Nudisták ide!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Nudisták, ami szemnek, szájnak ingere (vagy bármely testrésznek).
Nudizmus nem szex!! De egy nudista is szexel...

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#19766   ma 19:52
Barbi79 Barbi79
Hosszú kihagyás után szeretnénk ébredezni....
A hétvégén idén először kilátogatunk D1 re,és szimpi minél fiatalabb párokkal szívesen ismerkedünk kint egy jövőbeni hosszabb távú barátság céljából. Valós párokkal privátban viberen egyeztetünk...
#19765   ma 19:18
MLparos MLparos
Krk sziget Baskàn esetleg szórakozási lehetőség van ahol ismerkedni lehet?ki tud róla!?
#19764   ma 17:52
Funfun99 Funfun99
Sziasztok!
Holnap délelőtt szeged környékén nudira keresek, nőt, párt. Kor, testalkat mellékes, lehet duci is smile
#19763   ma 17:06
maresz84 maresz84
Tegnap Újpesti Nudi pangot

Ma a Dubakeszi 2-3 férfi volt lent
Igazi strand idő most van
#19762   ma 16:49
Amazonpár Amazonpár
Nyaral e valaki az Ada Bojanànál Montenegróban?
#19761   ma 16:35
Bubipar Bubipar
Sziasztok ma megyünk a hévízi kifolyóhoz szívesen találkozhatunk párokkal vagy esetleg fiúval is
#19760   ma 16:31
Jim_ Jim_
(Ez egy válasz Angel2017 üzenetére (ma 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 14:01
Az utóbbi részéhez írok: na ettől kapok hülyét. A fák és bokrok alatt/ között lévő nudisokna üzenem, kérlek gyertek lejjebb a híd felé és ne a fürdőruhások közé vegyüljetek!. Nagyon rossz hírét viszitek a nudisoknak, a bokrok takarásában lévő meztelen férfiak miatt joggal lesznek mérgesek az emberek. Még engem is zavar, nudisták. Hát még a fürdőruhásokat..

Ugyanakkor valóban tény, a Duna alacsony vízállása miatt nagyon sok fürdőruhás sétál át a nudista részre és azt követően is. Szerintem fontos lenne fentartani az eddigi egyensúlyt és figyelni az ilyen emberekre és pl. nem széttett lábakkal napozni ilyenkor. Hallottam már hasonló helyzetben kiborult fürdőruhást, és részben meg is értettem őt.

Egyébként nem tudom mennyire kapcsolódik ehhez, de a városi Rendészet is megjelent már, elég sűrűn járják a partot. Remélem nem fogják betiltani a nudizást, néhány ember miatt, akik lassan Cap D adge-t látnak ebben a területben.
#19759   ma 14:01
Angel2017 Angel2017
Az utóbbi részéhez írok: na ettől kapok hülyét. A fák és bokrok alatt/ között lévő nudisokna üzenem, kérlek gyertek lejjebb a híd felé és ne a fürdőruhások közé vegyüljetek!. Nagyon rossz hírét viszitek a nudisoknak, a bokrok takarásában lévő meztelen férfiak miatt joggal lesznek mérgesek az emberek. Még engem is zavar, nudisták. Hát még a fürdőruhásokat..

Ugyanakkor valóban tény, a Duna alacsony vízállása miatt nagyon sok fürdőruhás sétál át a nudista részre és azt követően is. Szerintem fontos lenne fentartani az eddigi egyensúlyt és figyelni az ilyen emberekre és pl. nem széttett lábakkal napozni ilyenkor. Hallottam már hasonló helyzetben kiborult fürdőruhást, és részben meg is értettem őt.

Egyébként nem tudom mennyire kapcsolódik ehhez, de a városi Rendészet is megjelent már, elég sűrűn járják a partot. Remélem nem fogják betiltani a nudizást, néhány ember miatt, akik lassan Cap D adge-t látnak ebben a területben.
(Ez egy válasz Exhibman01 üzenetére (ma 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 12:15
Szinte mindenhol,mert a textilesek lemennek a nudisok helyére
gy
alf
er
alf
ek
alf
kel
is,a nudisok meg felmennek, a textilesek közé vagy ha nem is közé,akkor a fák alá,a bokrokba..
#19758   ma 14:00
Ypovi Ypovi
Maximálisan igazad van! Dunakeszi NEM Gárdony!!!
(Ez egy válasz Angel2017 üzenetére (ma 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 13:53
Fentebb már írtam, de ide is szívesen: nem a melegekkel vagy a biszexekkel van általánosan problémám, hanem azokkal a nyomulós, a kedves és értelmes elutasítás nem értő, jellemzően tényleg idősebb korosztályból kikerülő férfiakkal, akik lassan az összes nudista helyet ellepik.

És igen, ez engem már irritál és kezd picit elgurulni a gyógyszerem, hogy jellemző tendencia: az ilyen nudista helyeken előbb, vagy utóbb ellepik az agresszív meleg vagy biszex férfiak.
#19757   ma 13:53
Angel2017 Angel2017
Fentebb már írtam, de ide is szívesen: nem a melegekkel vagy a biszexekkel van általánosan problémám, hanem azokkal a nyomulós, a kedves és értelmes elutasítás nem értő, jellemzően tényleg idősebb korosztályból kikerülő férfiakkal, akik lassan az összes nudista helyet ellepik.

És igen, ez engem már irritál és kezd picit elgurulni a gyógyszerem, hogy jellemző tendencia: az ilyen nudista helyeken előbb, vagy utóbb ellepik az agresszív meleg vagy biszex férfiak.
(Ez egy válasz Bpgay üzenetére (ma 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 08:54
Sziasztok! Elnézést, hogy én is belekotyogok, de én pl. attól kapom fel a vizet, hogy a melegekkel kapcsolatosan mindenki általánosít. Érintett vagyok a témában, szóval kezd kicsit elegem lenni abból, hogy megy a buzizás, néhány elmeháborodott, tolakodó és sajnos jobbára idősebb pasi miatt, akik nem tudnak uralkodni magukon és nem ismerik a nemet, mint választ, vagy a diszkréciót. De könyörgök ne általánosítsatok már!!! A másik, hogy aki meg annyira "okos", hogy egy
alf
ru
alf
mo
alf
t
használ a privát üzenetküldés helyett, az meg is érdemli, ha a
alf
ru
alf
m
alf
szétszedi
. Ésszel már emberek! wave
#19756   ma 13:48
Angel2017 Angel2017
Köszönöm, igen, pont ezt akartam mondani. Nem általánosan “a melegekkel” van a bajom, hanem a nyomulós típusúakkal és akik oda szerveznek szexrandit.

A reptér, Nyékládháza és az újpesti nudi az élő példa arra, mennyire kiszorultunk mi, heterók ezekről a területekről.

Ahogy írtam, ha meleg vagy bi srácok szeretnének még több izgalmat a napozás mellé tenni, tisztelettel megkérem őket, a pár perccel odébb lévő helyre menjenek. Biztos vagyok benne, hogy ezt az értelmesebb meg fogja érteni és most ezt a szót sem Pejoratív értettem, hanem építő jelleggel.
(Ez egy válasz Attika99 üzenetére (ma 01:16), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 01:16
Ne haragudj, hogy közbeszólok, de azt hiszem nyilatkozhatok Angel nevében: az a köze hozzá, hogy Dunakeszi még egy viszonylag rendezett, hetero helynek számít, ahová aránylag sok nő is jár. Ha oda szervezel le egy nem hetero szexrandit, az ezt a megszokott rendet megzavarhatja, ráadásul egyik szülheti a másikat, és így hosszabb távon akár az egész helyet szétcseszhetik a kóborló melegek. A reptéren is sokan panaszkodnak erre.

Ezt akarta Angel megelőzni azzal, hogy pár kilométerrel arrébbi helyet javasolt nektek, ami tényleg nagy arányban meleg (de azzal azért vitatkoznék, hogy kizárólag az lenne).
#19755   ma 13:44
Angel2017 Angel2017
szia! Első és legfontosabb: nem szerettelek volna sem téged sem meleget megbántani. Viszont tény, mi hetero férfiak nem nagyon örülünk annak, ha körülöttünk bi vagy meleg pasik egymásnak esnek. Amúgy már most is több meleg pár van, kifejezetten nincs velük gond, sőt előre köszönünk egymásnak. Viszont ők oda nem egymás leszopása miatt jönnek.

Kérlek, ezt tartsátok tiszteletben és ha ennél többet szeretnétek akkor ott van nektek az újpesti nudi.

Hajrá és Pacsi!
(Ez egy válasz Petipeti1987 üzenetére (ma 00:08), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 00:08
Szia!

Köszi az infót.
Nem bantásból írom, de ha nem tetszik amit írtam akkor lapozz tovább.
Nem vagyok Meleg. Hanem biszexuális, a kettő nem ugyanaz.
Nem is Neked írtam hanem másnak, egy szimpla választ adtam az úriembernek , miért kell hozzá szólni amihez nincs közöd?!
#19754   ma 13:06
cluuney cluuney
Lopár valaki? Nem feltétlen sex. Lehet orál is wink smile
#19753   ma 12:51
NudisSrác19 NudisSrác19
Sziasztok!
Egy fiatal potens pasi keresi párját nudizáshoz.
Párokhoz is szívesen csatlakozom.
#19752   ma 12:15
Exhibman01 Exhibman01
Szinte mindenhol,mert a textilesek lemennek a nudisok helyére
gy
alf
er
alf
ek
alf
kel
is,a nudisok meg felmennek, a textilesek közé vagy ha nem is közé,akkor a fák alá,a bokrokba..
(Ez egy válasz kandras95 üzenetére (ma 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 09:30
Sziasztok,
Érdeklődnék, hogy Dunakeszi melyik részén van pontosan naturista rész?
Üdv.,
#19751   ma 11:57
Indie Indie
Lehet csatlakozni? vigyor2
(Ez egy válasz TothGabo52 üzenetére (ma 09:13), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 09:13
Sziasztok! Úton vagyunk Dunakeszi felé
#19750   ma 10:51
22viktor 22viktor
Sziasztok párt vagy lányt keresek minden jóra akar szex mentes beszélgetős találkozó is szóba jöhet de lehet egy kis simogatás vagy esetleg több is. Ha van kedvetek ismerkedni írjatok rám. Nógrád es Pest megye mobilis vagyok. Szép napot.
#19749   ma 10:46
Dirty Dancing Dirty Dancing
Gyertek Dél1re
Itt szuper idő van!
#19748   ma 10:42
Partner8 Partner8
Szerintem ebben a borus időben senki.
(Ez egy válasz debrecenicerka üzenetére (ma 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 10:35
Sziasztok Nyéken van most esetleg kint valaki?
#19747   ma 10:35
debrecenicerka debrecenicerka
Sziasztok Nyéken van most esetleg kint valaki?

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: felpa felpa
Nyitás ideje: 2005. 06. 13. hétfő
Üzenetek: 19766db
Utolsó üzenet: ma 19:52

Hírek

2026. 06. 10. szerda 14:32
Így tudsz VIP tagságot váltani!!!! Kedves Goldengate tagok! Jelenleg sajnos technikai problémákkal küzdünk a bankkártyás vásárlást illetően. VIP tagságot ezért egyelőre átutalással tudtok vásárolni. Átutaláskor a következőket kell megadjátok. Kedvezményezett neve:Mediahub... Tovább
2026. 06. 08. hétfő 18:43
2026.nyári GG tali Cseteseknek ls Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 17. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2026. július 17-19. (3 nap, 2... Tovább
2025. 12. 29. hétfő 17:34
Szeretnél egy működő társkeresőt? Akkor tegyél is érte! Októberi felhívásunkra sajnos a hibás adatlapok tulajdonosainak 98 %-a NEM VETTE a fáradságot, hogy javítsa a beállításait. Ezért a határidőt 2026 február 15-ig meghosszabbítottuk. Mint azt... Tovább

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!