Sziasztok. Holnap Hévíz, Berény vagy M9? Társaságot keresek mindenre nyitott vagyok
Sziasztok!
Egy fiatal pasi csatlakozna nudizni…Győr környéke ..
Ha kell egy jófej társaság irj üzenetet és megbeszéljük.
Egy fiatal pasi csatlakozna nudizni…Győr környéke ..
Ha kell egy jófej társaság irj üzenetet és megbeszéljük.
Igen ott. Van pár ilyen hely, csak keresni kell...
(Ez egy válasz goldendave07 üzenetére (2026. 07. 07. kedd 06:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Új vagyok itt, az esélytelenek nyugalmával keresem naturista utitársamat, nudista strandok látogatására, akár vadnudizáshoz, akár meztelen túrázáshoz Pest megyéből és vonzáskörzetéből. Kb. 10 éve járok nudista strandokra, ismerem az etikettet, csak egyedul már kezd unalmas lenni (ettől függetlenül maximálisan élvezem a napfürdőzést).
A nap süssön rátok!
Új vagyok itt, az esélytelenek nyugalmával keresem naturista utitársamat, nudista strandok látogatására, akár vadnudizáshoz, akár meztelen túrázáshoz Pest megyéből és vonzáskörzetéből. Kb. 10 éve járok nudista strandokra, ismerem az etikettet, csak egyedul már kezd unalmas lenni (ettől függetlenül maximálisan élvezem a napfürdőzést).
A nap süssön rátok!
Nyéken vannak most?
Berényben fiatal pasi van?
Hello.
Ha a tavirózsáknál gondolod akkor nem figyeli senki. Mi ott voltunk sátorral a hétvégén. Senki nem jött arra megnézni minek vagyunk ott. A nadfal magas takar szépen.
Persze igen kitiltás jar érte ha elkapnak de nem hiszem hogy ott elbújva bárkit is érdekel. A "helyi lakosoknak" nevezett emberek se jöttek arra (Ez egy válasz goldendave07 üzenetére (2026. 07. 06. hétfő 07:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 06. hétfő 07:53
Ha a tavirózsáknál gondolod akkor nem figyeli senki. Mi ott voltunk sátorral a hétvégén. Senki nem jött arra megnézni minek vagyunk ott. A nadfal magas takar szépen.
Persze igen kitiltás jar érte ha elkapnak de nem hiszem hogy ott elbújva bárkit is érdekel. A "helyi lakosoknak" nevezett emberek se jöttek arra (Ez egy válasz goldendave07 üzenetére (2026. 07. 06. hétfő 07:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Szikit azt hétvégén szeretném megnézni,rég voltam ,nem tudom lehet még hátsó részén huncutkodni ,mert mostanában nem olvasni róla itt .
Algyő az még létezik ?mert ott az utolsó évekkel ezelőtti infó hogy nincs partszakasz
Algyő az még létezik ?mert ott az utolsó évekkel ezelőtti infó hogy nincs partszakasz
Sziasztok! Régen volt de mára kihalt. Tavaly tavalyelött voltam vagy 10 alaklommal kint sajnos teljesen üres.
(Ez egy válasz Par2938 üzenetére (2026. 07. 07. kedd 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap délután valaki Gárdony? Privátban egyeztessunk
Júl.12-14 Puna Kriza, lesz lenn valaki innen?
Üdv
Üdv
M9-en, aki a székkel volt, innen van?
Nyéken van most valaki?
Dél1 helyett Dunavarsány dunaparti nyaralómban fogadnék nudi lehetőséggel nőket, párokat! Huncutkodni lehet, klimatizált helyíségben de akár a kerti medencében is
Sziasztok ma Hévízen valaki?
Sziasztok!
Szolnokon tud esetleg valaki nudi helyet!?
Szolnokon tud esetleg valaki nudi helyet!?
19-től 22 ig az Adrián vagyok utazás szállás megoldott ha valaki csatlakozna írjon ( költség mentes)
pl hol
(Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2026. 07. 07. kedd 04:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 07. kedd 04:18
Úgy nem annyira izgalmas. Mi annál izgalmasabb helyen csináltuk.
Jó volt.
Jó volt.
Ott kint a Sziki nudin??
(Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2026. 07. 07. kedd 04:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 07. kedd 04:18
Jó volt.
Jó volt.
Jó volt.
(Ez egy válasz nudilove üzenetére (2026. 07. 06. hétfő 22:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó volt.
(Ez egy válasz nudilove üzenetére (2026. 07. 06. hétfő 22:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Bi hölgyel vagy ilyen tagú párral ismerkednénk péntektől vasárnapig nyéken.

felpa

Gyula196