Sziasztok!
Ma délután nyéken szopatnék!
Valakit érdekel?
Ma délután nyéken szopatnék!
Valakit érdekel?
Sziasztok.
Holnap délután feleségemmel Nyéken nudizunk. Szívesen ismerkednénk 45 év alatti borotvált intimmel rendelkező intelligens, nem durván nyomuló férfiakkal. Kukkoló vénemberek kíméljenek,
Szép napot kívánunk mindenkinek
Holnap délután feleségemmel Nyéken nudizunk. Szívesen ismerkednénk 45 év alatti borotvált intimmel rendelkező intelligens, nem durván nyomuló férfiakkal. Kukkoló vénemberek kíméljenek,
Szép napot kívánunk mindenkinek
Debrecenben van valamerre nyugodt nudis hely?
Sziasztok! Itt van az a pár Debreceniből akikkel a Nyéki nudin együtt napoztam tegnap délután. Csinos nő és párja. Amikor jöttem el akkor érkeztek még párok. Ha itt vagytok írjatok privátban. Szívesen mennék veletek máskor is nudizni.
Berényben fiatal pasi?
Szombaton Berénybe leszünk szívesen ismerkedünk párral esetleg pasival is.
Dunakeszire bármikor lehet menni
Paradiseba szerdán
Szóval, ha szerda akkor klub. Ha nem szerda, akkor Dunakeszi
(Ez egy válasz TothGabo52 üzenetére (2026. 06. 30. kedd 06:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 30. kedd 06:57
Paradiseba szerdán
Szóval, ha szerda akkor klub. Ha nem szerda, akkor Dunakeszi
(Ez egy válasz TothGabo52 üzenetére (2026. 06. 30. kedd 06:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Szerdán napközben hová menjünk?
Dunakeszi, Nyék, vagy a klubb?
Mi a helyzet a napközbeni klubbal mostanság?
Dunakeszi, Nyék, vagy a klubb?
Mi a helyzet a napközbeni klubbal mostanság?
Tanyán, háznál, szabadban meztelenkednék normális emberekkel. 53 éves férfi vagyok.
Sziki hétvégén! Ki ismerkedne?
Igen
(Ez egy válasz Amazonpár üzenetére (2026. 07. 01. szerda 16:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Hosszú kihagyás után szeretnénk ébredezni....
A hétvégén idén először kilátogatunk D1 re,és szimpi minél fiatalabb párokkal szívesen ismerkedünk kint egy jövőbeni hosszabb távú barátság céljából. Valós párokkal privátban viberen egyeztetünk...
A hétvégén idén először kilátogatunk D1 re,és szimpi minél fiatalabb párokkal szívesen ismerkedünk kint egy jövőbeni hosszabb távú barátság céljából. Valós párokkal privátban viberen egyeztetünk...
Krk sziget Baskàn esetleg szórakozási lehetőség van ahol ismerkedni lehet?ki tud róla!?
Sziasztok!
Holnap délelőtt szeged környékén nudira keresek, nőt, párt. Kor, testalkat mellékes, lehet duci is
Holnap délelőtt szeged környékén nudira keresek, nőt, párt. Kor, testalkat mellékes, lehet duci is
Tegnap Újpesti Nudi pangot
Ma a Dubakeszi 2-3 férfi volt lent
Igazi strand idő most van
Ma a Dubakeszi 2-3 férfi volt lent
Igazi strand idő most van
Nyaral e valaki az Ada Bojanànál Montenegróban?
Sziasztok ma megyünk a hévízi kifolyóhoz szívesen találkozhatunk párokkal vagy esetleg fiúval is
(Ez egy válasz Angel2017 üzenetére (2026. 07. 01. szerda 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 01. szerda 14:01
Az utóbbi részéhez írok: na ettől kapok hülyét. A fák és bokrok alatt/ között lévő nudisokna üzenem, kérlek gyertek lejjebb a híd felé és ne a fürdőruhások közé vegyüljetek!. Nagyon rossz hírét viszitek a nudisoknak, a bokrok takarásában lévő meztelen férfiak miatt joggal lesznek mérgesek az emberek. Még engem is zavar, nudisták. Hát még a fürdőruhásokat..
Ugyanakkor valóban tény, a Duna alacsony vízállása miatt nagyon sok fürdőruhás sétál át a nudista részre és azt követően is. Szerintem fontos lenne fentartani az eddigi egyensúlyt és figyelni az ilyen emberekre és pl. nem széttett lábakkal napozni ilyenkor. Hallottam már hasonló helyzetben kiborult fürdőruhást, és részben meg is értettem őt.
Egyébként nem tudom mennyire kapcsolódik ehhez, de a városi Rendészet is megjelent már, elég sűrűn járják a partot. Remélem nem fogják betiltani a nudizást, néhány ember miatt, akik lassan Cap D adge-t látnak ebben a területben.
Ugyanakkor valóban tény, a Duna alacsony vízállása miatt nagyon sok fürdőruhás sétál át a nudista részre és azt követően is. Szerintem fontos lenne fentartani az eddigi egyensúlyt és figyelni az ilyen emberekre és pl. nem széttett lábakkal napozni ilyenkor. Hallottam már hasonló helyzetben kiborult fürdőruhást, és részben meg is értettem őt.
Egyébként nem tudom mennyire kapcsolódik ehhez, de a városi Rendészet is megjelent már, elég sűrűn járják a partot. Remélem nem fogják betiltani a nudizást, néhány ember miatt, akik lassan Cap D adge-t látnak ebben a területben.
Az utóbbi részéhez írok: na ettől kapok hülyét. A fák és bokrok alatt/ között lévő nudisokna üzenem, kérlek gyertek lejjebb a híd felé és ne a fürdőruhások közé vegyüljetek!. Nagyon rossz hírét viszitek a nudisoknak, a bokrok takarásában lévő meztelen férfiak miatt joggal lesznek mérgesek az emberek. Még engem is zavar, nudisták. Hát még a fürdőruhásokat..
Egyébként nem tudom mennyire kapcsolódik ehhez, de a városi Rendészet is megjelent már, elég sűrűn járják a partot. Remélem nem fogják betiltani a nudizást, néhány ember miatt, akik lassan Cap D adge-t látnak ebben a területben. (Ez egy válasz Exhibman01 üzenetére (2026. 07. 01. szerda 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 01. szerda 12:15
Egyébként nem tudom mennyire kapcsolódik ehhez, de a városi Rendészet is megjelent már, elég sűrűn járják a partot. Remélem nem fogják betiltani a nudizást, néhány ember miatt, akik lassan Cap D adge-t látnak ebben a területben. (Ez egy válasz Exhibman01 üzenetére (2026. 07. 01. szerda 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Szinte mindenhol,mert a textilesek lemennek a nudisok helyére
gy
is,a nudisok meg felmennek, a textilesek közé vagy ha nem is közé,akkor a fák alá,a bokrokba..
alf
er alf
ek alf
kel
Maximálisan igazad van! Dunakeszi NEM Gárdony!!!
(Ez egy válasz Angel2017 üzenetére (2026. 07. 01. szerda 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 01. szerda 13:53
Fentebb már írtam, de ide is szívesen: nem a melegekkel vagy a biszexekkel van általánosan problémám, hanem azokkal a nyomulós, a kedves és értelmes elutasítás nem értő, jellemzően tényleg idősebb korosztályból kikerülő férfiakkal, akik lassan az összes nudista helyet ellepik.
És igen, ez engem már irritál és kezd picit elgurulni a gyógyszerem, hogy jellemző tendencia: az ilyen nudista helyeken előbb, vagy utóbb ellepik az agresszív meleg vagy biszex férfiak.
És igen, ez engem már irritál és kezd picit elgurulni a gyógyszerem, hogy jellemző tendencia: az ilyen nudista helyeken előbb, vagy utóbb ellepik az agresszív meleg vagy biszex férfiak.
Fentebb már írtam, de ide is szívesen: nem a melegekkel vagy a biszexekkel van általánosan problémám, hanem azokkal a nyomulós, a kedves és értelmes elutasítás nem értő, jellemzően tényleg idősebb korosztályból kikerülő férfiakkal, akik lassan az összes nudista helyet ellepik.
És igen, ez engem már irritál és kezd picit elgurulni a gyógyszerem, hogy jellemző tendencia: az ilyen nudista helyeken előbb, vagy utóbb ellepik az agresszív meleg vagy biszex férfiak. (Ez egy válasz Bpgay üzenetére (2026. 07. 01. szerda 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 01. szerda 08:54
És igen, ez engem már irritál és kezd picit elgurulni a gyógyszerem, hogy jellemző tendencia: az ilyen nudista helyeken előbb, vagy utóbb ellepik az agresszív meleg vagy biszex férfiak. (Ez egy válasz Bpgay üzenetére (2026. 07. 01. szerda 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Elnézést, hogy én is belekotyogok, de én pl. attól kapom fel a vizet, hogy a melegekkel kapcsolatosan mindenki általánosít. Érintett vagyok a témában, szóval kezd kicsit elegem lenni abból, hogy megy a buzizás, néhány elmeháborodott, tolakodó és sajnos jobbára idősebb pasi miatt, akik nem tudnak uralkodni magukon és nem ismerik a nemet, mint választ, vagy a diszkréciót. De könyörgök ne általánosítsatok már!!! A másik, hogy aki meg annyira "okos", hogy egy
fó
használ a privát üzenetküldés helyett, az meg is érdemli, ha a alf
ru alf
mo alf
tfó
. Ésszel már emberek! alf
ru alf
m alf
szétszedi

felpa

diankkk
Pavla