Sziasztok kedves megbízható diszkrét intelligens pasiként ismerkednek Berenyben párral kellemes időtölteshez!
Ma délután párral ismerkednénk, M9.
Hölgyhöz,párhoz csatlakoznék ma naturista strandon…hová érdemes ellátogatni? Egész napom szabad…
Sziasztok!! Ma gárdonyba mennék párommal esetleg párok ?? Egymás előtti sexben szivesen benne vagyunk illetve kukkolókat is szivesen látunk!! De Siófokon is leszünk egy kicsit párok?
Hétvégén, a Nyéki tőnál szivesen ismerkednénk hozzánk hasonló párokkal.
A fjord bejáratánál lévő edző park mögötti magasparton vannak kitéve nyugágyak is.
(Ez egy válasz Spacy üzenetére (tegnap 10:49), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 10:49
Sziasztok! Esetleg valakinek van információja hogy Valaltan a camping területén van valami félteeső hely ahol esténként szoktak és lehet szexelni! Köszi
Horvátországban nudista campingben 60-as hpár,, ismerkednénk
Sziasztok!Holnap lesz kint valaki az M9 hídnál?
Sziasztok pénteken 7.31 én szeretnék összehozni egy találkát hölgyel, ha van kedved huncutkodni akkor írj privátban, 32 éves sportos férfi.
Jövő héten szívesen elvinnék hajózni hölgyet part egy kis kellemes kikapcsolódásra akar késő este is a naplementében elgyönyörködni .
Sziasztok!
Aug 14-15 péntek szombat Szikszón alszunk barátnőmmel
Ő nem ismerkedik, de én szívesen nőkkel, pasikkal.
Szikszón, hogy lehet .diszkréten szopni, szopatni, pasit, csajt dugni?
Ja és barátnőmet valahogy lerázni.
Hát ez itt a nagy kérdés, és nem szeretnék , másokat megzavarni.
Aug 14-15 péntek szombat Szikszón alszunk barátnőmmel
Ő nem ismerkedik, de én szívesen nőkkel, pasikkal.
Szikszón, hogy lehet .diszkréten szopni, szopatni, pasit, csajt dugni?
Ja és barátnőmet valahogy lerázni.
Hát ez itt a nagy kérdés, és nem szeretnék , másokat megzavarni.
Sziasztok holnap valaki megy ki Nyékre?
Szia!
Mi is.De gondolom az adatlapunkat nem olvastad..... (Ez egy válasz Janika0738 üzenetére (tegnap 16:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi is.De gondolom az adatlapunkat nem olvastad..... (Ez egy válasz Janika0738 üzenetére (tegnap 16:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi voltunk ott,lehet hogy épp rossz időben,de senki nem volt.Teljesen kihalt…ráadásul őrzik a területet,ránkszóltak,hogy távozzunk.
(Ez egy válasz balazs9090 üzenetére (tegnap 17:14), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 17:14
Kedves idegen!
Ha esetleg lenne információd arról, hogy a Megyeri híd alatti/ melletti nudi hely pontosan hol található, és hogyan lehet megközelíteni, és ezt még meg is osztanàd velem egy privát üzenet formájában, abban az esetben nagyon hálás lennék érte! köszi mégegyszer! Szép napot!
Ha esetleg lenne információd arról, hogy a Megyeri híd alatti/ melletti nudi hely pontosan hol található, és hogyan lehet megközelíteni, és ezt még meg is osztanàd velem egy privát üzenet formájában, abban az esetben nagyon hálás lennék érte! köszi mégegyszer! Szép napot!
Kedves idegen!
10-00-19,00ig napozásra nyitottak vagyunk!!
2026.08.22 én tartandó országban első swinger habpartijára már lehet jelentkezni!!
2026.08.01.én 19.00 órai kapunyitással a Duplicatos Ludos Nudista Szórakoztató wellness és sw Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,textilmentesen kötelező használni.A szaunán kívül ajánlatos a fürdőköpeny,törölkőző,és papucs használata,ezért ne hagyd otthon!
21.00 órakor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől. 2.00 óráig tart
Park rendezvénye:Testfestés,és Neon party
Erotikus szauna estek! 5 felöntéssel
Folyamatos:19.00-22.00ig
-Medence
-Masszázs(Szakképzett masszőr)
-Hidrodézsa 8 személyes
-Swingerhez szoba használat ,gumit magatoknak hozzatok!!
Helyszín:Őrbottyán
Csak viberen bejelentkezés!
-Hideg italok,kávé különlegességek
-Finomságok(ropogtatni valók)
-Limonádé
Bejelentkezés mindenképpen kötelező viberen!!Étkezés tartalmaz,és az italok miatt is!
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
2026.08.22 én tartandó országban első swinger habpartijára már lehet jelentkezni!!
2026.08.01.én 19.00 órai kapunyitással a Duplicatos Ludos Nudista Szórakoztató wellness és sw Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,textilmentesen kötelező használni.A szaunán kívül ajánlatos a fürdőköpeny,törölkőző,és papucs használata,ezért ne hagyd otthon!
21.00 órakor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől. 2.00 óráig tart
Park rendezvénye:Testfestés,és Neon party
Erotikus szauna estek! 5 felöntéssel
Folyamatos:19.00-22.00ig
-Medence
-Masszázs(Szakképzett masszőr)
-Hidrodézsa 8 személyes
-Swingerhez szoba használat ,gumit magatoknak hozzatok!!
Helyszín:Őrbottyán
Csak viberen bejelentkezés!
-Hideg italok,kávé különlegességek
-Finomságok(ropogtatni valók)
-Limonádé
Bejelentkezés mindenképpen kötelező viberen!!Étkezés tartalmaz,és az italok miatt is!
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
Nyéki nudin taliznék vasárnap délelőtt Priviben írj
Sziasztok!
Én lent itt vagyok D1en (Ez egy válasz BRWST üzenetére (tegnap 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 12:53
Én lent itt vagyok D1en (Ez egy válasz BRWST üzenetére (tegnap 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Vasárnapig Dèlegyházán leszünk.Szívesen ismerkedünk az adatlapunkon leírtak szerint.
Vasárnapig Dèlegyházán leszünk.Szívesen ismerkedünk az adatlapunkon leírtak szerint.
Nudizáshoz hölgyet, lányokat, párt keresek!
Ukrán lányokkal, hölgyekkel ismerkednék!
Ukrán lányokkal, hölgyekkel ismerkednék!
Én valszeg kimegyek, de sajnos Pesten, és nem Győrben, vagy a környékén...
(Ez egy válasz NudisSrác19 üzenetére (tegnap 15:30), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 15:30
Sziasztok!
Szombati napon ha valami megy nudizni.
Szíves csatlakozom.
Kérlek irj üzenetet!
Szombati napon ha valami megy nudizni.
Szíves csatlakozom.
Kérlek irj üzenetet!

felpa

Fugakereszt