Nudisták ide!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Nudisták, ami szemnek, szájnak ingere (vagy bármely testrésznek).
Nudizmus nem szex!! De egy nudista is szexel...

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 4 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#20923   ma 14:33
Páros 01 Páros 01
Délután nyéken leszünk nudin,lehetcsatlakozni bátran!!
Sziasztok. Lesz kint pár vagy hölgy Dunakeszin akivel lehet találkozni?
#20921   ma 14:04
KisTitkárnő KisTitkárnő
3n például Balatonberény töltöm a nyarat. Sok emberrel kávéztam már egyet, és néha azóta is beszélgetünk.
(Ez egy válasz tamastl üzenetére (ma 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 11:29
Szia nagyon szépen köszönöm ugyan erre gondoltam esösorban igen ismerkedni szeretnék nem ajtostul be rontani full parasztba.
#20920   ma 13:46
Lackó 82 Lackó 82
Sziasztok. Gárdonyban van valaki akit lehet kukkolni, esetleg mást is???
#20919   ma 13:40
Teltimádó450 Teltimádó450
Sziasztok! Tudnátok segíteni nekem hogy Dél1-en hol található az emlegetett nudi, még nem voltam ott és nem is vagyok ismerős a környéken! Előre is köszönöm! Szép napot mindenkinek wave
#20918   ma 13:35
bigman20 bigman20
Sziasztok! Délután folyamán a Nyéki tónál leszek. Párokkal szívesen ismerkednék.
#20917   ma 13:29
Happy000 Happy000
Erre én is kíváncsi vagyok!
(Ez egy válasz sumesz üzenetére (ma 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 11:53
Szia vannak Abdán kint a nudin?
#20916   ma 13:23
Sönc 50 Sönc 50
Olyan!
(Ez egy válasz Páros 01 üzenetére (ma 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 13:09
Nyéken leszünk nudin délután ojan 5 körül.lehet csatlakozni ,
#20915   ma 13:21
Nudepár Nudepár
Szuper az idő nyéken. wave
#20914   ma 13:12
jps jps
Berényi nudista strandon vagyok..
Esetleg valaki valakik akik ismerkednének....
#20913   ma 13:09
Páros 01 Páros 01
Nyéken leszünk nudin délután ojan 5 körül.lehet csatlakozni ,
#20912   ma 12:59
Krisztina 240 Krisztina 240
sziasztok. 08.06-08.07.-08.08. D1-en lesznük.Telt idomú hölgy taggal keresünk kedves partnereket.párok,holgyeket,esetleg férfit is,ha kitartó vagy,szeretet az intim masszást is.párosunk férfi tagja heteró,hölgy tagünk bi.50-53 évesek vagyunk.tehát,ha szeretet a molett testalkatot,és hajlandó vagy találkozni,és kulturált vagy,csak akkor keresünk férfit.Egy mondatos,bemutatkozást kérjük mellőzétek.
#20911   ma 12:24
scitec66 scitec66
Sziasztok, szombaton hévízi kifolyónál vagy Balatonberénybe párral ismerkednénk
#20910   ma 11:53
sumesz sumesz
Szia vannak Abdán kint a nudin?
#20909   ma 11:52
sumesz sumesz
Szia vannak Abdán?
#20908   ma 11:29
tamastl tamastl
Szia nagyon szépen köszönöm ugyan erre gondoltam esösorban igen ismerkedni szeretnék nem ajtostul be rontani full parasztba.
(Ez egy válasz KisTitkárnő üzenetére (ma 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 10:11
Szia!
Magamból kiindulva, én bárhol szívesen ismerkedtek. Szerintem ez így van nudista strandon is. Csak valakik összekeverik, az ismerkedést, a Szia, dugunk? szlogennel. Tehát mindegy szerintem, hogy melyik nudira mész, ismerkedni mindenhol tudsz, de az még csak a játék eleje.
Sok sikert!
#20907   ma 10:41
creepy69 creepy69
Kinéznék ma Dunakeszire, tervez még valaki menni ma ?
#20906   ma 10:39
Barna farok Barna farok
Igen
(Ez egy válasz cicaesdoki üzenetére (ma 00:29), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 00:29
Sziasztok!

Lesz innen valaki(k) 10-12éig D1en?
#20905   ma 10:34
jps jps
12:00 körül érkezem kB...
(Ez egy válasz Mr23cm üzenetére (ma 10:20), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 10:20
Balatonberény nudin ma ismerkednék
#20904   ma 10:22
Páros este Páros este
Sziasztok szombat -vasárnap szikin leszünk párokkal ismerkednénk!

1 2 3 4 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: felpa felpa
Nyitás ideje: 2005. 06. 13. hétfő
Üzenetek: 20943db
Utolsó üzenet: ma 20:42

Hírek

2026. 06. 10. szerda 14:32
Így tudsz VIP tagságot váltani!!!! Kedves Goldengate tagok! Jelenleg sajnos technikai problémákkal küzdünk a bankkártyás vásárlást illetően. VIP tagságot ezért egyelőre átutalással tudtok vásárolni. Átutaláskor a következőket kell megadjátok. Kedvezményezett neve:Mediahub... Tovább
2026. 06. 08. hétfő 18:43
2026.nyári GG tali Cseteseknek ls Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 17. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2026. július 17-19. (3 nap, 2... Tovább
2025. 12. 29. hétfő 17:34
Szeretnél egy működő társkeresőt? Akkor tegyél is érte! Októberi felhívásunkra sajnos a hibás adatlapok tulajdonosainak 98 %-a NEM VETTE a fáradságot, hogy javítsa a beállításait. Ezért a határidőt 2026 február 15-ig meghosszabbítottuk. Mint azt... Tovább

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!