Nudisták ide!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Nudisták, ami szemnek, szájnak ingere (vagy bármely testrésznek).
Nudizmus nem szex!! De egy nudista is szexel...

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#20580   ma 07:33
Lobo85 Lobo85
Abdai nudi most reggel délelőtt valaki?
#20579   ma 07:09
horvath.tamas24 horvath.tamas24
Hétköznap délután is szoktak lenni Dunakeszin? Érdemes lenne mondjuk ma elnézni arra?
#20578   ma 06:22
markoth markoth
Szia. Oda már nem lehet behajtani. Mikor mennél?
(Ez egy válasz Bi Ildi üzenetére (tegnap 19:06), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 19:06
Hátsó részére gondoltam a szikin
#20577   ma 00:01
Movie Movie
Aug 2-án a Balatonberényi nudira megyek kiéhezett nagy feszes mellű barátnőmmel,először leszünk itt,közös maszti és ha a mellére élveznek az izgatja nagyon.Kedves nagy méretű fiút,urat keresünk,nagy mérettel,ne légy gátlásos,várjuk válaszod privátban!
#20576   tegnap 20:32
Bubipar Bubipar
Berényi parkolóba esetleg tali most a hölgy örömére
#20575   tegnap 20:11
Hármas 3 Hármas 3
wave
(Ez egy válasz nyéki üzenetére (2026. 07. 24. péntek 16:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 24. péntek 16:23
A nyéki nudin töltjük a hétvégét,szívesen ismerkednénk párral ahol a hölgy tag bi. Párok?
#20574   tegnap 19:31
koxx01 koxx01
Szép volt ma Algyőn a szőke hölgy!
#20573   tegnap 19:15
nikikrisz1991 nikikrisz1991
Holnap ki hova megy nudista strand
#20572   tegnap 19:06
Bi Ildi Bi Ildi
Hátsó részére gondoltam a szikin
(Ez egy válasz wedgar üzenetére (tegnap 18:06), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 18:06
Szia! Én a kempingben vagyok a Szikin. Melyik partszakaszra mennél?
#20571   tegnap 18:15
rocketcock rocketcock
Helló! Merre van pontosan Dunakeszin a hely?
(Ez egy válasz Bifla69 üzenetére (tegnap 16:22), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 16:22
En is kinn vagyok Dunakeszin, nincs valamelyik parnak hancurozni kedve? Van 1-2 csinos hölgyemény!
#20570   tegnap 18:06
wedgar wedgar
Szia! Én a kempingben vagyok a Szikin. Melyik partszakaszra mennél?
(Ez egy válasz Bi Ildi üzenetére (tegnap 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 11:08
Sziasztok
Volt valaki mostanában a szikin /tavirózsáknál azon a part szakaszon ?Kocsival be lehet menni addig ?
#20569   tegnap 17:09
Fox Mulderék Fox Mulderék
Kimegyek a reptérre
ku
alf
ty
alf
áv
alf
al
, ha akar valaki csatlakozhat. Szex csak hetero,
ku
alf
ty
alf
áz
alf
ni
barki wink
#20568   tegnap 17:03
Bubipar Bubipar
Hévízi kifolyóhoz valaki olyan7 körül?
#20567   tegnap 16:47
mikrobika28 mikrobika28
Délegyházán, vagy Gárdonyban szeretnék együtt nudizni pár(okkal), vagy nővel. Hátha találok valakit, aki még értelmes is... Kamusok kíméljenek! Érdeklődni privátban!!!
#20566   tegnap 16:37
Csendesen Csendesen
Sziasztok. Holnap napközben Berényben Yóni masszázs? Hölgy vagy pár hölgy tagját... Igényes pasi vagyok
#20565   tegnap 16:22
Bifla69 Bifla69
En is kinn vagyok Dunakeszin, nincs valamelyik parnak hancurozni kedve? Van 1-2 csinos hölgyemény!
#20564   tegnap 13:22
Moto80 Moto80
Sziasztok

MOST Balatonberényben kölcsönös napolajozásra? crazya

Moto
#20563   tegnap 12:59
Andras0904 Andras0904
Lehetöleg amelyik csávó nem tud kulturáltan normàlisan viselkedni és a fàk között bránerverö versenyt rendez a nudizo pár látványára ne jöjjön le oda Dunakeszi nudira vagyis ne gyere le ne rontsad már el a nudizö párok kedvét meg a normális pasik ferfiak kedvét se ezáltal! Mégegyszer brán nyes erverö verseny-ért ne gyere gyertek le oda a nudira!
#20562   tegnap 12:03
Sexboy50 Sexboy50
Aki jön mostanság dunakeszire,azokkal szivesen megismerkednék..
Egyedul uncsi itt kinn....
Fekete táska
#20561   tegnap 11:58
Sexboy50 Sexboy50
Ha szóba jöhet egy 50 es vekony sportos...
Akkor megtaláltok a regi fkk táblától a híd felé....
(Ez egy válasz gngbng üzenetére (tegnap 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 10:36
Ma kinézünk a Dunakeszi nudira.Párokkal ismerkednénk.

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: felpa felpa
Nyitás ideje: 2005. 06. 13. hétfő
Üzenetek: 20580db
Utolsó üzenet: ma 07:33

Hírek

2026. 06. 10. szerda 14:32
Így tudsz VIP tagságot váltani!!!! Kedves Goldengate tagok! Jelenleg sajnos technikai problémákkal küzdünk a bankkártyás vásárlást illetően. VIP tagságot ezért egyelőre átutalással tudtok vásárolni. Átutaláskor a következőket kell megadjátok. Kedvezményezett neve:Mediahub... Tovább
2026. 06. 08. hétfő 18:43
2026.nyári GG tali Cseteseknek ls Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 17. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2026. július 17-19. (3 nap, 2... Tovább
2025. 12. 29. hétfő 17:34
Szeretnél egy működő társkeresőt? Akkor tegyél is érte! Októberi felhívásunkra sajnos a hibás adatlapok tulajdonosainak 98 %-a NEM VETTE a fáradságot, hogy javítsa a beállításait. Ezért a határidőt 2026 február 15-ig meghosszabbítottuk. Mint azt... Tovább

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!