Délután nyéken leszünk nudin,lehetcsatlakozni bátran!!
Sziasztok. Lesz kint pár vagy hölgy Dunakeszin akivel lehet találkozni?
3n például Balatonberény töltöm a nyarat. Sok emberrel kávéztam már egyet, és néha azóta is beszélgetünk.
(Ez egy válasz tamastl üzenetére (ma 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 11:29
Szia nagyon szépen köszönöm ugyan erre gondoltam esösorban igen ismerkedni szeretnék nem ajtostul be rontani full parasztba.
Sziasztok. Gárdonyban van valaki akit lehet kukkolni, esetleg mást is???
Sziasztok! Tudnátok segíteni nekem hogy Dél1-en hol található az emlegetett nudi, még nem voltam ott és nem is vagyok ismerős a környéken! Előre is köszönöm! Szép napot mindenkinek
Sziasztok! Délután folyamán a Nyéki tónál leszek. Párokkal szívesen ismerkednék.
Erre én is kíváncsi vagyok!
(Ez egy válasz sumesz üzenetére (ma 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Szuper az idő nyéken.
Berényi nudista strandon vagyok..
Esetleg valaki valakik akik ismerkednének....
Esetleg valaki valakik akik ismerkednének....
Nyéken leszünk nudin délután ojan 5 körül.lehet csatlakozni ,
sziasztok. 08.06-08.07.-08.08. D1-en lesznük.Telt idomú hölgy taggal keresünk kedves partnereket.párok,holgyeket,esetleg férfit is,ha kitartó vagy,szeretet az intim masszást is.párosunk férfi tagja heteró,hölgy tagünk bi.50-53 évesek vagyunk.tehát,ha szeretet a molett testalkatot,és hajlandó vagy találkozni,és kulturált vagy,csak akkor keresünk férfit.Egy mondatos,bemutatkozást kérjük mellőzétek.
Sziasztok, szombaton hévízi kifolyónál vagy Balatonberénybe párral ismerkednénk
Szia vannak Abdán kint a nudin?
Szia vannak Abdán?
Szia nagyon szépen köszönöm ugyan erre gondoltam esösorban igen ismerkedni szeretnék nem ajtostul be rontani full parasztba.
(Ez egy válasz KisTitkárnő üzenetére (ma 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 10:11
Szia!
Magamból kiindulva, én bárhol szívesen ismerkedtek. Szerintem ez így van nudista strandon is. Csak valakik összekeverik, az ismerkedést, a Szia, dugunk? szlogennel. Tehát mindegy szerintem, hogy melyik nudira mész, ismerkedni mindenhol tudsz, de az még csak a játék eleje.
Sok sikert!
Magamból kiindulva, én bárhol szívesen ismerkedtek. Szerintem ez így van nudista strandon is. Csak valakik összekeverik, az ismerkedést, a Szia, dugunk? szlogennel. Tehát mindegy szerintem, hogy melyik nudira mész, ismerkedni mindenhol tudsz, de az még csak a játék eleje.
Sok sikert!
Kinéznék ma Dunakeszire, tervez még valaki menni ma ?
12:00 körül érkezem kB...
(Ez egy válasz Mr23cm üzenetére (ma 10:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok szombat -vasárnap szikin leszünk párokkal ismerkednénk!

felpa

mrmrs86
Katerina P