A Mátra környékén tudtok valami helyet ahol van lehetőség nudizni?
Sziasztok, holnap párral ismerkednék Berényben minden jóra kellemes időtöltéshez akár egy kis kényeztető érzéki masszázsra. Kedves intelligens értelmes pasi vagyok.
M9 Szent László híd Szekszárd mellet.
Pontos hely:
https://maps.app.goo.gl/735NJsbWN7W6Zypr6 Itt tényleg nudisták vannak csak - értelemszerűen nem a legjobb hely, de itt nem fognak zavarni.
https://maps.app.goo.gl/2VtphdpPXagGkjE4A Itt kezdtünk el eredetileg napozni, ez a jobb hely, itt is vannak nudisok, de főleg hétvégén kiszorítanak minket a textilesek.
Parkolni a híd alatt lehet, ne zavarjon, hogy ki van írva a behajtani csak engedéllyel tábla - mindenki ott parkol.
Mostanában nagyon szépen kialakult egy erős közönség, sok pár van, nincs bokrokban farokverés, viszont jóval kevesebb a nyílt akció mint pár éve. Nem gondoltam anno, hogy így kinövi magát a hely, de megtörtént, gyertek bátran - van facebook csoport is, viszonylag aktív.
Pécs vonzáskörzetében nincs más opció - Baja teljesen elesett (kizárólag melegek vannak, értelemszerűen ha ez tetszik bátran látogasd).
Általában út közben szoktam megállni pár órára ha Pécsről megyek valamerre, vagy jövök vissza - szólj ha csatlakozni szeretnél.
Pontos hely:
https://maps.app.goo.gl/735NJsbWN7W6Zypr6 Itt tényleg nudisták vannak csak - értelemszerűen nem a legjobb hely, de itt nem fognak zavarni.
https://maps.app.goo.gl/2VtphdpPXagGkjE4A Itt kezdtünk el eredetileg napozni, ez a jobb hely, itt is vannak nudisok, de főleg hétvégén kiszorítanak minket a textilesek.
Parkolni a híd alatt lehet, ne zavarjon, hogy ki van írva a behajtani csak engedéllyel tábla - mindenki ott parkol.
Mostanában nagyon szépen kialakult egy erős közönség, sok pár van, nincs bokrokban farokverés, viszont jóval kevesebb a nyílt akció mint pár éve. Nem gondoltam anno, hogy így kinövi magát a hely, de megtörtént, gyertek bátran - van facebook csoport is, viszonylag aktív.
Pécs vonzáskörzetében nincs más opció - Baja teljesen elesett (kizárólag melegek vannak, értelemszerűen ha ez tetszik bátran látogasd).
Általában út közben szoktam megállni pár órára ha Pécsről megyek valamerre, vagy jövök vissza - szólj ha csatlakozni szeretnél.
Szia!
Mi is köszönjük, izgalmas volt. (Ez egy válasz nudivoy üzenetére (tegnap 15:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi is köszönjük, izgalmas volt. (Ez egy válasz nudivoy üzenetére (tegnap 15:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszönöm!
Esetleg megtudjátok mondani pontosan hogy jutok oda? (Ez egy válasz Viola87 üzenetére (tegnap 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Esetleg megtudjátok mondani pontosan hogy jutok oda? (Ez egy válasz Viola87 üzenetére (tegnap 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Jelen !!! Igen persze el lehet kapni izgalmas napokat
(Ez egy válasz shark66 üzenetére (tegnap 15:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerdától péntekig Balatonberényben leszünk, párként ismerkednénk.
Hölgyhöz, lányhoz, párhoz csatlakoznék szaunába, wellnessbe, nudizni!
Az általad térképen jelölt részen SENKI ne kezdjen el nudizni. A hídtól délre, 500 métert kell haladni közvetlen a parton a második öbölig. Az első öbölnél még simán textilesek vannak és
gy
.
(Ez egy válasz relcod üzenetére (tegnap 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
alf
er alf
ek alf
ek
Eger - Miskolc - Debrecen környékén van esetleg fiatal, max 30 éves pár aki férfi beszállót keres hetero alapon?
Valaki Dunakeszi?
Az hol van helyileg ha szabad kérdezni?
Algyő hol van nudi? mert holnap délben egy kis napozás belefér
Gárdonyban nők, esetleg szopatható pár, leugrom kb 1 óra mulva a strandra..
Idős hölgy Pécsen???
Ma a harcsáson egy kedves pár mellett napoztam. szîvesen ismerkednék veletek. Irjatok rám . Ti bicoval voltatok!
Sziasztok nyéken van mozgás?
Sziasztok !
Szívesen ismerkednek párnál vagy hölggyel, ha van kedvetek egy hajón mesztelenkedni, nudizni vagy akármit csinálni segítek benne írj privátban a részletekért.
Üdv Gy
Szívesen ismerkednek párnál vagy hölggyel, ha van kedvetek egy hajón mesztelenkedni, nudizni vagy akármit csinálni segítek benne írj privátban a részletekért.
Üdv Gy

felpa

katka28
Lucy Lee