Hölgyhöz, lányhoz, párhoz csatlakoznék szaunába, wellnessbe, nudizni!
Sziasztok! Ma este Délegyen vagyok. F35, kicsit husi Bi. Van aki iszogatna, beszélgetne, játszana?
Nekem van kedvem.
(Ez egy válasz Zsuzska0905 üzenetére (2026. 07. 10. péntek 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 10. péntek 08:35
Sziasztok! Szombaton délutan napozó társat keresnék Délegyházán!
Sziasztok! Ma este miskolci lakasomba fogadnek igenyes párokat, vagy nőt kozos kalandra!
Fiatal szexy pasi vagyok! Szeretnék kimenni a nyéki tora ma
Esetleg csatlakozna szexy feleség vagy baratno akar a parjaval ?
Esetleg csatlakozna szexy feleség vagy baratno akar a parjaval ?
Bi hölgyel vagy ilyen tagú párral ismerkednénk péntektől vasárnapig nyéken.
Sziasztok!
Most D1en holgy vagy par aki pasival ismerkedne?
Sziasztok!
Idősebb telt molett hölgyet keresek aki szeret meztelenkedni és lenne helye is,naraló,lakás,családi ház stb...Baranya
Én 23-án érkezem és 27-ig ott leszek.
(Ez egy válasz Szeged81 üzenetére (2026. 07. 10. péntek 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Szikire is megérkezik a jó idő hétvégére, ki lesz kint?
Sziasztok
Hölgyekkel és Párokkal ismerkednék, kortól függetlenül, akár baráti kapcsolatra is….
Közös programok, strand, masszázs, nudi….
Hölgyekkel és Párokkal ismerkednék, kortól függetlenül, akár baráti kapcsolatra is….
Közös programok, strand, masszázs, nudi….
Hétvégén Délegyháza
este koncert
este koncert
Fiatal pasi lesz ma Berényben?
Sziasztok délután 14 óra körül Berényben leszek kedves párral ismerkednék minden jóra kedves intelligens értelmes megbízható pasi vagyok
Hölgyhöz, lányhoz, párhoz csatlakoznék szaunába, wellnessbe, nudizni!
Ma késő délután M9 re valaki tervez kimenni?
PASI81
Miért írsz levelet, ha közben le is tiltasz minket?
Miért írsz levelet, ha közben le is tiltasz minket?
Sziasztok. Dél körül dunakeszi nudin leszek hátul a fák alatt. Szívesen kalandoznék.... Semmi jónak nem vagyok elrontója.
**Elektromos járművek tiltása valaltán a naturista kempingben – fontos infó azoknak, akik oda készülnek**
Az elmúlt években valaltán a naturista kempingben teljesen természetes volt, hogy a vendégek elektromos rollerekkel közlekedtek a hatalmas területen. Mi is így tettünk: gyors, kényelmes, csendes megoldás volt, és sokan mások is ezt választották. Idén azonban váratlan fordulat történt.
A recepción már az érkezéskor egyértelmű piktogramok jelzik, mely elektromos járművek **nem kívánatosak** a kemping területén. A rollerek, elektromos kismotorok és hasonló eszközök teljes tiltólistára kerültek. A szabályozás szigorú, és a személyzet is következetesen betartatja.
A jó hír: **az elektromos kerékpárok továbbra is engedélyezettek**. Ez jelenleg az egyetlen praktikus alternatíva, ha valaki nem szeretné gyalog bejárni a kempinget – márpedig a távolságok nem kicsik. A terület hatalmas, A-ból B-be eljutni sokszor hosszú gyalogtúra lenne, különösen melegben vagy csomagokkal.
**Akik a közeljövőben tervezik, hogy ott nyaralnak, mindenképp vegyék figyelembe ezt az új szabályozást.** Ha eddig rollerrel oldották meg a közlekedést, érdemes előre gondolkodni: vagy elektromos kerékpárt vinni, vagy felkészülni a jóval több gyaloglásra.
A kemping továbbra is csodás, nyugodt és természetközeli – de a közlekedési szabályok változása miatt nem árt felkészülten érkezni.
Az elmúlt években valaltán a naturista kempingben teljesen természetes volt, hogy a vendégek elektromos rollerekkel közlekedtek a hatalmas területen. Mi is így tettünk: gyors, kényelmes, csendes megoldás volt, és sokan mások is ezt választották. Idén azonban váratlan fordulat történt.
A recepción már az érkezéskor egyértelmű piktogramok jelzik, mely elektromos járművek **nem kívánatosak** a kemping területén. A rollerek, elektromos kismotorok és hasonló eszközök teljes tiltólistára kerültek. A szabályozás szigorú, és a személyzet is következetesen betartatja.
A jó hír: **az elektromos kerékpárok továbbra is engedélyezettek**. Ez jelenleg az egyetlen praktikus alternatíva, ha valaki nem szeretné gyalog bejárni a kempinget – márpedig a távolságok nem kicsik. A terület hatalmas, A-ból B-be eljutni sokszor hosszú gyalogtúra lenne, különösen melegben vagy csomagokkal.
**Akik a közeljövőben tervezik, hogy ott nyaralnak, mindenképp vegyék figyelembe ezt az új szabályozást.** Ha eddig rollerrel oldották meg a közlekedést, érdemes előre gondolkodni: vagy elektromos kerékpárt vinni, vagy felkészülni a jóval több gyaloglásra.
A kemping továbbra is csodás, nyugodt és természetközeli – de a közlekedési szabályok változása miatt nem árt felkészülten érkezni.

felpa

farkas.verem
Walleria