Jövőhéten valamelyik nap a Berényi nudista strandon leszek...
Szívesen ismerkednék barátkoznék..
Szívesen ismerkednék barátkoznék..
Párokat, lányokat keresek akiknek van kedvük velem nudizni! Igaz csak egy magánház de az élmény megéri!
Sziasztok! Aug 8. Szombat délelőtt kilátogatok a berényi nudistrandra. Szívesen hozzácsapódnék valaki(k)hez, hogy ne tök egyedül legyek. Voltam már ott párszor, de mindig egyedül, még sosem nudiztam társaságban
Sziasztok…M9 hídhoz szeretnék ma-holnap ellátogatni,szoktak lenni?Szivesen ismerkednék kedves emberekkel…
Egész biztos,hogy ma is elég sokan leszünk ...
(Ez egy válasz pbfc81 üzenetére (tegnap 05:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Holnap Balatonberényben kölcsönös napolajozás?
Moto
Holnap Balatonberényben kölcsönös napolajozás?
Moto
Sziasztok, valaki lesz ma Berényben ?
Sziasztok.
Holnap dunakeszi vagy megyeri hidnal pár esetleg? Ha lenne nyitott pár szivesen kilatogatnánk!
Holnap dunakeszi vagy megyeri hidnal pár esetleg? Ha lenne nyitott pár szivesen kilatogatnánk!
Sziasztok! 60-as hpár ismerkedne,, nudista campingben vagyunk Horvátországban
Sziasztok! Mi itt vagyunk vasárnapig, kérdezzetek bátran, szívesen segítünk!
(Ez egy válasz Autoskalandok üzenetére (2026. 07. 26. vasárnap 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 26. vasárnap 11:29
Sziasztok!
Júli 31-aug 2 között Dél1-re tervezünk menni, kempingezünk. Lesz esetleg innen még valaki ebben az időben ott? Jól jönne egy-két infó
Köszönjük!
Júli 31-aug 2 között Dél1-re tervezünk menni, kempingezünk. Lesz esetleg innen még valaki ebben az időben ott? Jól jönne egy-két infó
Köszönjük!
Mi itt vagyunk vasárnapig, kérdezzetek bátran! Szívesen segítünk.
(Ez egy válasz Autoskalandok üzenetére (2026. 07. 26. vasárnap 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 26. vasárnap 11:29
Sziasztok!
Köszönjük!
Köszönjük!
Nem, nem lesz senki. Ma Izrael mintájára vaskupola védi a területet.
(Ez egy válasz Fastum üzenetére (2026. 07. 29. szerda 08:05), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Fastum üzenetére (2026. 07. 29. szerda 08:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Pénteken nap közben egy barátnőmmel megyünk nudizni, iszogatni és jól érezni magunkat/egymást dunapartra Budapesten vagy szűkös körzetében. Párok, csoda esetén lányok társaságát több, mint örömmel vennénk. Hölgyek között szimpátia esetén a közeledés nem megvetett
Egyedüli férfiak társaságát nem keressük
Egyedüli férfiak társaságát nem keressük
Sziasztok. Erdeklodnek,hogy vas-zala-gyms megyekben van lehetoseg valahol nudizasra? Holnap mennek…
aki tud valamit ne tartsa magaba…
aki tud valamit ne tartsa magaba…
Dél1 holnap? Ápolt normális férfi vagyok olyan párt hölgyet keresek, akit nem feszélyez egy férfi társasága, imerkedés beszélgetés, és amihez kedved, kedvetek van. Ha tetszik az adatlapom, és a fotóim, írjatok örülnék! Mindenkinek szép napos programot kívánok!
sziasztok....csutortok péntek...D1...párral ismerkednenk...
Sziasztok!
Holnap ismerkednék Berénybe.
Holnap ismerkednék Berénybe.
Vasárnap Nyéken párral, nővel ismerkednék full hetero alapon. Lesz valaki kint akinek van kedve ismerkedni?
Rossz dátumot írtam Természetesen aug. 1 ..én szombatra értem a posztomat !
Üdvözletem ! Most szombaton aug.3-án a déli óráktól szívesen fogadnék a Keleti melletti lakásomban hölgyet . párt kortól függetlenül . Akár idős hölgy és pár is szóba jöhet ! Érezzük jól magunkat és szerezzünk örömet egymásnak !

felpa

EddieMilli