Debrecen környékén szokott nudizni hölgy-pár?
Valószínűleg a lidlben lesznek, hisz ez a topic is arról szól...
(Ez egy válasz titkospartner üzenetére (tegnap 07:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerdán napközben kilátogatok gárdonyba. Szívesen ismerkedek.
Sziasztok
A héten Balatonberényben ki lesz?
Á&Z
A héten Balatonberényben ki lesz?
Á&Z
Sziasztok dunakeszin merre?
(Ez egy válasz TothGabo52 üzenetére (tegnap 06:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Berénybe ma kukkolnék, engem is lehet.
Berénybe ma kukkolnék, engem is lehet.
Estefelé kimentünk,de miért fáj ez neked? Miért kell mindig cinikusan hozzászolni a dolgokhoz ha te nem vehetsz részt valamiben? Sokáig csak uncsi voltál,de már idegesitő kezdesz lenni....
(Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (2026. 07. 12. vasárnap 21:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Mi ma 11-töl Dunakeszin leszünk.
M és G
M és G
Szeged környékén ma ki merre nudizik?
Sziasztok ma délelőtt Gárdony környékén lesz dolgom érdemes 1-2 órára benézni a nudira lesznek hölgyek vagy párok, legutóbb csak öreg pasik voltak. Ha valaki megy jelezzen privátba. Szép napot.
Algyői vagy a Sziki nudin valaki(k)?
Sziasztok!Pontosan hol van Nyéken a nudi?
Sziasztok! Balatonbogláron vagyunk és afterre keresünk embereket.
Helyszínt mi biztosítani tudjuk. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Ha jeleztek privát üzenetben és egyből megvan az érdeklődés mindkét oldalról, akkor egyből válasz üzenetben megírom a viber számomat, hogy gyorsabban és egyszerűbben tudjunk instant beszélni
Helyszínt mi biztosítani tudjuk. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Ha jeleztek privát üzenetben és egyből megvan az érdeklődés mindkét oldalról, akkor egyből válasz üzenetben megírom a viber számomat, hogy gyorsabban és egyszerűbben tudjunk instant beszélni
Aki szivesen latna ujra annak uzenem hogy vissza jottunk. Nem tudom meddig maradunk,de a tarsasagnak orulunk
Pontosan,nagyon csinos volt!
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (2026. 07. 12. vasárnap 20:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 12. vasárnap 20:57
Es tényleg én is mikor leértem akkor mentek el ott elöttem ott hátrébb voltak. A hölgy róvidnadrágban volt!
Nem játszik de mégis ott voltatok......
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2026. 07. 12. vasárnap 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Es tényleg én is mikor leértem akkor mentek el ott elöttem ott hátrébb voltak. A hölgy róvidnadrágban volt!
(Ez egy válasz Lucifer 69 üzenetére (2026. 07. 12. vasárnap 17:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 12. vasárnap 17:18
(Ez egy válasz Lucifer 69 üzenetére (2026. 07. 12. vasárnap 17:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Kinéztem délután a dunakeszi nudira,csak pasikkal találkoztam,kivéve egy csinos pár,de ők sajnos épp készülődtek haza!
Remélem legközelebb nagyobb szerencsével járok!
))
Remélem legközelebb nagyobb szerencsével járok!
))
Győr és környékéről keresek nudista nőt,párt. Szívesen csatlakoznék. Én a Dunára járok 1 es út Komárom irányába.40 es pasi vagyok.
Sziasztok! 23-án érkezem Szikire és 27-ig ott leszek. Ki lesz ott?

felpa

Kelly Wells