényege. Az is, hogy tiszteljük a másikat. Még valami: A Debreceni tóval szemben, az autópálya túlsó oldalán ott van a másik tó. Szerintem menjetek át oda, ott ismereteim szerint pont az történik, amit te szeretnél a debreceni tavon. Igen, tényleg gáz és elfajult már sokszor a helyzet, de ezt nem mondanám, hogy általános. De igen, érdemes figyelnünk egymásra, én és védtem már meg párt pár barna bőrű zaklatótól.
(Ez egy válasz Gatim üzenetére (tegnap 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 12:12
Naők akik gerincesen tolják! Ők vállalják magukat. De ez nem jelenti azt hogy minen nudista ilyen!
#19287   tegnap 12:22
attta46x attta46x
Szigethalom-Dunavarsány környékén, Délegyi nudin biszex párral aktív férfival ismerkednék

1 2 3 4 5 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: felpa felpa
Nyitás ideje: 2005. 06. 13. hétfő
Üzenetek: 19346db
Utolsó üzenet: ma 12:53

Hírek

2026. 06. 10. szerda 14:32
Így tudsz VIP tagságot váltani!!!! Kedves Goldengate tagok! Jelenleg sajnos technikai problémákkal küzdünk a bankkártyás vásárlást illetően. VIP tagságot ezért egyelőre átutalással tudtok vásárolni. Átutaláskor a következőket kell megadjátok. Kedvezményezett neve:Mediahub... Tovább
2026. 06. 08. hétfő 18:43
2026.nyári GG tali Cseteseknek ls Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 17. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2026. július 17-19. (3 nap, 2... Tovább
2025. 12. 29. hétfő 17:34
Szeretnél egy működő társkeresőt? Akkor tegyél is érte! Októberi felhívásunkra sajnos a hibás adatlapok tulajdonosainak 98 %-a NEM VETTE a fáradságot, hogy javítsa a beállításait. Ezért a határidőt 2026 február 15-ig meghosszabbítottuk. Mint azt... Tovább

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!