Holnap délelőtt Dunakeszin kalandoznék adatlapomnak megfelelően! Üzenetben pontosítsunk.
Gyertek Délegyre! Én holnap ott leszek
(Ez egy válasz Dorka. Borka üzenetére (2026. 07. 13. hétfő 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Dorka. Borka üzenetére (2026. 07. 13. hétfő 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap szikin lesznek párok ismerkednek
mármint be a fás részbe?
(Ez egy válasz gngbng üzenetére (2026. 07. 13. hétfő 19:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha hátrébb mész,olykor láthatsz érdekességeket….
(Ez egy válasz martonodon üzenetére (2026. 07. 13. hétfő 18:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 13. hétfő 18:57
Sziasztok! Dunakeszin a partszakaszon szoktak lenni a találkozók vagy van valami találkozási pont beljebb?
Sziasztok! Dunakeszin a partszakaszon szoktak lenni a találkozók vagy van valami találkozási pont beljebb?
Holnap inkább Délegy vagy Berény legyen szerintetek?
Sziasztok! Le néznék a dunakeszi nudira de meg soha nem voltam…valakinek nincs kedve megmutatni?
37 éves 182/105 tetovált bi srac vagyok…
37 éves 182/105 tetovált bi srac vagyok…
Kellemes most Dunakeszi
Ott voltunk Dunakeszin és köszönjük az eltöltött időt a megjelent néhány személynek!
Szia. Először is köszönj. Másodszor ha nem kérdeznek ne szólj bele csak azért hogy menőbbnek tünj. Harmadszor, találkoztam velük egyébként ismerem is őket. Miért is kellene megmondanod ki hova lapozzon? Köszönöm.
Idős telt molett hölgyeket keresek aki szeret meztelenkedni és van is helye,pl:hétvégi ház lakás nyaraló.Baranya
Sziasztok. Én is itt vagyok ha gondoljátok össze is futhatunk valahol.
(Ez egy válasz zolka888 üzenetére (2026. 07. 13. hétfő 07:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Komárom megyèben tudtok ajánlani jó helyet?
sziasztok
A délegyi oazis kempingben vagyok várom hölgyek, párok társaságát
A délegyi oazis kempingben vagyok várom hölgyek, párok társaságát
Holnap algyői nudin lesznek párok
Sziasztok. A régi strand részèn. Hosszú a Duna partszakasz most még ráadásul alacsony is a Duna!
(Ez egy válasz anonad üzenetére (2026. 07. 13. hétfő 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 13. hétfő 13:15
(Ez egy válasz anonad üzenetére (2026. 07. 13. hétfő 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Hali! Egyelőre csak érdeklődünk, dunakeszin melyik partszakaszon szoktak az ismerkedések zajlani?
Hali! Egyelőre csak érdeklődünk, dunakeszin melyik partszakaszon szoktak az ismerkedések zajlani?
17töl Szikin leszünk

felpa

Brigitta Bulgari