Balatonberény nudin ismerkednék ma
Sziasztok
Ha esetleg van személy vagy pár aki Budapestről megy a közeljövőben Délegyházára naturista strandra, szívesen csatlakoznék hozzá.
Ha esetleg van személy vagy pár aki Budapestről megy a közeljövőben Délegyházára naturista strandra, szívesen csatlakoznék hozzá.
Ki lesz kint ma Berényben? Írj(atok) üzenetet, ha találkozhatunk!
Férfiak nem érdekelnek, köszi!
Férfiak nem érdekelnek, köszi!
Nudizmus iránt érdeklődokkel ismerkednék
Sziasztok!
Nudis társat keresek magam mellé..
Illetve párokhoz is csatlakozom ha lehetséges.
Nudis társat keresek magam mellé..
Illetve párokhoz is csatlakozom ha lehetséges.
Jó estét! Pesthez közel hol lehet nudizni? Holnap valaki?
Délegyházi nudi holnap! Hölgyet párt keresek a holnapi napon pénteken akikkel kellemesen tölthetjük az időt, és nem félnek egy normális ápolt méretes férfivel ismerkedni. Szimpátia fontos számomra is! Ha tetszik az adatlapom irjatok! Jó nudizást holnapra! Ugyan ezt magamnak is!
Kár hogy csak párt kerestek én holnap kint leszek szívesen ismerkednék, ha a profilomat érdekesnek tartjátok.? Írjatok privátban örülnék!
(Ez egy válasz Huncutka76 üzenetére (2026. 06. 24. szerda 19:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 24. szerda 19:02
Párként keresünk olyan párt akinek lenne kedve csatlakozni hozzánk valamikor Délegyháza nudista kempingbe
Olyat keresnénk akinek lenne kedve ismerkedni tovább is mint a nudizás
Ha érdekes lehet keress
Olyat keresnénk akinek lenne kedve ismerkedni tovább is mint a nudizás
Ha érdekes lehet keress
Több száz hozzászólásod van, amikben egyedül keresel. A hirdetésedben is egyedülálló vagy. Egyszer értsem meg, mire jó ez a kamuzás. Fel percen belül lebuksz
(Ez egy válasz Szaunakiraly üzenetére (2026. 06. 25. csütörtök 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 25. csütörtök 19:12
Páromal szoktam ki járni de ő most nem jött velem érzett kerestem párt
Ott a pont!
(Ez egy válasz princ3 üzenetére (2026. 06. 25. csütörtök 19:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 25. csütörtök 19:03
(Ez egy válasz princ3 üzenetére (2026. 06. 25. csütörtök 19:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Fogjál már egy csajt!!! Aztán vidd ki keszire és dobd be a közösbe!! Javítsd a statisztikát! Vagy ez már nem megy?
Sziasztok, valaki esetleg készül ( párok) holnap este Ceglédre nudista éjszakai fürdőzésre?
Sziasztok. Na most délután 5-orától nagyon jó volt lent Dunakeszi nudin. Alig voltak full meleg a levegö süt a napocska ezerrel lehet nudizni napozni Duna is jó meleg!
Én szívesen elmennék veled
(Ez egy válasz szexiszilvi45 üzenetére (2026. 06. 25. csütörtök 15:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 25. csütörtök 15:38
Sziasztok.
Hévízi kifolyórol van valakinek infója.
Érdemes megnézni?
Hévízi kifolyórol van valakinek infója.
Érdemes megnézni?
Áááá ezt a meleget nem lehet bírni... vasárnap délután irány a dunakeszii nudi
))
))
Szervusztok!
Szombaton megyek D-1 re
Szombaton megyek D-1 re
Páromal szoktam ki járni de ő most nem jött velem érzett kerestem párt
2026. 06. 25. csütörtök 19:03
Fogjál már egy csajt!!! Aztán vidd ki keszire és dobd be a közösbe!! Javítsd a statisztikát! Vagy ez már nem megy?
(Ez egy válasz Szaunakiraly üzenetére (2026. 06. 25. csütörtök 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Holnapi hévízi nudin, szombaton pedig a Berényi nudin leszünk.
Holnapi hévízi nudin, szombaton pedig a Berényi nudin leszünk.
Kedden-szerdán voltam. A víz már nagyon meleg volt, bármeddig el is lehet benne
2026. 06. 25. csütörtök 18:10
üc
is akár. A hínár elkezdett felszakadozni, nem volt vészes, de észrevehető.
(Ez egy válasz monssy üzenetére (2026. 06. 25. csütörtök 18:10), amit ide kattintva olvashatsz)
alf
sö alf
rö alf
gni
Délegy infó?
Vízhőmérséklet ?
Hínármennyiség ?
Köszönöm szépen!
Vízhőmérséklet ?
Hínármennyiség ?
Köszönöm szépen!
Szombaton voltunk, minden OK. Víz kellemes és tiszta. Hínár alig, foltokban, fürdőzést-úszást nem zavarja, sokan is voltak a vízben.
Minden egyéb a szokásos. (Ez egy válasz monssy üzenetére (2026. 06. 25. csütörtök 18:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 25. csütörtök 18:10
Minden egyéb a szokásos. (Ez egy válasz monssy üzenetére (2026. 06. 25. csütörtök 18:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Délegy infó?
Vízhőmérséklet ?
Hínármennyiség ?
Köszönöm szépen!
Vízhőmérséklet ?
Hínármennyiség ?
Köszönöm szépen!

felpa

nyuszika84
Tia Layne