köszönjük
(Ez egy válasz hupika üzenetére (2026. 06. 28. vasárnap 22:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi tavaly voltunk vagy 8 helyen, Makarska volt a legtávolabbi, Punta Kriza és társai, sokszor kilométereket kellett gyalogolni, köves, kavicsos, sziklás terepen, a végén inkább jöttünk vissza Hévízre a nudira,itt legalább volt fű is, meg nem olyan sziklás part,mint ott mindenhol.
Köszönjük pusz
(Ez egy válasz Ypovi üzenetére (2026. 06. 28. vasárnap 21:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszönjük szépen !!!
(Ez egy válasz fun4couple102 üzenetére (2026. 06. 29. hétfő 00:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 29. hétfő 00:50
Valalta tökéletes!
Ajánlják itt sokan Punta krizt, de az egy ótvar csöves tanya tele szeméttel és szánalmas f@szcibáló hordákkal.
Ajánlják itt sokan Punta krizt, de az egy ótvar csöves tanya tele szeméttel és szánalmas f@szcibáló hordákkal.
Sziasztok, jó hely és a szombati rendésztől bátran kérdezhetsz bármiről ;}
(Ez egy válasz dominantbull üzenetére (2026. 06. 30. kedd 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Szerda délelőtt Dunakeszin lesz valaki nudizni fog??
Szerda délelőtt Dunakeszin lesz valaki nudizni fog??
Hosszú kihagyás után szeretnénk ébredezni....
A hétvégén idén először kilátogatunk D1 re,és szimpi minél fiatalabb párokkal szívesen ismerkedünk kint egy jövőbeni hosszabb távú barátság céljából. Valós párokkal privátban viberen egyeztetünk....
A hétvégén idén először kilátogatunk D1 re,és szimpi minél fiatalabb párokkal szívesen ismerkedünk kint egy jövőbeni hosszabb távú barátság céljából. Valós párokkal privátban viberen egyeztetünk....
Sziasztok! Berényben este pingpong? Ki jönne?
Sziasztok! Gyékényesen van nudista rész valahol?
Délegyen mi a helyzet?
Már úton
Már úton
Sziasztok! Dunakeszin van élet?
Gárdonyban van kint valaki?
Balatonberényi nudin ismerkednék most
Szia sziasztok! Szerintem nagyon jó hely az első nudi szinte Magyarországon. Én régóta járok járunk oda szinte minden évben többször is. Próbáljátok ki! Nagy terület füves rész vízpart.
(Ez egy válasz NagyMex92 üzenetére (2026. 06. 30. kedd 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 30. kedd 12:55
Sziasztok
Ki jár Délegyházára mi a vélemény rolla ?
Párommal mennénk
Párommal mennénk
A 35-ös útról megyek minden alkalommal.
(Ez egy válasz Teniszező üzenetére (2026. 06. 30. kedd 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 30. kedd 12:12
Várj, de te a 35-ös útról mondod, vagy a tó déli részén lévő 3308-ról? (Mert az utóbbi van az autópálya mellett)
Nagyon szuper hely! Jó víz. Kedves normális emberek. Érdemes kilátogatni.
(Ez egy válasz NagyMex92 üzenetére (2026. 06. 30. kedd 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 30. kedd 12:55
Sziasztok
Párommal mennénk
Párommal mennénk
Balatonberénybe nudin ma ismerkednék
Sziasztok
Párommal mennénk
Párommal mennénk
Szia írtam!
(Ez egy válasz csabasz üzenetére (2026. 06. 30. kedd 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Kb félóra múlva tervezem hogy kinezek a nepszigeti részre. Indítás v más kalandozasra hölgy v pár?
Várj, de te a 35-ös útról mondod, vagy a tó déli részén lévő 3308-ról? (Mert az utóbbi van az autópálya mellett)
(Ez egy válasz dominantbull üzenetére (2026. 06. 30. kedd 09:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 30. kedd 09:49
Szia, én az autópálya felől az első lehetőségnél szoktam bemenni, szintén alacsony sportautóval járok ki, elég járható az út, illetve a második lehetőségnél balra sem olyan rossz a helyzet, de ott akadt már fel a hasa az autónak. Alapvetően eléggé járható (vagyis amikor legutóbb kint jártam, az volt). Azt hiszem tavaly töltöttek pár helyen murvával a tó környékén, azóta sokkal jobb a helyzet, mint volt néhány évvel ezelőtt.

felpa

ceccus
Anna Karina