Hosszú kihagyás után szeretnénk ébredezni....
A hétvégén idén először kilátogatunk D1 re,és szimpi minél fiatalabb párokkal szívesen ismerkedünk kint egy jövőbeni hosszabb távú barátság céljából. Valós párokkal privátban viberen egyeztetünk...
A hétvégén idén először kilátogatunk D1 re,és szimpi minél fiatalabb párokkal szívesen ismerkedünk kint egy jövőbeni hosszabb távú barátság céljából. Valós párokkal privátban viberen egyeztetünk...
Krk sziget Baskàn esetleg szórakozási lehetőség van ahol ismerkedni lehet?ki tud róla!?
Sziasztok!
Holnap délelőtt szeged környékén nudira keresek, nőt, párt. Kor, testalkat mellékes, lehet duci is
Holnap délelőtt szeged környékén nudira keresek, nőt, párt. Kor, testalkat mellékes, lehet duci is
Tegnap Újpesti Nudi pangot
Ma a Dubakeszi 2-3 férfi volt lent
Igazi strand idő most van
Ma a Dubakeszi 2-3 férfi volt lent
Igazi strand idő most van
Nyaral e valaki az Ada Bojanànál Montenegróban?
Sziasztok ma megyünk a hévízi kifolyóhoz szívesen találkozhatunk párokkal vagy esetleg fiúval is
(Ez egy válasz Angel2017 üzenetére (ma 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 14:01
Az utóbbi részéhez írok: na ettől kapok hülyét. A fák és bokrok alatt/ között lévő nudisokna üzenem, kérlek gyertek lejjebb a híd felé és ne a fürdőruhások közé vegyüljetek!. Nagyon rossz hírét viszitek a nudisoknak, a bokrok takarásában lévő meztelen férfiak miatt joggal lesznek mérgesek az emberek. Még engem is zavar, nudisták. Hát még a fürdőruhásokat..
Ugyanakkor valóban tény, a Duna alacsony vízállása miatt nagyon sok fürdőruhás sétál át a nudista részre és azt követően is. Szerintem fontos lenne fentartani az eddigi egyensúlyt és figyelni az ilyen emberekre és pl. nem széttett lábakkal napozni ilyenkor. Hallottam már hasonló helyzetben kiborult fürdőruhást, és részben meg is értettem őt.
Egyébként nem tudom mennyire kapcsolódik ehhez, de a városi Rendészet is megjelent már, elég sűrűn járják a partot. Remélem nem fogják betiltani a nudizást, néhány ember miatt, akik lassan Cap D adge-t látnak ebben a területben.
Ugyanakkor valóban tény, a Duna alacsony vízállása miatt nagyon sok fürdőruhás sétál át a nudista részre és azt követően is. Szerintem fontos lenne fentartani az eddigi egyensúlyt és figyelni az ilyen emberekre és pl. nem széttett lábakkal napozni ilyenkor. Hallottam már hasonló helyzetben kiborult fürdőruhást, és részben meg is értettem őt.
Egyébként nem tudom mennyire kapcsolódik ehhez, de a városi Rendészet is megjelent már, elég sűrűn járják a partot. Remélem nem fogják betiltani a nudizást, néhány ember miatt, akik lassan Cap D adge-t látnak ebben a területben.
Az utóbbi részéhez írok: na ettől kapok hülyét. A fák és bokrok alatt/ között lévő nudisokna üzenem, kérlek gyertek lejjebb a híd felé és ne a fürdőruhások közé vegyüljetek!. Nagyon rossz hírét viszitek a nudisoknak, a bokrok takarásában lévő meztelen férfiak miatt joggal lesznek mérgesek az emberek. Még engem is zavar, nudisták. Hát még a fürdőruhásokat..
Egyébként nem tudom mennyire kapcsolódik ehhez, de a városi Rendészet is megjelent már, elég sűrűn járják a partot. Remélem nem fogják betiltani a nudizást, néhány ember miatt, akik lassan Cap D adge-t látnak ebben a területben. (Ez egy válasz Exhibman01 üzenetére (ma 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 12:15
Egyébként nem tudom mennyire kapcsolódik ehhez, de a városi Rendészet is megjelent már, elég sűrűn járják a partot. Remélem nem fogják betiltani a nudizást, néhány ember miatt, akik lassan Cap D adge-t látnak ebben a területben. (Ez egy válasz Exhibman01 üzenetére (ma 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Szinte mindenhol,mert a textilesek lemennek a nudisok helyére
gy
is,a nudisok meg felmennek, a textilesek közé vagy ha nem is közé,akkor a fák alá,a bokrokba..
alf
er alf
ek alf
kel
Maximálisan igazad van! Dunakeszi NEM Gárdony!!!
(Ez egy válasz Angel2017 üzenetére (ma 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 13:53
Fentebb már írtam, de ide is szívesen: nem a melegekkel vagy a biszexekkel van általánosan problémám, hanem azokkal a nyomulós, a kedves és értelmes elutasítás nem értő, jellemzően tényleg idősebb korosztályból kikerülő férfiakkal, akik lassan az összes nudista helyet ellepik.
És igen, ez engem már irritál és kezd picit elgurulni a gyógyszerem, hogy jellemző tendencia: az ilyen nudista helyeken előbb, vagy utóbb ellepik az agresszív meleg vagy biszex férfiak.
És igen, ez engem már irritál és kezd picit elgurulni a gyógyszerem, hogy jellemző tendencia: az ilyen nudista helyeken előbb, vagy utóbb ellepik az agresszív meleg vagy biszex férfiak.
Fentebb már írtam, de ide is szívesen: nem a melegekkel vagy a biszexekkel van általánosan problémám, hanem azokkal a nyomulós, a kedves és értelmes elutasítás nem értő, jellemzően tényleg idősebb korosztályból kikerülő férfiakkal, akik lassan az összes nudista helyet ellepik.
És igen, ez engem már irritál és kezd picit elgurulni a gyógyszerem, hogy jellemző tendencia: az ilyen nudista helyeken előbb, vagy utóbb ellepik az agresszív meleg vagy biszex férfiak. (Ez egy válasz Bpgay üzenetére (ma 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 08:54
És igen, ez engem már irritál és kezd picit elgurulni a gyógyszerem, hogy jellemző tendencia: az ilyen nudista helyeken előbb, vagy utóbb ellepik az agresszív meleg vagy biszex férfiak. (Ez egy válasz Bpgay üzenetére (ma 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Elnézést, hogy én is belekotyogok, de én pl. attól kapom fel a vizet, hogy a melegekkel kapcsolatosan mindenki általánosít. Érintett vagyok a témában, szóval kezd kicsit elegem lenni abból, hogy megy a buzizás, néhány elmeháborodott, tolakodó és sajnos jobbára idősebb pasi miatt, akik nem tudnak uralkodni magukon és nem ismerik a nemet, mint választ, vagy a diszkréciót. De könyörgök ne általánosítsatok már!!! A másik, hogy aki meg annyira "okos", hogy egy
fó
használ a privát üzenetküldés helyett, az meg is érdemli, ha a alf
ru alf
mo alf
tfó
. Ésszel már emberek! alf
ru alf
m alf
szétszedi
Köszönöm, igen, pont ezt akartam mondani. Nem általánosan “a melegekkel” van a bajom, hanem a nyomulós típusúakkal és akik oda szerveznek szexrandit.
A reptér, Nyékládháza és az újpesti nudi az élő példa arra, mennyire kiszorultunk mi, heterók ezekről a területekről.
Ahogy írtam, ha meleg vagy bi srácok szeretnének még több izgalmat a napozás mellé tenni, tisztelettel megkérem őket, a pár perccel odébb lévő helyre menjenek. Biztos vagyok benne, hogy ezt az értelmesebb meg fogja érteni és most ezt a szót sem Pejoratív értettem, hanem építő jelleggel. (Ez egy válasz Attika99 üzenetére (ma 01:16), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 01:16
A reptér, Nyékládháza és az újpesti nudi az élő példa arra, mennyire kiszorultunk mi, heterók ezekről a területekről.
Ahogy írtam, ha meleg vagy bi srácok szeretnének még több izgalmat a napozás mellé tenni, tisztelettel megkérem őket, a pár perccel odébb lévő helyre menjenek. Biztos vagyok benne, hogy ezt az értelmesebb meg fogja érteni és most ezt a szót sem Pejoratív értettem, hanem építő jelleggel. (Ez egy válasz Attika99 üzenetére (ma 01:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Ne haragudj, hogy közbeszólok, de azt hiszem nyilatkozhatok Angel nevében: az a köze hozzá, hogy Dunakeszi még egy viszonylag rendezett, hetero helynek számít, ahová aránylag sok nő is jár. Ha oda szervezel le egy nem hetero szexrandit, az ezt a megszokott rendet megzavarhatja, ráadásul egyik szülheti a másikat, és így hosszabb távon akár az egész helyet szétcseszhetik a kóborló melegek. A reptéren is sokan panaszkodnak erre.
Ezt akarta Angel megelőzni azzal, hogy pár kilométerrel arrébbi helyet javasolt nektek, ami tényleg nagy arányban meleg (de azzal azért vitatkoznék, hogy kizárólag az lenne).
Ezt akarta Angel megelőzni azzal, hogy pár kilométerrel arrébbi helyet javasolt nektek, ami tényleg nagy arányban meleg (de azzal azért vitatkoznék, hogy kizárólag az lenne).
szia! Első és legfontosabb: nem szerettelek volna sem téged sem meleget megbántani. Viszont tény, mi hetero férfiak nem nagyon örülünk annak, ha körülöttünk bi vagy meleg pasik egymásnak esnek. Amúgy már most is több meleg pár van, kifejezetten nincs velük gond, sőt előre köszönünk egymásnak. Viszont ők oda nem egymás leszopása miatt jönnek.
Kérlek, ezt tartsátok tiszteletben és ha ennél többet szeretnétek akkor ott van nektek az újpesti nudi.
Hajrá és Pacsi! (Ez egy válasz Petipeti1987 üzenetére (ma 00:08), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 00:08
Kérlek, ezt tartsátok tiszteletben és ha ennél többet szeretnétek akkor ott van nektek az újpesti nudi.
Hajrá és Pacsi! (Ez egy válasz Petipeti1987 üzenetére (ma 00:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia!
Köszi az infót.
Nem bantásból írom, de ha nem tetszik amit írtam akkor lapozz tovább.
Nem vagyok Meleg. Hanem biszexuális, a kettő nem ugyanaz.
Nem is Neked írtam hanem másnak, egy szimpla választ adtam az úriembernek , miért kell hozzá szólni amihez nincs közöd?!
Köszi az infót.
Nem bantásból írom, de ha nem tetszik amit írtam akkor lapozz tovább.
Nem vagyok Meleg. Hanem biszexuális, a kettő nem ugyanaz.
Nem is Neked írtam hanem másnak, egy szimpla választ adtam az úriembernek , miért kell hozzá szólni amihez nincs közöd?!
Lopár valaki? Nem feltétlen sex. Lehet orál is
Sziasztok!
Egy fiatal potens pasi keresi párját nudizáshoz.
Párokhoz is szívesen csatlakozom.
Egy fiatal potens pasi keresi párját nudizáshoz.
Párokhoz is szívesen csatlakozom.
Szinte mindenhol,mert a textilesek lemennek a nudisok helyére
ma 09:30
gy
is,a nudisok meg felmennek, a textilesek közé vagy ha nem is közé,akkor a fák alá,a bokrokba..
(Ez egy válasz kandras95 üzenetére (ma 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)
alf
er alf
ek alf
kel
Sziasztok,
Érdeklődnék, hogy Dunakeszi melyik részén van pontosan naturista rész?
Üdv.,
Érdeklődnék, hogy Dunakeszi melyik részén van pontosan naturista rész?
Üdv.,
Sziasztok párt vagy lányt keresek minden jóra akar szex mentes beszélgetős találkozó is szóba jöhet de lehet egy kis simogatás vagy esetleg több is. Ha van kedvetek ismerkedni írjatok rám. Nógrád es Pest megye mobilis vagyok. Szép napot.
Gyertek Dél1re
Itt szuper idő van!
Itt szuper idő van!
Szerintem ebben a borus időben senki.
(Ez egy válasz debrecenicerka üzenetére (ma 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok Nyéken van most esetleg kint valaki?

felpa