Üdv ma este, Berény nudi parkolóban leszek! Akia akar ismerkedni írjon es pontosítunk! Csak pár vagy hölgy!
Sziasztok!
Tegnap délután 18:00körül szimpatikus párral találkoztam D1 en a kis faházaknál a vizes blokkal.
Fehér Teslaval voltak.
Sajnos akkor nem kérdeztem meg hogy esetleg nem csak a nudi érdekes e számukra.
Ha esetleg magatokra ismertek itt az oldalon örülnék ha rám írnátok.
Köszönöm
A motoros tetovált pasi.
János
Tegnap délután 18:00körül szimpatikus párral találkoztam D1 en a kis faházaknál a vizes blokkal.
Fehér Teslaval voltak.
Sajnos akkor nem kérdeztem meg hogy esetleg nem csak a nudi érdekes e számukra.
Ha esetleg magatokra ismertek itt az oldalon örülnék ha rám írnátok.
Köszönöm
A motoros tetovált pasi.
János
50-es szentendrei pár randizna...
Sziasztok!
Mi már az M 9 déli részén vagyunk.
Ismerkednénk.
Mi már az M 9 déli részén vagyunk.
Ismerkednénk.
Balatonberényi nudin ismerkednék most
Sziasztok! Ha szeretnétek a balaton közepén nyugodt igényes környezetben meztelenül napozni , naplementét nézni akkor szívesen biztosítom Hölgyek és Párok részére elektromos hajómat , kapitánnyal. Érdeklődni privátban.
Sziasztok! Valaki ma este éjszaka? Házibarát? Kecskeméten vagyunk. Ha érdekel írj, elérhetőséggel!
Jövóhéten napközben keresek nyéken kellemes csak vékony párt
Sziasztok! holnap mi is kint leszünk.Ismerkedhetünk!
(Ez egy válasz Darkati üzenetére (2026. 07. 31. péntek 06:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 31. péntek 06:43
Hétvégén, a Nyéki tőnál szivesen ismerkednénk hozzánk hasonló párokkal.
Sziasztok! Csak pár érdekel bennetekket ?
(Ez egy válasz edipárka üzenetére (2026. 07. 31. péntek 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Balatonberényben nudin most ismerkednék
Sziasztok! Holnap délután az Algyői nudin lesz kinn pár?
Ma párokkal szívesen ismerkedünk Nyéken!!
Sziasztok! Gondolkodunk egy hétvégi (szombat vagy vasárnap) nudis napban Délegyházán! Ha lenne egy lehetőleg biszex pár akik érdeklődnek a párcsere iránt is, szívesen ismerkednénk! Mi 46/50 éves telt alkatú bi (férfi bi csak opció) pár vagyunk. Leveleket privátban várunk. Esetleg nagyméretű enyhe bi pasi is szóba jöhet.
Mikor mentek?
(Ez egy válasz Jaguar88 üzenetére (2026. 07. 31. péntek 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Érdemes kimenni az M9 hídhoz? Fiatal párok is szoktak lenni?20-30 körüliek…
Dunakeszire jön valaki?
Ma este a párommal megyünk Kerekdombra, a naturista szauna estre! Esetleg Szolnokról pár, aki csatlakozna hozzánk?
Akkor megyünk ki majd
(Ez egy válasz nudistboy93 üzenetére (2026. 07. 31. péntek 10:29), amit ide kattintva olvashatsz)

felpa

Teena Lipoldino