Sziasztok Ma megint lent Napozunk Balatonberényben...Ha egy jó szexre vágysz irj...Csak pasiként megyek Hölgy párom ma csak napozni szeretne.. Párhoz de csak pasival is szívesen találkozok.. Szóval bi vagy meleg pasik írjanak. . Csak ha konkrét van és mersz is talizni akkor irj.. Irok Telefonszámot mert a strandon igy egyszerűbb.
Ne haragudj, hogy közbeszólok, de azt hiszem nyilatkozhatok Angel nevében: az a köze hozzá, hogy Dunakeszi még egy viszonylag rendezett, hetero helynek számít, ahová aránylag sok nő is jár. Ha oda szervezel le egy nem hetero szexrandit, az ezt a megszokott rendet megzavarhatja, ráadásul egyik szülheti a másikat, és így hosszabb távon akár az egész helyet szétcseszhetik a kóborló melegek. A reptéren is sokan panaszkodnak erre.
Ezt akarta Angel megelőzni azzal, hogy pár kilométerrel arrébbi helyet javasolt nektek, ami tényleg nagy arányban meleg (de azzal azért vitatkoznék, hogy kizárólag az lenne). (Ez egy válasz Petipeti1987 üzenetére (tegnap 00:08), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 00:08
Ezt akarta Angel megelőzni azzal, hogy pár kilométerrel arrébbi helyet javasolt nektek, ami tényleg nagy arányban meleg (de azzal azért vitatkoznék, hogy kizárólag az lenne). (Ez egy válasz Petipeti1987 üzenetére (tegnap 00:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia!
Köszi az infót.
Nem bantásból írom, de ha nem tetszik amit írtam akkor lapozz tovább.
Nem vagyok Meleg. Hanem biszexuális, a kettő nem ugyanaz.
Nem is Neked írtam hanem másnak, egy szimpla választ adtam az úriembernek , miért kell hozzá szólni amihez nincs közöd?!
Köszi az infót.
Nem is Neked írtam hanem másnak, egy szimpla választ adtam az úriembernek , miért kell hozzá szólni amihez nincs közöd?!
Szia!
Köszi az infót.
Nem is Neked írtam hanem másnak, egy szimpla választ adtam az úriembernek , miért kell hozzá szólni amihez nincs közöd?! (Ez egy válasz Angel2017 üzenetére (2026. 06. 30. kedd 23:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 30. kedd 23:32
Köszi az infót.
Nem is Neked írtam hanem másnak, egy szimpla választ adtam az úriembernek , miért kell hozzá szólni amihez nincs közöd?! (Ez egy válasz Angel2017 üzenetére (2026. 06. 30. kedd 23:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Dunakeszitől 15 perc kocsival az újpesti nudi, ami szinte kizárólagosan csak melegek használnak. Ezerrel megy ott a bulikázás. Miért nem mentek oda, egymást szopni?
Dunakeszitől 15 perc kocsival az újpesti nudi, ami szinte kizárólagosan csak melegek használnak. Ezerrel megy ott a bulikázás. Miért nem mentek oda, egymást szopni?
(Ez egy válasz Petipeti1987 üzenetére (2026. 06. 30. kedd 22:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 30. kedd 22:46
(Ez egy válasz Petipeti1987 üzenetére (2026. 06. 30. kedd 22:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia!
Szerda délelőtt én ráérek szívesen találkozok veled. Üdv Peti
Szerda délelőtt én ráérek szívesen találkozok veled. Üdv Peti
Én még majd mennék ha lesz
(Ez egy válasz jager81 üzenetére (2026. 06. 30. kedd 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia!
Szerda délelőtt én ráérek szívesen találkozok veled. Üdv Peti (Ez egy válasz TomFord üzenetére (2026. 06. 30. kedd 19:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerda délelőtt én ráérek szívesen találkozok veled. Üdv Peti (Ez egy válasz TomFord üzenetére (2026. 06. 30. kedd 19:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi Punta Kríz leszünk. Szívesen.
(Ez egy válasz Koch 1981 üzenetére (2026. 06. 30. kedd 21:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap délután esetleg valaki Algyőn? Nem voltam még, elmennék szivesen.
köszönjük
(Ez egy válasz hupika üzenetére (2026. 06. 28. vasárnap 22:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi tavaly voltunk vagy 8 helyen, Makarska volt a legtávolabbi, Punta Kriza és társai, sokszor kilométereket kellett gyalogolni, köves, kavicsos, sziklás terepen, a végén inkább jöttünk vissza Hévízre a nudira,itt legalább volt fű is, meg nem olyan sziklás part,mint ott mindenhol.
Köszönjük pusz
(Ez egy válasz Ypovi üzenetére (2026. 06. 28. vasárnap 21:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszönjük szépen !!!
(Ez egy válasz fun4couple102 üzenetére (2026. 06. 29. hétfő 00:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 29. hétfő 00:50
Valalta tökéletes!
Ajánlják itt sokan Punta krizt, de az egy ótvar csöves tanya tele szeméttel és szánalmas f@szcibáló hordákkal.
Ajánlják itt sokan Punta krizt, de az egy ótvar csöves tanya tele szeméttel és szánalmas f@szcibáló hordákkal.
Sziasztok, jó hely és a szombati rendésztől bátran kérdezhetsz bármiről ;}
(Ez egy válasz dominantbull üzenetére (2026. 06. 30. kedd 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Szerda délelőtt Dunakeszin lesz valaki nudizni fog??
Szerda délelőtt Dunakeszin lesz valaki nudizni fog??
Hosszú kihagyás után szeretnénk ébredezni....
A hétvégén idén először kilátogatunk D1 re,és szimpi minél fiatalabb párokkal szívesen ismerkedünk kint egy jövőbeni hosszabb távú barátság céljából. Valós párokkal privátban viberen egyeztetünk....
A hétvégén idén először kilátogatunk D1 re,és szimpi minél fiatalabb párokkal szívesen ismerkedünk kint egy jövőbeni hosszabb távú barátság céljából. Valós párokkal privátban viberen egyeztetünk....
Sziasztok! Berényben este pingpong? Ki jönne?
Sziasztok! Gyékényesen van nudista rész valahol?
Délegyen mi a helyzet?
Már úton
Már úton
Sziasztok! Dunakeszin van élet?
Gárdonyban van kint valaki?
Balatonberényi nudin ismerkednék most

felpa

genius75