Hajrá, pacsi!
(Ez egy válasz Gatim üzenetére (tegnap 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 12:35
(Ez egy válasz Gatim üzenetére (tegnap 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Sajnálom hogy támadóan olvastad a bejegyzésemet! Épp ellenkezőleg szántam! Sajnos sokan nincsennek tisztában a tényekkel. De megfogadom a tanácsod! És megpróbáljuk a nudizmus örömeit, kiközötvesítve, élvezni. Örülünk hogy meírtad hova mehetünk.
Debrecen és környékéről keresek partnert a témában.
Sziasztok
Naturista programokhoz keressük korunkbeli párok társaságát
főként alföldi régióban
)
Naturista programokhoz keressük korunkbeli párok társaságát
főként alföldi régióban
)
Sziasztok!
Holnap délelőtt Nyéki tavon leszek.
11:00-14:00 óra magasságában.
Párokkal szívesen ismerkednék.
Privát üzenetben elérhető vagyok.
Holnap délelőtt Nyéki tavon leszek.
11:00-14:00 óra magasságában.
Párokkal szívesen ismerkednék.
Privát üzenetben elérhető vagyok.
Sziasztok! Mi a helyzet Gárdonyban? Van még víz a tóban? Vagy inkább érdemes délegyházára átmenni?
De kár, hogy nem találkoztunk mi is ma voltunk kint párommal.
(Ez egy válasz rava40 üzenetére (tegnap 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerdához képest mindenképp
(Ez egy válasz Tonny 02 üzenetére (tegnap 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Nyék szerintem kimondott szuper most!!
Berény nudin ismerkednék bi vagyok
Berénybe most ismerkednék
Újra nyék
Kint vagyunk elég sokan
(Ez egy válasz Alx36bp üzenetére (tegnap 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 14:21
Meg nem voltam a dunakeszi nudin és szívesen ki mennek valakivel aki jártas. Pár, bi férfi
Meg nem voltam a dunakeszi nudin és szívesen ki mennek valakivel aki jártas. Pár, bi férfi
Sziasztok
Délegyházán ma pár esetleg?
Délegyházán ma pár esetleg?
Délután újból Balatonberèny
Sajnálom hogy támadóan olvastad a bejegyzésemet! Épp ellenkezőleg szántam! Sajnos sokan nincsennek tisztában a tényekkel. De megfogadom a tanácsod! És megpróbáljuk a nudizmus örömeit, kiközötvesítve, élvezni. Örülünk hogy meírtad hova mehetünk.
Sziasztok.Nővel,bi párral ismerkednék nudizás céljából Fejér megye körny.
De azért legyen valami élmény beszámoló is itt: mikor még kezdők voltunk! (Nudizmus) és fórumokat olvastunk, mert nem volt más tapasztalat. Gondoluk kiviszünk másokat is. Nekünk volt autónk így hát felvettünk embereket akik nudizni mentek volna! "nagyhiba" mint kiderült! Mindenki sexelni alart úgy hogy mi vigyük ki! És amikor nem látott erre hajladóságot, mi voltun elhordva mindennek! Volt aki ki alarta fizettetni a buszjegyét hazáig, mert mi becsaptuk!
Teljesen érthető és támogatandó az, amiről beszélni szeretnél viszont iszonyú támadó vagy. Nem kell leüvölteni senkinek sem a fejét ahhoz, hogy elmondjuk a véleményünket. Szerintem a nudizmus vagy naturizmus lényege. Az is, hogy tiszteljük a másikat. Még valami: A Debreceni tóval szemben, az autópálya túlsó oldalán ott van a másik tó. Szerintem menjetek át oda, ott ismereteim szerint pont az történik, amit te szeretnél a debreceni tavon. Igen, tényleg gáz és elfajult már sokszor a helyzet, de ezt nem mondanám, hogy általános. De igen, érdemes figyelnünk egymásra, én és védtem már meg párt pár barna bőrű zaklatótól.
(Ez egy válasz Gatim üzenetére (tegnap 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 12:12
Naők akik gerincesen tolják! Ők vállalják magukat. De ez nem jelenti azt hogy minen nudista ilyen!
Szigethalom-Dunavarsány környékén, Délegyi nudin biszex párral aktív férfival ismerkednék

felpa

Igod
Elisabeta