Ma kimegyek 15:00 korul
(Ez egy válasz laza-pár üzenetére (ma 06:53), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 06:53
Hát kimentünk Dunakeszire tegnap. Jól éreztük magunkat kettesben mert nem volt bátor jelentkező. Kaptunk rengeteg bátor és felajánló levelet de kint valahogy elmúlt mindenkinél a bátorság
Sziasztok!
Párok,lányok.
Berénybe ma leskelődés,masszírozás?
Párok,lányok.
Berénybe ma leskelődés,masszírozás?
Ma is mentek?
Hát kimentünk Dunakeszire tegnap. Jól éreztük magunkat kettesben mert nem volt bátor jelentkező. Kaptunk rengeteg bátor és felajánló levelet de kint valahogy elmúlt mindenkinél a bátorság
Sziasztok
Az ok egyszerű szerintem nem tudják hol keressenek titeket nincs ismertető jeletek amit megadtok
Elég csak a pléd szine vagy a hölgyön levő ékszer vagy valami hasonló (Ez egy válasz laza-pár üzenetére (ma 06:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Az ok egyszerű szerintem nem tudják hol keressenek titeket nincs ismertető jeletek amit megadtok
Elég csak a pléd szine vagy a hölgyön levő ékszer vagy valami hasonló (Ez egy válasz laza-pár üzenetére (ma 06:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Most vagyok kint először Dkeszin. A táj csodás, a hely nyugis, de alig vannak.
pont az nem vagy.....
(Ez egy válasz Summertime üzenetére (tegnap 16:54), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 16:54
Sziasztok!
Közös nudizásra keresek egy párt!
Én egy 33 éves, igényes, intelligens pasi vagyok.
A profilomon, láthattok rólam képeket.
Sziasztok.
10 es út, 103 km nudizás Duna parton? (Komárom - Győr közt)
10 es út, 103 km nudizás Duna parton? (Komárom - Győr közt)
Sziasztok
Hölgyekkel és Párokkal ismerkednék, kortól függetlenül, akár baráti kapcsolatra is….
Közös programok, strand, masszázs, nudi..
Hölgyekkel és Párokkal ismerkednék, kortól függetlenül, akár baráti kapcsolatra is….
Közös programok, strand, masszázs, nudi..
Szisztok' Kinn vagytok (még)?
(Ez egy válasz nyéki üzenetére (tegnap 10:09), amit ide kattintva olvashatsz)
40 pasi?
Az jó sok.
40 fokban?
Az is sok.
40 IQ ?
Az pedig... (Ez egy válasz Lobo85 üzenetére (tegnap 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Az jó sok.
40 fokban?
Az is sok.
40 IQ ?
Az pedig... (Ez egy válasz Lobo85 üzenetére (tegnap 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Nudizáshoz hölgyet, lányokat, párt keresek!
Ukrán lányokkal, hölgyekkel ismerkednék!
Ukrán lányokkal, hölgyekkel ismerkednék!
Ma nagyon jó idő van keszin, meg is lepődtem?hogy milyen kevesen vannak.
(Ez egy válasz laza-pár üzenetére (tegnap 06:20), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 06:20
(Ez egy válasz laza-pár üzenetére (tegnap 06:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma ismét megyünk dunakeszire és szeretnénk látni szép álló farkakat és ha tetszeni fog valamelyik annak jelzünk hogy jöjjön oda ismét. Mult hétvégén elég kevés bátor fiut láttunk
Balatonakalin 40
Pasi nőt párt kényeztetne
Pasi nőt párt kényeztetne
Dunakeszi, szép idő.alacsony vízállas
Már "dráva párt" is létezik ebben az országban?
(Ez egy válasz Bech sex üzenetére (tegnap 13:08), amit ide kattintva olvashatsz)

felpa

Blobzang