Szinte mindenhol,mert a textilesek lemennek a nudisok helyére
2026. 07. 01. szerda 09:30
gy
is,a nudisok meg felmennek, a textilesek közé vagy ha nem is közé,akkor a fák alá,a bokrokba..
(Ez egy válasz kandras95 üzenetére (2026. 07. 01. szerda 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)
alf
er alf
ek alf
kel
Sziasztok,
Érdeklődnék, hogy Dunakeszi melyik részén van pontosan naturista rész?
Üdv.,
Üdv.,
Lehet csatlakozni?
(Ez egy válasz TothGabo52 üzenetére (2026. 07. 01. szerda 09:13), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz TothGabo52 üzenetére (2026. 07. 01. szerda 09:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok párt vagy lányt keresek minden jóra akar szex mentes beszélgetős találkozó is szóba jöhet de lehet egy kis simogatás vagy esetleg több is. Ha van kedvetek ismerkedni írjatok rám. Nógrád es Pest megye mobilis vagyok. Szép napot.
Gyertek Dél1re
Itt szuper idő van!
Itt szuper idő van!
Szerintem ebben a borus időben senki.
(Ez egy válasz debrecenicerka üzenetére (2026. 07. 01. szerda 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok Nyéken van most esetleg kint valaki?
Sziasztok,
Üdv.,
Üdv.,
Gárdonyban mi a helyzet?
Sziasztok. Vannak Nyéken most párok, hölgyek? Kb 1 óra múlva ott tudnék lenni.
Sziasztok! Úton vagyunk Dunakeszi felé
Meztelenkedést,nudizást kedvelő hölgyet keresek, Budapest környékéről!
Sziasztok! Elnézést, hogy én is belekotyogok, de én pl. attól kapom fel a vizet, hogy a melegekkel kapcsolatosan mindenki általánosít. Érintett vagyok a témában, szóval kezd kicsit elegem lenni abból, hogy megy a buzizás, néhány elmeháborodott, tolakodó és sajnos jobbára idősebb pasi miatt, akik nem tudnak uralkodni magukon és nem ismerik a nemet, mint választ, vagy a diszkréciót. De könyörgök ne általánosítsatok már!!! A másik, hogy aki meg annyira "okos", hogy egy
(Ez egy válasz Attika99 üzenetére (2026. 07. 01. szerda 01:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 01. szerda 01:16
fó
használ a privát üzenetküldés helyett, az meg is érdemli, ha a alf
ru alf
mo alf
tfó
. Ésszel már emberek! alf
ru alf
m alf
szétszedi
(Ez egy válasz Attika99 üzenetére (2026. 07. 01. szerda 01:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Ne haragudj, hogy közbeszólok, de azt hiszem nyilatkozhatok Angel nevében: az a köze hozzá, hogy Dunakeszi még egy viszonylag rendezett, hetero helynek számít, ahová aránylag sok nő is jár. Ha oda szervezel le egy nem hetero szexrandit, az ezt a megszokott rendet megzavarhatja, ráadásul egyik szülheti a másikat, és így hosszabb távon akár az egész helyet szétcseszhetik a kóborló melegek. A reptéren is sokan panaszkodnak erre.
Ezt akarta Angel megelőzni azzal, hogy pár kilométerrel arrébbi helyet javasolt nektek, ami tényleg nagy arányban meleg (de azzal azért vitatkoznék, hogy kizárólag az lenne).
Ezt akarta Angel megelőzni azzal, hogy pár kilométerrel arrébbi helyet javasolt nektek, ami tényleg nagy arányban meleg (de azzal azért vitatkoznék, hogy kizárólag az lenne).
Sziasztok
A mai napon hölgy aki randizna egy kellemeset,élvezeteset?
Budapest,hely van.
Privátban folytassuk.
A mai napon hölgy aki randizna egy kellemeset,élvezeteset?
Budapest,hely van.
Privátban folytassuk.
Sziasztok! Ma délután, hölgy vagy pár lesz kint Abdán az oldalról? Szívesen csatlakoznék! Szép napot mindenkinek
A nudizmus iránt érdeklődokkel ismerkednék
Sziasztok tegnap Dél1-en volt kint egy zöld sup-os nő 2
Szívesen megismerkednék veletek!
gy
! alf
er alf
me alf
kkelSzívesen megismerkednék veletek!
Sziasztok Ma megint lent Napozunk Balatonberényben...Ha egy jó szexre vágysz irj...Csak pasiként megyek Hölgy párom ma csak napozni szeretne.. Párhoz de csak pasival is szívesen találkozok.. Szóval bi vagy meleg pasik írjanak. . Csak ha konkrét van és mersz is talizni akkor irj.. Irok Telefonszámot mert a strandon igy egyszerűbb.
Ne haragudj, hogy közbeszólok, de azt hiszem nyilatkozhatok Angel nevében: az a köze hozzá, hogy Dunakeszi még egy viszonylag rendezett, hetero helynek számít, ahová aránylag sok nő is jár. Ha oda szervezel le egy nem hetero szexrandit, az ezt a megszokott rendet megzavarhatja, ráadásul egyik szülheti a másikat, és így hosszabb távon akár az egész helyet szétcseszhetik a kóborló melegek. A reptéren is sokan panaszkodnak erre.
Ezt akarta Angel megelőzni azzal, hogy pár kilométerrel arrébbi helyet javasolt nektek, ami tényleg nagy arányban meleg (de azzal azért vitatkoznék, hogy kizárólag az lenne). (Ez egy válasz Petipeti1987 üzenetére (2026. 07. 01. szerda 00:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 01. szerda 00:08
Ezt akarta Angel megelőzni azzal, hogy pár kilométerrel arrébbi helyet javasolt nektek, ami tényleg nagy arányban meleg (de azzal azért vitatkoznék, hogy kizárólag az lenne). (Ez egy válasz Petipeti1987 üzenetére (2026. 07. 01. szerda 00:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia!
Köszi az infót.
Nem bantásból írom, de ha nem tetszik amit írtam akkor lapozz tovább.
Nem vagyok Meleg. Hanem biszexuális, a kettő nem ugyanaz.
Nem is Neked írtam hanem másnak, egy szimpla választ adtam az úriembernek , miért kell hozzá szólni amihez nincs közöd?!
Köszi az infót.
Nem is Neked írtam hanem másnak, egy szimpla választ adtam az úriembernek , miért kell hozzá szólni amihez nincs közöd?!
Szia!
Köszi az infót.
Nem is Neked írtam hanem másnak, egy szimpla választ adtam az úriembernek , miért kell hozzá szólni amihez nincs közöd?! (Ez egy válasz Angel2017 üzenetére (2026. 06. 30. kedd 23:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 30. kedd 23:32
Köszi az infót.
Nem is Neked írtam hanem másnak, egy szimpla választ adtam az úriembernek , miért kell hozzá szólni amihez nincs közöd?! (Ez egy válasz Angel2017 üzenetére (2026. 06. 30. kedd 23:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Dunakeszitől 15 perc kocsival az újpesti nudi, ami szinte kizárólagosan csak melegek használnak. Ezerrel megy ott a bulikázás. Miért nem mentek oda, egymást szopni?
Dunakeszitől 15 perc kocsival az újpesti nudi, ami szinte kizárólagosan csak melegek használnak. Ezerrel megy ott a bulikázás. Miért nem mentek oda, egymást szopni?
(Ez egy válasz Petipeti1987 üzenetére (2026. 06. 30. kedd 22:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 30. kedd 22:46
(Ez egy válasz Petipeti1987 üzenetére (2026. 06. 30. kedd 22:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia!
Szerda délelőtt én ráérek szívesen találkozok veled. Üdv Peti
Szerda délelőtt én ráérek szívesen találkozok veled. Üdv Peti

felpa

evehell
Heni