Merre van a hely,?
(Ez egy válasz Hunterboy21 üzenetére (2026. 06. 30. kedd 08:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 30. kedd 08:03
Ma 13.00 kor megyek Dunakeszire. Párokhoz csatlakoznék napozni. Nem voltam még itt. Örömmel fogadnam ha valaki bemutatná a helyet.
Merre van a nudizós hely?
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (2026. 06. 29. hétfő 22:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 29. hétfő 22:19
Sziasztok. Szép estét! Dunakeszi nudin ma is 5 orától nyugodtan kényelmesen lehetett napozni nudizni. Jó meleg a Duna is!
Sziasztok!
M9-re ki tervezi a kilátogatást szombatra?
M9-re ki tervezi a kilátogatást szombatra?
Szia, én az autópálya felől az első lehetőségnél szoktam bemenni, szintén alacsony sportautóval járok ki, elég járható az út, illetve a második lehetőségnél balra sem olyan rossz a helyzet, de ott akadt már fel a hasa az autónak. Alapvetően eléggé járható (vagyis amikor legutóbb kint jártam, az volt). Azt hiszem tavaly töltöttek pár helyen murvával a tó környékén, azóta sokkal jobb a helyzet, mint volt néhány évvel ezelőtt.
(Ez egy válasz Teniszező üzenetére (2026. 06. 30. kedd 06:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 30. kedd 06:53
Nyéken alacsony hasmagasságú sportosabb autóval hol tudok megállni/ bemenni? Jól emlékszem, hogy az autópálya felé aszfaltos?
Igen. Alacsony a vízszint de van. Lehet fürdeni
(Ez egy válasz fredyyy33 üzenetére (2026. 06. 30. kedd 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Van kint Nyéken pár aki ismerkedne?
Kint vagyok.
Szép napot!
Van kint Nyéken pár aki ismerkedne?
Kint vagyok.
Szép napot!
a tóban van még víz ?
(Ez egy válasz FordF150 üzenetére (2026. 06. 30. kedd 07:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 30. kedd 07:26
Üdv!
Most reggel valaki a gárdonyi nudin?
20/6 a méretem.
Bármi lehetséges
20/6 a méretem.
Bármi lehetséges
Sziasztok!
Mi a véleményetek a nappali klubbról?
Mi a véleményetek a nappali klubbról?
Dunavarsány dunaparti, medencés házamban fogadnék nudista párokat ha nincs kedvetek egész nap aszalódni a melegben. Nudizásra alkalmas a telek, klimatizált ház, kiscsoportos huncutkodásra is alkalmas
2026. július 3-tól 6-ig péntek délután, szombat és vasárnap napközben Balatonberényben a nudis strandon fogunk pihenni. A fás részen telesen a víz felöli sarokban leszünk. Várjuk a környékbeli heteró fiúk megkeresését. Megismersz minket női tagunk következő kiegészítői alapján: fekete testhez simuló nyakpánt, valamint fekete csípőöv. Azok a fiúk, akik ismerkedni szeretnének velünk, nyugodtan szólítsanak meg ott, vagy írjatok itt üzenetet.
Ma 13.00 kor megyek Dunakeszire. Párokhoz csatlakoznék napozni. Nem voltam még itt. Örömmel fogadnam ha valaki bemutatná a helyet.
Sziasztok! 43 éves, magas barna pasiként reggel 9-től már Délegyházán leszek, szívesen ismerkednék.
Üdv!
20/6 a méretem.
Bármi lehetséges
20/6 a méretem.
Bármi lehetséges
Sziasztok!
Hétvégén Sziki nudi főzőversenyre megyek barátokkal.
Szívesen ismerkedek párokkal lányokkal.
Valaki jön?
Hétvégén Sziki nudi főzőversenyre megyek barátokkal.
Szívesen ismerkedek párokkal lányokkal.
Valaki jön?
Sziasztok. Győr és környékén nudizáshoz keresek Nőt, Párt.
Sziasztok! Szerdán napközben hová menjünk?
Dunakeszi, Nyék, vagy a klubb?
Mi a helyzet a napközbeni klubbal mostanság?
Dunakeszi, Nyék, vagy a klubb?
Mi a helyzet a napközbeni klubbal mostanság?
Írtam
(Ez egy válasz szabodave92 üzenetére (2026. 06. 30. kedd 05:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Nyéken alacsony hasmagasságú sportosabb autóval hol tudok megállni/ bemenni? Jól emlékszem, hogy az autópálya felé aszfaltos?
Nudizmus iránt érdeklődőkkel ismerkednék. Soproniak előnyben
Sziasztok!
Ma délután 14.00-tól M9-re jön valaki?
Ma délután 14.00-tól M9-re jön valaki?

felpa

sacse