Sziasztok. Ott mindig vannak. Mondjuk a hétvége jobb mert akkor többen lemennek nudizni napozni!
(Ez egy válasz szandibalint üzenetére (2026. 07. 17. péntek 16:47), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz szandibalint üzenetére (2026. 07. 17. péntek 16:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Este 8 után kb csak pár ember szokott lenni
(Ez egy válasz 50-50 üzenetére (2026. 07. 17. péntek 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 17. péntek 16:46
Gárdonyban nem voltam évek óta. Érdemes este kilátogatni? Nem tudom mi változott
Dunakeszin vannak parok? Ha lenne szivesen mennenk mi is.
Gárdonyban nem voltam évek óta. Érdemes este kilátogatni? Nem tudom mi változott
Sziasztok! Pár,hölgy most,győr és környékén nudizni?
Dunakeszin hol van a nudi?
Én ma délben kint voltam elég sokan voltak vegyesen. Idő akkor még igen jó volt.
(Ez egy válasz mrxyz78 üzenetére (2026. 07. 16. csütörtök 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Berényben isteni a víz ebben a melegben.
(Ez egy válasz Ginger76 üzenetére (2026. 07. 17. péntek 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, Kicsi és meleg a part közelben beljebb még jól hüsít.
(Ez egy válasz Ginger76 üzenetére (2026. 07. 17. péntek 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Nyéki tónal leszünk ma este 9-12 körül.
Részletekért privátban keress.
Részletekért privátban keress.
Sziasztok!
Napozó társat keresnék holnapi napra Délegyházára!
Napozó társat keresnék holnapi napra Délegyházára!
Sziasztok. Akik jártasak benne ? Gárdonyba pénteken kèső delutan - kora este érdemes kilátogatni ?
Sziasztok. Holnap megyek Nyékre elsősorban szörfözni, de megnézem a nudit is.
Ha nő vagy pár csatlakozna .. akár viszem is autóval..
Ha nő vagy pár csatlakozna .. akár viszem is autóval..
Sziasztok! M9 délután valaki?
Gárdonyba most valaki?
Bármi lehetséges
Bármi lehetséges
Sziasztok. Milyen a víz Balatonberényben?
Dunakeszi nudira,tervez hölgy,vagy pár kilátogatni délután,még a hidegfront előtt?
Holnap délutánra keresek valakit akivel elmennénk nudizni. Pár vagy srác?
Szia sziasztok. Párt vagy lányt keresek Nógrád es Pest megyében. Amit keresek a találkozó lehet csak egy jo beszélgetés is de lehet csak pici simogatás akar oda vissza vagy orális kényeztetés vagy csak egy kis nudizas de akar több is lehet ha szimpik vagyunk egymásnak. Varom jelentkezeseteket privát üzenetben
Sziasztok. Persze föleg hétvégén. Bár most rosszabb idöt mond az idöjárás hétvégére sajnos!
(Ez egy válasz Marcsieskrisztian2026 üzenetére (2026. 07. 17. péntek 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)

felpa

XXXVIP