Hetvégén mi is megyünk
(Ez egy válasz Anastasiaprinces üzenetére (2026. 06. 24. szerda 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 24. szerda 12:36
(Ez egy válasz Anastasiaprinces üzenetére (2026. 06. 24. szerda 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Berényben napsütés kellemes víz és frissítő szellő !
Pihenésre kiváló.
Pihenésre kiváló.
megszünt
(Ez egy válasz tibed üzenetére (2026. 06. 24. szerda 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 24. szerda 13:18
Sziasztok
Balatonakali létezik még a naturista strand!!!!
Vagy megszünt teljesen
Válaszotokat
Vagy megszünt teljesen
Válaszotokat
Helló, mik kint vagyunk
(Ez egy válasz Lucifer 69 üzenetére (2026. 06. 24. szerda 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 24. szerda 14:21
HEURÉKA!!!!
Megtaláltam Dunakeszin a nudista partszakaszt!
Egy úriembert leszámítva,sajnos nem találkoztam csinos hölggyel,sem szimpatikus párral!:((
Egy úriembert leszámítva,sajnos nem találkoztam csinos hölggyel,sem szimpatikus párral!:((
Sziasztok a Dunakeszi nudira járnak ki párok?
Attól függ mit akartok csak nudizni?
(Ez egy válasz KisKalandor üzenetére (2026. 06. 24. szerda 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Eljöttem 1 óra magasságában...
(Ez egy válasz Tonny 02 üzenetére (2026. 06. 24. szerda 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Helló, mik kint vagyunk
(Ez egy válasz Lucifer 69 üzenetére (2026. 06. 24. szerda 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 24. szerda 14:21
HEURÉKA!!!!
HEURÉKA!!!!
Esetleg innen van a srác aki ma (06.24) kint volt Gardonyba piros hátizsákkal?
Jó lenne folytatni az ismerkedést.
Jó lenne folytatni az ismerkedést.
Ma este 9 után a balatonberényi strand parkolójában leszek az autómban. Ha párként izgatna titeket egy kis jàték, akkor hajrá.
ma megvolt az első nudizsom Gárdonyban
sajnos hölgy (pár)csak 1 volt amikor már mentem haza felé..de azért nagyon imádtam a meztelenül napozást kis fürdést! megyek máskor is hat tudok
mikor szoktak többen lenni? nagyon élvezetes kis pihenési forma
sajnos hölgy (pár)csak 1 volt amikor már mentem haza felé..de azért nagyon imádtam a meztelenül napozást kis fürdést! megyek máskor is hat tudok
mikor szoktak többen lenni? nagyon élvezetes kis pihenési forma
Sziasztok, dunakeszin mi a helyzet? lassan kinézek
Sziasztok! Ma Abdán lesz kint valaki innen az oldalról, hölgyekhez párokhoz szívesen csatlakoznék! Szép napot mindenkinek!
Sziasztok
Vagy megszünt teljesen
Válaszotokat
Vagy megszünt teljesen
Válaszotokat
Bocs, ha holnap....esetleg....
(Ez egy válasz TothGabo52 üzenetére (2026. 06. 24. szerda 11:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 24. szerda 11:50
Ha esetleg vízpart mellett döntünk...
Nyék legyen, vagy Dunakeszi?
Marcsi és Gábor
Marcsi és Gábor
Gyertek
(Ez egy válasz Tonny 02 üzenetére (2026. 06. 24. szerda 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Mik ma Dunakeszire megyünk Róbert és Melinda
(Ez egy válasz TothGabo52 üzenetére (2026. 06. 24. szerda 11:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 24. szerda 11:50
Ha esetleg vízpart mellett döntünk...
Marcsi és Gábor
Marcsi és Gábor
Sziasztok! Szuper. Érezzétek nagyon jól . Idő víz gondolom szupi. Nagyon jók vagytok!!!
Sziasztok! Szuper. Érezzétek nagyon jól . Idő víz gondolom szupi. Nagyon jók vagytok!!!
(Ez egy válasz pityek123 üzenetére (2026. 06. 24. szerda 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)

felpa

nyattila
Stracy