Kb félóra múlva tervezem hogy kinezek a nepszigeti részre. Indítás v más kalandozasra hölgy v pár?
Várj, de te a 35-ös útról mondod, vagy a tó déli részén lévő 3308-ról? (Mert az utóbbi van az autópálya mellett)
(Ez egy válasz dominantbull üzenetére (2026. 06. 30. kedd 09:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 30. kedd 09:49
Szia, én az autópálya felől az első lehetőségnél szoktam bemenni, szintén alacsony sportautóval járok ki, elég járható az út, illetve a második lehetőségnél balra sem olyan rossz a helyzet, de ott akadt már fel a hasa az autónak. Alapvetően eléggé járható (vagyis amikor legutóbb kint jártam, az volt). Azt hiszem tavaly töltöttek pár helyen murvával a tó környékén, azóta sokkal jobb a helyzet, mint volt néhány évvel ezelőtt.
Igen van
(Ez egy válasz BorsodMC üzenetére (2026. 06. 30. kedd 09:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 30. kedd 09:03
Sziasztok!
Van kint Nyéken pár aki ismerkedne?
Kint vagyok.
Szép napot!
Kint vagyok.
Szép napot!
Pénteken szabadságon vagyunk, így kivételesen hétközben is kinézünk D1-re.
Szívesen találkoznán egy nem dohányzó párral.
Szívesen találkoznán egy nem dohányzó párral.
Régi strand igy keresd Barátság utja végén!
(Ez egy válasz pasi13 üzenetére (2026. 06. 30. kedd 10:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Valaki haverkodna ma Délegyen? Férfias, helyes, magas srác
Holnap Dunakeszi a cél, más pár lesz-e kint?
Sziasztok!
Dunai motorcsónakozásra keresek párt vagy hölgyet kedd-szerdára.
Kikötünk, élvezzük a vizet a napot es egymást.
Dunai motorcsónakozásra keresek párt vagy hölgyet kedd-szerdára.
Kikötünk, élvezzük a vizet a napot es egymást.
Merre van a hely,?
(Ez egy válasz Hunterboy21 üzenetére (2026. 06. 30. kedd 08:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 30. kedd 08:03
Ma 13.00 kor megyek Dunakeszire. Párokhoz csatlakoznék napozni. Nem voltam még itt. Örömmel fogadnam ha valaki bemutatná a helyet.
Merre van a nudizós hely?
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (2026. 06. 29. hétfő 22:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 29. hétfő 22:19
Sziasztok. Szép estét! Dunakeszi nudin ma is 5 orától nyugodtan kényelmesen lehetett napozni nudizni. Jó meleg a Duna is!
Sziasztok!
M9-re ki tervezi a kilátogatást szombatra?
M9-re ki tervezi a kilátogatást szombatra?
Szia, én az autópálya felől az első lehetőségnél szoktam bemenni, szintén alacsony sportautóval járok ki, elég járható az út, illetve a második lehetőségnél balra sem olyan rossz a helyzet, de ott akadt már fel a hasa az autónak. Alapvetően eléggé járható (vagyis amikor legutóbb kint jártam, az volt). Azt hiszem tavaly töltöttek pár helyen murvával a tó környékén, azóta sokkal jobb a helyzet, mint volt néhány évvel ezelőtt.
(Ez egy válasz Teniszező üzenetére (2026. 06. 30. kedd 06:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 30. kedd 06:53
Nyéken alacsony hasmagasságú sportosabb autóval hol tudok megállni/ bemenni? Jól emlékszem, hogy az autópálya felé aszfaltos?
Igen. Alacsony a vízszint de van. Lehet fürdeni
(Ez egy válasz fredyyy33 üzenetére (2026. 06. 30. kedd 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Kint vagyok.
Szép napot!
Kint vagyok.
Szép napot!
a tóban van még víz ?
(Ez egy válasz FordF150 üzenetére (2026. 06. 30. kedd 07:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 30. kedd 07:26
Üdv!
Most reggel valaki a gárdonyi nudin?
20/6 a méretem.
Bármi lehetséges
Most reggel valaki a gárdonyi nudin?
20/6 a méretem.
Bármi lehetséges
Sziasztok!
Mi a véleményetek a nappali klubbról?
Mi a véleményetek a nappali klubbról?
Dunavarsány dunaparti, medencés házamban fogadnék nudista párokat ha nincs kedvetek egész nap aszalódni a melegben. Nudizásra alkalmas a telek, klimatizált ház, kiscsoportos huncutkodásra is alkalmas
2026. július 3-tól 6-ig péntek délután, szombat és vasárnap napközben Balatonberényben a nudis strandon fogunk pihenni. A fás részen telesen a víz felöli sarokban leszünk. Várjuk a környékbeli heteró fiúk megkeresését. Megismersz minket női tagunk következő kiegészítői alapján: fekete testhez simuló nyakpánt, valamint fekete csípőöv. Azok a fiúk, akik ismerkedni szeretnének velünk, nyugodtan szólítsanak meg ott, vagy írjatok itt üzenetet.
Ma 13.00 kor megyek Dunakeszire. Párokhoz csatlakoznék napozni. Nem voltam még itt. Örömmel fogadnam ha valaki bemutatná a helyet.
Sziasztok! 43 éves, magas barna pasiként reggel 9-től már Délegyházán leszek, szívesen ismerkednék.

felpa

hardmoto
Vendula