Sziasztok Dunakeszin lesz kint pár ?
Rovinj-Valaltara jön valaki augusztus 20 körül?
Sziasztok! Érdről megyek időnként a Dél1-i nudira. Hölgy nudi társat keresek Érd környékéről, esetleg dél Budáról. Szombaton biztosan megyek. Ha valaki nem velem utazik de ott szívesen ismerkedik, ne fogja vissza magát!
Szerintem Rava40 kijelentése jelenleg all in,a többihez képest:Tisza,Duna,Balaton,Velence,stb..
(Ez egy válasz vel13 üzenetére (2026. 08. 12. szerda 19:35), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz vel13 üzenetére (2026. 08. 12. szerda 19:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Azt a párt keresem akik a Délegyen délután nagy strandon tőlem pár méterre voltak a hölgy szőke a párja karimás sapkát viselt a férfi kellemesen simogatta a hölgyet a puncijánál is, a szemem láttára talán üzenet volt számomra. Csak én voltam talán félénk, nem akartam kellemetlen helyzetbe kerülni egy elutasítással. Ha itt vagytok az oldalon írjatok ha szimpatikusnak találtatok.
Sziasztok
Krk szigeten található Konobe nudista strandról valaki osztana meg tapasztalatokat? Gondolom nem olyan "vad"mint Rovinj,vagy Cap'D Agde
Krk szigeten található Konobe nudista strandról valaki osztana meg tapasztalatokat? Gondolom nem olyan "vad"mint Rovinj,vagy Cap'D Agde
Sziasztok. Nyéki nudiról infókat privátba kérhetünk.
Szia Abdán voltak kint ma?
A legjobb! Nem is kérdés hova megyünk hétvégén!
(Ez egy válasz rava40 üzenetére (2026. 08. 12. szerda 16:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Most a hétvégén megyek Rovinjba, főleg a Punta Kriz strandra. Van kedve valakinek találkozni, beszélni pár szót?
Micsoda víz van nyéken!
Sziasztok!
Megy ma valaki az M9-re?
Megy ma valaki az M9-re?
Ez egy hivatalos naturista strand belépőjeggyel, ahová családok is járnak,sokszor
A belépőjegy megvásárlásával pedig elfogadod az ott érvényes szabályokat. Ez van, ezzel nem tudsz vitatkozni.
Ha te "mást is" megpróbálsz itt és észrevesznek,annak súlyos következményei lesznek.
Ebben a tekintetben pontosan ugyanolyan strand, mint a hagyományos, kijelölt hivatalos textiles strand. Ott is rendőrt fognak rád hívni, ha rajtakapnak.
Ilyen célra valamelyik vadnudit keresd fel, ha mindenképen egy strandon képzeled el. (Ez egy válasz Bi Ildi üzenetére (2026. 08. 12. szerda 07:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 12. szerda 07:21
ki
. alf
sg alf
ye alf
rekekkelA belépőjegy megvásárlásával pedig elfogadod az ott érvényes szabályokat. Ez van, ezzel nem tudsz vitatkozni.
Ha te "mást is" megpróbálsz itt és észrevesznek,annak súlyos következményei lesznek.
Ebben a tekintetben pontosan ugyanolyan strand, mint a hagyományos, kijelölt hivatalos textiles strand. Ott is rendőrt fognak rád hívni, ha rajtakapnak.
Ilyen célra valamelyik vadnudit keresd fel, ha mindenképen egy strandon képzeled el. (Ez egy válasz Bi Ildi üzenetére (2026. 08. 12. szerda 07:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Jövőheten megyünk párommal Balatonberényi nudira is, a kérdésem a következő van ott lehetőség a strand területén egy kicsit mást is csinálni mint napozni?
Most dunakeszin valaki?
Van lehetőség csak óvatosan.
(Ez egy válasz Bi Ildi üzenetére (2026. 08. 12. szerda 07:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 12. szerda 07:21
Jövőheten megyünk párommal Balatonberényi nudira is, a kérdésem a következő van ott lehetőség a strand területén egy kicsit mást is csinálni mint napozni?
Délegyházán vagyok most értem le ápolt férfiként kedves, hölgyet, párt keresek aki most lent van és ismerkede.Ha tetszik az adatlapom, írjatok bátran! Örülnék narancssárga csíkos napozó lepedőn kék törülközőn leszek. Köszönöm, ha elolvastad! Szép napot mindenkinek!
Sziasztok! Holnap a Sziki nudin lesz kinn pár aki ismerkedne?
Jujjj nagyon szèp szexy az a kuffer. ))
(Ez egy válasz Kufferke üzenetére (2026. 08. 12. szerda 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Párok 20-án Nyéken?

felpa

Igod