Holnap balatonberényben a nudin ismerkednék
A hölgy tagotokat napestig tudnám nézni olyan szexi
Remélem egyszer sikerül összefutnunk.
(Ez egy válasz gngbng üzenetére (tegnap 19:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Remélem egyszer sikerül összefutnunk.
Végig a kidőlt fa után szoktak lenni akciók. A cuckold, hotwife, swinger fétisheknek hódoló párok általában a bozótoshoz beljebb foglalnak helyet. Ha letelepedsz a közelükbe és felkelted a figyelmüket ( pozitív irányba) akkor behívhatnak. Azért ilyen esetekben érdemes az értékeket magaddal vinned, mivel vadnudi tehát bárki "kizsebelheti" a cuccod amíg az akció tart. Múltkor egy sexy ruciba öltözött hölgy ( műszempilla, tetkók, kreol bőr) mászkált fel alá a parton céltalanul, mintha "keresett volna valakit". Mit ne mondjak, ahogy jött úgy ment.
(Ez egy válasz martonodon üzenetére (tegnap 19:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem Délegy legyen és pénteken !
(Ez egy válasz Dorka. Borka üzenetére (tegnap 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap délelőtt Dunakeszin kalandoznék adatlapomnak megfelelően! Üzenetben pontosítsunk.
Gyertek Délegyre! Én holnap ott leszek
(Ez egy válasz Dorka. Borka üzenetére (tegnap 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap szikin lesznek párok ismerkednek
mármint be a fás részbe?
Ha hátrébb mész,olykor láthatsz érdekességeket….
(Ez egy válasz martonodon üzenetére (tegnap 18:57), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 18:57
Sziasztok! Dunakeszin a partszakaszon szoktak lenni a találkozók vagy van valami találkozási pont beljebb?
Sziasztok! Dunakeszin a partszakaszon szoktak lenni a találkozók vagy van valami találkozási pont beljebb?
Holnap inkább Délegy vagy Berény legyen szerintetek?
1. Közös fórumban nem kell köszönni.
2. Közös fórumban nagy részben kéretlenül szólnak hozzá az emberek.
3. Nem kell durcizni, mondtam hogy bántás nélkül írom. Amennyiben ezt a ziccert kihagytad volna, akkor maximálisan ült volna a mondandóm, és hidd el, mindenki sokkal jobban járna, ha az ilyen nagy számú zavaró tényezők inkább másra fordítanák az erre szánt időt. Mindenki, ők maguk is. Akkor talán nem kb. 20 % menne el egy megbeszélt talira, nem kéne a zavarosban halásznia mindenkinek kint a helyeken, nem kéne egy hirdető párnak azon izmoznia mindig, hogy 50 beérkező levélből melyik 15 az, aki legalább elvileg komolyan gondolja és melyik 3 az, aki el is talál, stb...
Ha nem inged, ne vedd magadra! Legalább a személyes kontaktot felvetted velük, grat!
Azért legközelebb ha legalább előző nap estig visszagörgetsz, sokkal hatékonyabb lehet az oldal számodra, de ez csak egy tipp, kérlek ne fogadd meg!
(Ez egy válasz 71makkmarci71 üzenetére (tegnap 16:48), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 16:48
2. Közös fórumban nagy részben kéretlenül szólnak hozzá az emberek.
3. Nem kell durcizni, mondtam hogy bántás nélkül írom. Amennyiben ezt a ziccert kihagytad volna, akkor maximálisan ült volna a mondandóm, és hidd el, mindenki sokkal jobban járna, ha az ilyen nagy számú zavaró tényezők inkább másra fordítanák az erre szánt időt. Mindenki, ők maguk is. Akkor talán nem kb. 20 % menne el egy megbeszélt talira, nem kéne a zavarosban halásznia mindenkinek kint a helyeken, nem kéne egy hirdető párnak azon izmoznia mindig, hogy 50 beérkező levélből melyik 15 az, aki legalább elvileg komolyan gondolja és melyik 3 az, aki el is talál, stb...
Ha nem inged, ne vedd magadra! Legalább a személyes kontaktot felvetted velük, grat!
Azért legközelebb ha legalább előző nap estig visszagörgetsz, sokkal hatékonyabb lehet az oldal számodra, de ez csak egy tipp, kérlek ne fogadd meg!
(Ez egy válasz 71makkmarci71 üzenetére (tegnap 16:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia. Először is köszönj. Másodszor ha nem kérdeznek ne szólj bele csak azért hogy menőbbnek tünj. Harmadszor, találkoztam velük egyébként ismerem is őket. Miért is kellene megmondanod ki hova lapozzon? Köszönöm.
Sziasztok! Le néznék a dunakeszi nudira de meg soha nem voltam…valakinek nincs kedve megmutatni?
37 éves 182/105 tetovált bi srac vagyok…
37 éves 182/105 tetovált bi srac vagyok…
Kellemes most Dunakeszi
Ott voltunk Dunakeszin és köszönjük az eltöltött időt a megjelent néhány személynek!
Szia. Először is köszönj. Másodszor ha nem kérdeznek ne szólj bele csak azért hogy menőbbnek tünj. Harmadszor, találkoztam velük egyébként ismerem is őket. Miért is kellene megmondanod ki hova lapozzon? Köszönöm.
(Ez egy válasz Attika99 üzenetére (tegnap 13:32), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 13:32
Nyolc, azaz 8 darab hozzászólást kellett volna visszaolvasnod, és nem lett volna semmi más dolgod, mint egy rövid ideig várni, majd akcióba lendülni.
Amennyiben ez meghaladta a kapacitást mára, még mindig jó sokáig ott lett volna a lehetőség spontán kommunikációt kezdeményezni Gabóékkal, és aki mer az nyer alapon nyitott kapukat döngettél volna.
Amennyiben bármilyen okból kifolyólag egyik sem sikerült, akkor - bántás nélkül mondom - ez a műfaj nem neked való, engedd el!
Amennyiben ez meghaladta a kapacitást mára, még mindig jó sokáig ott lett volna a lehetőség spontán kommunikációt kezdeményezni Gabóékkal, és aki mer az nyer alapon nyitott kapukat döngettél volna.
Amennyiben bármilyen okból kifolyólag egyik sem sikerült, akkor - bántás nélkül mondom - ez a műfaj nem neked való, engedd el!
Idős telt molett hölgyeket keresek aki szeret meztelenkedni és van is helye,pl:hétvégi ház lakás nyaraló.Baranya
Sziasztok. Én is itt vagyok ha gondoljátok össze is futhatunk valahol.
(Ez egy válasz zolka888 üzenetére (tegnap 07:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Balatonbogláron vagyunk és mai napra berényi nudista strandra vagy hasonlóra keresünk embereket
Helyszínt mi biztosítani tudjuk. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Ha jeleztek privát üzenetben és egyből megvan az érdeklődés mindkét oldalról, akkor egyből válasz üzenetben megírom a viber számomat, hogy gyorsabban és egyszerűbben tudjunk instant beszélni
Helyszínt mi biztosítani tudjuk. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Ha jeleztek privát üzenetben és egyből megvan az érdeklődés mindkét oldalról, akkor egyből válasz üzenetben megírom a viber számomat, hogy gyorsabban és egyszerűbben tudjunk instant beszélni

felpa

cinike01
Sky