Köszi a választ! Én a napokban voltam egyszer, de akkor senki nem volt. Láttam, hogy valaki foglalkozik a területtel, de nem volt kinn senki. Szeretném még meglátogatni a helyet, de nem lenne baj, ha nem egyedül lennék...
(Ez egy válasz Lupus84 üzenetére (tegnap 22:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Tavaly szétnéztem ott párszor, de csak textiles pecásokkal találkoztam
(Ez egy válasz Landi1 üzenetére (tegnap 11:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap 11-12 körül megyek a Nyéki nudira! Várom aktív pasik jelentkezését!
Holnap reggel Gárdonyba parokhoz csatlakoznèk
Hétvégén, azon belül is szombaton többen vannak. Ekkor jellemzően több a pár is. Fiatalabbak, középkorúak egyaránt előfordulnak. A két öbölben inkább pasik vannak, az azutáni füves/bokros placcon pedig párok. Itt előfordulnak kisebb nagyobb sátrak is, de szabad hely is marad bőven. A vízbe létrán lehet bejutni. Talán kettő van belőle...
(Ez egy válasz silverex üzenetére (tegnap 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 12:53
Gárdonyi nudiról valaki tudna infót adni? Sokan vannak-e, korosztály, nemek stb…
Holnap szeretnénk menni
Holnap szeretnénk menni
Szia. tavalyi tapasztalat,délelött nyugis, kevesen vannak, idősebbek.. én akkor mentem, idén még nemvoltam, holnapra van tervben nekem is
probáljátok ki, nekem tetszik, de vad nudi, semmi nincs a környéken
(Ez egy válasz silverex üzenetére (tegnap 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 12:53
probáljátok ki, nekem tetszik, de vad nudi, semmi nincs a környéken
Gárdonyi nudiról valaki tudna infót adni? Sokan vannak-e, korosztály, nemek stb…
Holnap szeretnénk menni
Holnap szeretnénk menni
Sziasztok ma este Berénybe párral ismerkednék kalandoznék parkolóban leszek este 8 kor, kedves ápolt intelligens pasi vagyok
Holnap szeretnénk menni
Holnap szeretnénk menni
Dél1 helyett Dunavarsány dunaparti nyaralómban fogadnék nudi lehetőséggel nőket, párokat! Huncutkodni lehet, klimatizált helyíségben de akár a kerti medencében is smile
Sziasztok! Algyőre szokott valaki innen kijárni?
Sziasztok!
Esztergom környékén van nudista hely?
Bárkihez szívesen csatlakoznék az otthoni medencéjükben is akár..
32 éves srác
Mindkét félhez vonzódom
Esztergom környékén van nudista hely?
Bárkihez szívesen csatlakoznék az otthoni medencéjükben is akár..
32 éves srác
Mindkét félhez vonzódom
Múlt héten szombaton és már több másik alkalommal is tapasztaltam hogy a nádasban a fotelos részt elfoglalták a filippínók, szerencsére a parton találtam alkalmas párt akik bevállalták ott is, de attól tartok hogy akció terén teljesen kiszorulnak a heterok a partra.
Sziasztok ma délután hévízi kifolyóhoz megyünk még nem voltunk tudna valaki útbaigazítást adni a nem nudis részen voltunk már
Sziasztok! Eger környékén hétvigi teleken szokott valaki nudizni meztelenkedni?
Augusztus közepén Valaltán leszünk.
Szívesen ismerkednénk nem dohányzó párral.
Szívesen ismerkednénk nem dohányzó párral.
Sziasztok. Holnap Hévíz, Berény vagy M9? Társaságot keresek mindenre nyitott vagyok
Sziasztok!
Egy fiatal pasi csatlakozna nudizni…Győr környéke ..
Ha kell egy jófej társaság irj üzenetet és megbeszéljük.
Egy fiatal pasi csatlakozna nudizni…Győr környéke ..
Ha kell egy jófej társaság irj üzenetet és megbeszéljük.
Igen ott. Van pár ilyen hely, csak keresni kell...
(Ez egy válasz goldendave07 üzenetére (2026. 07. 07. kedd 06:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Új vagyok itt, az esélytelenek nyugalmával keresem naturista utitársamat, nudista strandok látogatására, akár vadnudizáshoz, akár meztelen túrázáshoz Pest megyéből és vonzáskörzetéből. Kb. 10 éve járok nudista strandokra, ismerem az etikettet, csak egyedul már kezd unalmas lenni (ettől függetlenül maximálisan élvezem a napfürdőzést).
A nap süssön rátok!
Új vagyok itt, az esélytelenek nyugalmával keresem naturista utitársamat, nudista strandok látogatására, akár vadnudizáshoz, akár meztelen túrázáshoz Pest megyéből és vonzáskörzetéből. Kb. 10 éve járok nudista strandokra, ismerem az etikettet, csak egyedul már kezd unalmas lenni (ettől függetlenül maximálisan élvezem a napfürdőzést).
A nap süssön rátok!
Nyéken vannak most?

felpa

Gina