Sziasztok Zala illetve Somogy megyèben párt vagy hölgyet keresek közös örömszerzèsre . Diszkréció adott ès elvárt.Utazni tudok .Valakinek van kedve irjon
Sziasztok
Vasárnap délután Balatonberényben ismerkednék…
Moto
Vasárnap délután Balatonberényben ismerkednék…
Moto
Sziasztok!
Egy fiatal 33 éves Győri srác keresi megbízható,diszkrét,igényes nudis társát.
Párok/lányok/hölgyek személyében. Mobilis vagyok/rugalmass/ .és semmi jó elrontója.
Várom üzeneteinek. Legyen ez a nyár izgalmas és szenvedélyes.
Egy fiatal 33 éves Győri srác keresi megbízható,diszkrét,igényes nudis társát.
Párok/lányok/hölgyek személyében. Mobilis vagyok/rugalmass/ .és semmi jó elrontója.
Várom üzeneteinek. Legyen ez a nyár izgalmas és szenvedélyes.
Ma Harcsásra kinézek dél körül ha jó idő llesz.
Sziasztok nudizmust kedvelő társaságot keresek kortól és nemtől függetlenül utazni tudok
D1 szombaton?? Párok?
Sziasztok holnap csütörtökön 16 óra után adatlapunk alapján ismerkednénk a Nyéki tónál.
Miért nem lehet elhinni, hogy egy heteró számára is izgalmas lehet egy ilyen szituáció? Tudod, nem vagyunk egyformák... De úgysem fogod megérteni!
Hidd el, hogy több ilyen heteró férfi van aki számára ez izgi, mint azt Te elképzelnéd...
(Ez egy válasz Bz1979 üzenetére (tegnap 19:10), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 19:10
Hidd el, hogy több ilyen heteró férfi van aki számára ez izgi, mint azt Te elképzelnéd...
(Ez egy válasz Bz1979 üzenetére (tegnap 19:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Undorodsz a melegektől, de felállt, ahogy egy férfi verte magának…..Hm.Mesélj még….
Undorodsz a melegektől, de felállt, ahogy egy férfi verte magának…..Hm.Mesélj még….
(Ez egy válasz HegeMoniesAdam üzenetére (tegnap 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 14:10
Mivel nem volt hölgy... Mondtam, hogy legjobb lett volna hölgy jelenlétében. Ez nem jelenti azt, hogy mi hárman melegek lennénk! Én biztos heteró vagyok! Undorodom a melegektől!
#20241-es komment!
(Ez egy válasz Gyula196 üzenetére (tegnap 18:28), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 18:28
Sziasztok !
Valaki tudna infót adni hogy az M9 hídnál melyik részén van olyan hely ahova érdemes kimenni nudizni esetleg pár házaspár hölgy szokott kimenni? Szívesen csatlakoznék! Választ privátba várom köszi
Valaki tudna infót adni hogy az M9 hídnál melyik részén van olyan hely ahova érdemes kimenni nudizni esetleg pár házaspár hölgy szokott kimenni? Szívesen csatlakoznék! Választ privátba várom köszi
Veled szívesen találkozom. Szép érett nő. Imádlak.
(Ez egy válasz 60-asPárGG üzenetére (tegnap 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 18:53
tudom-semmi buzulás-buzulás az nuku...1 magánügy mit csinálsz-2 legalább magadat ne szédítsd-3 a melegedős szexsztoriknak nem itt a helye-kösz
tudom-semmi buzulás-buzulás az nuku...1 magánügy mit csinálsz-2 legalább magadat ne szédítsd-3 a melegedős szexsztoriknak nem itt a helye-kösz
(Ez egy válasz HegeMoniesAdam üzenetére (tegnap 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 14:10
Mivel nem volt hölgy... Mondtam, hogy legjobb lett volna hölgy jelenlétében. Ez nem jelenti azt, hogy mi hárman melegek lennénk! Én biztos heteró vagyok! Undorodom a melegektől!
itt pár hozzászólással korábban pont ezt írta le valaki....
(Ez egy válasz Gyula196 üzenetére (tegnap 18:28), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 18:28
Sziasztok !
Sziasztok !
Van most lent valaki délegyen?
Én itt vagyok
Én itt vagyok
Milyen Gardony most? 18:00ra érek ki
Sziasztok! Én holnap indulok Szegedre, illetve a Szikire.
(Ez egy válasz Nikolettalaci üzenetére (tegnap 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Nikolettalaci üzenetére (tegnap 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok ! Valaki tudna infót adni hogy az M9 hídnál melyik részén van olyan hely ahova érdemes kimenni nudizni ?
Augusztus közepén Valaltán leszünk.
Szívesen ismerkednénk nem dohányzó párral.
Szívesen ismerkednénk nem dohányzó párral.
Nudizáshoz hölgyet, lányokat, párt keresek!

felpa

dmitriy